Hur blir vecka 38, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 38 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 38, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken
1:57

Efter reklamen: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

(1:57)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 38 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 15 2021 för väduren

En engagerad attityd och optimistiska tankegångar från din sida ger pluspoäng i skolan. Vill du bli kompis med en viss person, så ta mod till dig och närma dig hen. Du får ett fint gensvar. Amors inflytande gör att veckan blir romantisk. Singeln ska ha koll på heta kärlekssignaler om du hamnar på en fest. Fasta förhållanden blir ännu tajtare.

En liten extra insats ger dig garanterat stor utdelning.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 38 2021 för oxen

Stjärnorna gynnar allt som har med dina studier att göra och du tycks vara extra intresserad av att skriva och att diskutera. Du är på gott humör under större delen av veckan och älskar att ha glada kompisar omkring dig. Mycket tyder på att du får framgång i kärlek. Singeln flirtar ofta och gärna. Du som är upptagen släpper loss med din älskling.

Slösa inte bort din tid och energi på sega tråkmånsar.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 38 2021 för tvillingarna

Personer som vill dig väl peppar dig att testa nya vägar och metoder i skolan. Och du är redo att följa deras kloka råd. På fritiden är du bestämd och säger ifrån om något inte passar dig. Och du tolererar inte avundsjuka kompisar som missunnar dig framgång. Du finner kärlekslyckan när du lever i nuet och säger ja till alla romantiska erbjudanden.

En välförtjänt paus då och då laddar dina batterier.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 38 2021 för kräftan

Du är på ett handlingskraftigt humör, tar tag i arbetsuppgifter och känner att du får snurr på saker och ting både i skolan och hemma. Mycket tyder på att du engagerar dig i en hobby tillsammans med någon i familjen. Dina romantiska känslor kan sättas på prov. Vet du bara vad du vill och vem du vill ha, tacklar du den här utmaningen utan problem.

En originell bekantskap lockar fram din konstnärlighet.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 38 2021 för lejonet

Det verkar som om du fördjupar kontakten med någon som delar dina intressen i skolan. Ni peppar varandra att bli ännu mer engagerade. Häng med om du blir bjuden på en ovanlig grej, du får garanterat roligt. Singeln har kollat in en snygging, men är hen rätt för dig? Du som är upptagen ska stå på dig om du och din älskling är oense i en viktig fråga.

Tänk på allt som är bra nu och släpp tråkiga minnen.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 38 2021 för jungfrun

Stjärnorna hjälper dig att ta ansvar över studierna. Och självklart ska du be om hjälp om något i skolan är svårt. Om inte du har koll på en sak, kan du vara säker på att det är flera andra som inte heller förstår. Veckan kan bli stressig, så unna dig att chilla i helgen. Amor står på din sida och mycket tyder på att du tar hem en romantiskt seger.

Låt dig inte övertalas att göra något som känns fel.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 38 2021 för vågen

Du är på ett strålande humör när veckan börjar. Du är utvilad efter en trivsam helg och är laddad inför nya utmaningar. Ett oväntat trevligt möte med en person du känt dig besvärad inför, gör dig lättad. Förutsättningarna för romantik är goda för både dig som är singel och dig som är upptagen, speciellt om du är uppriktig och visar dina känslor.

Ta första steget om du längtar efter en förändring.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 38 2021 för skorpionen

Omställningar i skolan som du varit orolig för, blir mycket mer lyckade än väntat. Du mår bra av att fixa hemma och göra det vackert omkring dig. Stjärnorna spår att singeln kan stöta ihop med ett ex – och känslorna mellan er är tycks fortfarande vara heta. Du som är upptagen pratar med din älskling om en viktig sak och ni kommer närmare varandra.

Du har siktet inställt på rätt väg – fortsätt så här.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 38 2021 för skytten

Det verkar bli en givande vecka. Du är flitig i skolan och kan bocka av flera krävande uppgifter. Planeternas position ger dig energi att ta tag i en familjefråga, som har skjutits upp. Det är bra att vara taktisk i romantiska situationer, samtidigt går det inte att alltid att styra kärleken. Släpp kontrollen ibland och ta känslorna som de kommer.

Håller du dig framme kan du knyta värdefulla kontakter.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 38 2021 för stenbocken

Mycket tyder på att du får konkurrens i plugget. Ge inte upp, du har stora chanser att gå segrande ur kampen. En engagerad person gör att en fritidsaktivitet som har känts lite trist den senaste tiden, plötsligt blir rolig igen. Singelns förälskelse kan växa till en romans. Amor ger fasta förhållanden en trygg stabilitet och du njuter av kärleken.

Att ägna sig åt nya sysslor ger omväxling och spänning.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 15 2021 för vattumannen

Planeternas position gör dig taggad, passa på slutföra uppgifter i skolan som du skjutit upp. Du har kul ihop med kompisarna och om det är fest i helgen blir tillvaron extra rolig. Mycket tyder på att du är orolig för att såra någons känslor i en romantisk fråga. Med diplomati och hjärtat på rätta stället, klarar du det utan att göra någon ledsen.

En sak får en lyckosam utveckling som ger dig övertaget.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 15 2021 för fiskarna

Starka krafter gör dig extra fantasifull och du får utlopp för din kreativitet i skolan. Du gillar att diskutera med en person som gör dig upprörd och stimulerad på samma gång. Kanske hens åsikter inte är så dumma ändå? En het glöd kan tändas i ditt hjärta och känslorna är besvarade. Grattis till singeln. Upptagna fiskar bör kanske ta det lugnt.

Stöd från ett otippat håll får ett problem att försvinna.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir september 2021 för ditt stjärntecken
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor