Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 39 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du vill ha koll på plugget och om du tycker att en viss studieteknik inte funkar för dig, försök att hitta nya sätt eller be kloka personer om tips på andra metoder. Tack vare din humor kan du lätta upp en dyster stämning och få andra personer på bra humör. Mycket tyder på att Amor kommer med goda kärleksnyheter och att slutet av veckan blir romantisk.

Envishet ger framgång, trots sämre odds från början.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att något som varit ett problem i skolan är på väg att försvinna. Och det är tack vare en viss person, så glöm inte bort att visa tacksamhet. Planeternas position gör dig nyfiken på människor som vågar vara sig själva och de, i sin tur, välkomnar dig med öppna armar. Stjärnorna skapar möjligheter att lösa en viktig kärleksfråga.

En gåva som känns onödig nu, blir användbar i framtiden.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Planeternas position gör att du arbetar bra i skolan både självständigt och tillsammans med andra. Just nu ger det bäst resultat att mixa de båda sätten. Det kan vara läge titta över dina vanor på fritiden. Kanske kan du hitta en förändring som får dig att må ännu bättre? Något kan fördröja dina kärleksplaner. Lugn! Framåt helgen ordnar sig allt.

Följ dagsformen och gör svåra uppgifter när du är piggast.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Om någon i skolan försöker provocera dig, gå inte i gång på det. Var cool – så lägger personen i fråga snart av. Tänk över hur din fritid har sett ut förut och hur du vill att den ska vara nu. Finns det något som du vill förändra till det bättre? Mycket tyder på att du kommer till insikt i en romantisk fråga. Det innebär ett steg i rätt riktning. 

Du klarar det mesta om du anstränger dig tillräckligt.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Ibland kan även lätta uppgifter i skolan kännas som oöverstigliga berg. Då hjälper det att ha en positiv attityd när du börjar jobbar. Och efter ett tag inser du att det inte alls är så svårt. Någon lovade dig en sak för ganska länge sedan. Nu verkar det som om personen äntligen infriar sitt löfte. Ge din älskling eller flirt extra uppmärksamhet.

Oroa dig inte inför framtiden – ta dagen som den kommer.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det verkar som om du får ett positivt besked i skolan som gör dig både lättad och lycklig. Fredagen tycks bli en turdag, passa på att utnyttja detta. Du har extra stort behov av förstående kompisar, så umgås med dina mysiga vänner så ofta du hinner. Glöm tidigare kärleksmisstag. Det är överspelat sedan länge. Njut i stället av romantiken i nuet.

Var diplomatisk – även om andra gör underliga saker.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

I vissa stunder kan det kännas som om du inte får någon cred i skolan, trots att du jobbar hårt. Men handen på hjärtat – när du anstränger dig, så får du ju både fint beröm och högre betyg. Eller hur? En kompis ställer upp för dig, när du som bäst behöver det. Om din crush verkar frånvarande, så fråga hur hen mår i stället för att sura.

Du får positiva reaktioner om du bjussar på dig själv.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det är toppenbra att ha god kontakt med dina lärare, det är viktigt att du kan prata med dem om allt som rör utbildning och trivseln i skolan. Även om man är glad på ytan, kan man känna sig dyster inombords ibland. Så bli inte stressad om ditt humör pendlar upp och ner. Fasta relationer funkar bra. Singelns kärleksliv får en extra knuff framåt.

Håll huvudet kallt – så klarar du en stressig situation.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att relationerna till klasskompisar och lärare funkar extra bra, passa på att utnyttja detta på bästa sätt. Det tycks finnas någon nära dig som behöver någon att prata förtroligt med. Det betyder jättemycket för hen att du finns där och lyssnar. Stjärnorna tipsar dig att göra något roligt ihop med kompisarna. Kärleken värmer skönt.

Sök dig till andra som du delar åsikter och intressen med.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna stärker dina konstnärliga talanger och du är extra duktig i praktisk-estetiska ämnen. Det verkar som om du funderar över om du kan hålla något du lovade för ett tag sedan. Prata med personen i fråga. Löftet kanske inte känns aktuellt längre. En ny kärlek kan dyka upp i singelns liv. Du som är upptagen kommer ännu närmare din älskling. 

Var snäll mot dig själv och pressa dig inte för hårt.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Just nu utvecklas du bäst genom att vara engagerad i intressanta diskussioner och grupparbeten i skolan. Du tycks ha en hel del sysslor att uträtta på fritiden. Men om du jobbar undan så mycket du kan under veckan, så får du en härlig och ledig helg. Planeternas position skapar positiv kärleksenergi, så var beredd på att vad som helst kan hända.

Var inte för stolt för att be om hjälp om något strular.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

En intressant och engagerande person i skolan inspirerar dig att lära dig nya saker och du känner att du har flyt. Planeternas påverkan gör att fritiden blir givande och harmonisk. Du känner dig i balans med polarna och familjen. Äkta kärlek innebär att man accepterar varandra, trots fel och brister. Så våga var dig själv. Du är värd att älskas.

Släpp det förflutna och ta emot allt framtiden bjussar på.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din höst 2019

Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019