Horoskop vecka 38 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 38 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 38, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Risken finns att situationen i skolan upplevs som rörig och du kan känna att drivkraften minskar. Men håll ut, snart blir allt bättre igen. En rolig händelse på fritiden gör vänskapen mellan dig och några kompisar ännu starkare. Planteras position tyder på att de romantiska utsikterna ser fina ut. Kärleken värmer både fria och upptagna vädurar.

Samarbeten och kompromisser ger dig vind i seglen.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Är du observant i klassrummet och hjälpsam mot andra i skolan, får du mycket uppskattning både från lärare och klasskompisar.  Helgen blir extra mysig om du tagit till dig rådet att koppla av. Du laddar batterierna när du bara njuter av att vara ledig i stället för att pressa in många aktiviteter. Veckan tycks bjuda på lysande kärleksmöjligheter. 

Äntligen får du facit på att du har tagit rätt beslut.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det verkar som om det blir en odramatisk vecka i skolan. Du känner att studierna är i balans och att du har goda relationer till omgivningen. Fritiden blir rolig och du får ett kul erbjudande som kan pigga upp helgen. Amor tycks vara gynnsamt inställd till dig som är tvilling. Har du smitt kärleksplaner, utvecklar sig nog allt till det bästa.

En gammal bekant som plötsligt tar kontakt, vill dig väl.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Stjärnorna utrustar dig med en rejäl portion gott humör och massor av energi och det hjälper dig förstås att hänga med i det höga tempot i skolan. På fritiden träffar du gärna dina kompisar och ägnar dig åt en hobby som du tycker mycket om. Det verkar som om du och den du är ihop med eller den du vill fånga, kommer närmare varandra på flera sätt.

Utmana intoleranta uppfattningar och tänk fördomsfritt.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Veckan blir aktiv. Planeternas påverkan gör dig pigg och motiverad i skolan och på fritiden. Om andra i din närhet är missnöjda får din entusiasm dem att se ljusare på tillvaron. Umgänge med olika personer i helgen kan leda till heta debatter och du känner att du blir ännu mer engagerad i en viktig fråga. Ett romantisk förklaring gör dig nöjd.

Satsa på bra idéer, även om andra inte stödjer planerna.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Mycket tyder på att du får nya perspektiv på något i skolan som du har funderat mycket på. Och plötsligt klarnar det och du känner dig mycket säkrare på dig själv. Fritiden tycks bli behaglig och du hinner göra en sak som du skjutit upp länge. Du mår bra av att vara utomhus så ofta som möjligt. Amor hjälper dig att hitta rätt i kärlekens labyrinter.

Säg inte ja bara för att vara snäll – gör det du själv vill

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det verkar som om du blir erbjuden ett eftertraktat uppdrag i skolan. Tacka ja, du är som klippt och skuren för detta. Mycket tyder på att du får en ovanlig fråga av en kompis. Ta dig tid att tänka till innan du svarar, för ditt besked betyder mycket för hen. Du som är upptagen trivs bra med din älskling. Du som är singel kan bli stormförälskad.

Nya kontakter kan ge otippade och spännande upplevelser.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna spår att det blir en bra vecka eftersom du hinner med allt du ska göra i skolan och dessutom får tid över till roliga saker ihop med polarna på fritiden. Det verkar även som om du kan vänta dig goda nyheter som påverkar framtiden. Romantiska vindar sveper in och ger glans åt din tillvaro. Det är perfekt läge att ta egna kärleksinitiativ.

Du tjänar på att hålla tillbaka ditt hetsiga temperament.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

En bra början på skolveckan får din medfödda livlighet att blomma upp och du tar plats och utmärker dig på ett bra sätt. Det är bra vibbar mellan dig och de andra i familjen och du kan se fram emot flera mysiga hemmakvällar. Het kärlek tycks spira när du minst anar. Härligt för singeln, men upptagna skyttar kanske bör lägga band på sina känslor.

Sprid inte skvaller vidare – det kan slå tillbaka på dig.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna stimulerar dig att ta dig an en uppgift i skolan som inte känns jätterolig. Men du kan inte skjuta upp den längre, så passa på nu. Du kommer att känna dig lättad efteråt. Det verkar som om du blir nyfiken på en trevlig person i din omgivning. Ta kontakt och lär känna hen närmare. Din övertygelse är stark när det gäller ditt kärleksval.

Ett nytt sätt att tänka höjer din mysfaktor på fritiden.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Mycket tyder på att du ibland tycker att du inte får tänka fritt i skolan och det kan minska din motivation. Men om du försöker utveckla just dina starka sidor, kan det upplevas som en ljusglimt. Fritiden är också ett andningshål och du hittar på roliga saker med kompisarna. Amors påverkan gör dig sugen på romantik och du lär inte bli besviken.

Äkta och pålitlig vänskap skänker massor av glädje.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Allt tuffar på som det ska i skolan. Du vet vad du vill och jobbar målmedvetet. Det kan vara klokt att dra ner på tempot när du är ledig. Du laddar batterierna när du gör sådant som du själv tycker känns utvecklande. Mycket tyder på att du som är singel kan träffa en goding som du ser som din tvillingsjäl. Fasta relationer genomsyras av trohet.

Lägg ribban på en realistisk nivå, så slipper du stressa.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken