Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 38 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna spår att ny förståelse och nya kunskaper gör dig ännu mer målmedveten i skolan. Du är mån om att dina vänner och familjemedlemmar ska ha det bra, men glöm inte bort ditt eget mående. Ge dig själv egentid då och då. Du som är upptagen tycks ha det bra ihop med din älskling. Du som är singel tycks få romantiska signaler från oväntat håll.

Utveckla dina talanger och var öppen för nya möjligheter.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Planeternas position gör dig laddad i skolan och mycket tyder på att du satsar extra mycket på ditt speciella favoritämne. En kompis, som du inte träffat på länge, längtar efter dig. Gör slag i saken och hör av dig. Det tycks bli en mysig kärleksvecka utan större dramatik. Söker du omväxling, är det smart att satsa på små, romantiska förändringar.

Var stolt över dig själv och bejaka ditt rätta jag.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det är smartast att jobba på i plugget enligt en strikt planering. Om du hoppar fram och tillbaka mellan olika uppgifter, blir du bara förvirrad. Även om du har många kompisar, är det aldrig fel att knyta nya kontakter. Så säg ja till trevliga personer som vill hänga med dig. Förutsättningarna för att veckan ska bli kärleksfull är mycket goda.

Var beredd på en liten uppoffring för att få det du vill.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Innerst inne gillar du att plugga hårt, speciellt när det ger resultat. Så bry dig inte om vad andra tycker, utan kör på i din egen takt. Det är ju din framtid det handlar om. I viktiga samtal har du nytta av din magkänsla, så låt den styra dig. Det kan inträffa en oväntad nytändning mellan dig och ett ex. Tänk noga över vad du vill – egentligen. 

Saker som varit svåra förut känns plötsligt enklare.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du upptäcker att du och en klasskompis, som du inte haft så mycket kontakt med, har en hel del gemensamt. Kanske kan ni bli riktigt goda vänner? Funderar du på att förändra något på din fritid, så passar det mycket bra nu. Det verkar som om du har en blyg beundrare som inte riktigt vågar visa sina känslor. Hen behöver nog mer uppmuntran från dig.

Slösa inte tid på personer som stjäl energi från dig.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det är svårt att göra ditt bästa i skolan om det är rörigt omkring dig, men du kommer att lyckas utmärkt om du satsar på ordning och reda. När du är ledig ska du försöka släppa alla tankar på plugget och se till att få den avkoppling du behöver. Nu är det rätt tillfälle att diskutera en kärleksfråga med en viss person. Var uppriktig och tydlig.

Kliv fram och ta plats – du har många smarta idéer. 

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det tycks gå bra för dig i skolan och du är nyfiken på fler utmaningar. Men se till att du vet vad det egentligen handlar om, innan du kastar dig över en ny uppgift. Du vill gärna vara andra till lags, men om det blir en krock mellan dina önskningar och deras, ska du förstås följa din inre kompass. Stjärnorna spår att du går mot romantiska tider.

Släpp de värsta prestationskraven – allt ordnar sig ändå.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Om du ska lägga fram ett förslag i skolan är det viktigt att du framför det på rätt sätt. Verkar det för svårt, kanske andra inte ställer upp. Bli inte orolig om en kompis beter sig konstigt. Det är inte du som har gjort något fel och du får snart en förklaring. Amors påverkan gör dig extra sexig. Passa på att fånga en viss godings uppmärksamhet.

Äntligen blir du befriad från något du länge velat slippa.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Allt tycks gå enligt planerna i skolan, jobba vidare i lugn takt och stressa inte för mycket. Om du ställs inför ett val, så tänk självständigt och låt dig inte påverkas så mycket av andras åsikter. Mycket tyder på att du får en inbjudan till en spännande fest. Du går vinnande ur en knepig kärlekssituation – om du inte handlar alltför impulsivt.

Ett positivt tänk gör din tillvaro mycket lättare.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att det händer något roligt i skolan i början av veckan som gör dig glad och motiverad. Om du satsar på en sport, så träna med måtta, annars riskerar du att överanstränga dig. Du funkar jättebra ihop med betydligt fler typer av personligheter än du tror, både när det gäller vänskap och kärlek. Så avfärda inte någon pga av fördomar. 

Du får en unik möjlighet att göra om och göra rätt.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnorna tipsar dig att ta korta, men effektiva raster i skolan. Inte minst när du kör fast med en uppgift är det bra att ta ett djupt andetag och stanna upp ett tag. Förändringar på fritiden kan leda till en givande tillvaro. Mycket tyder på att fasta relationer får extra glöd. Är du på jakt efter en ny crush, så har du chans att lyckas.

Våga tro på dig själv och dina vackra framtidsdrömmar.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det handlar inte så mycket om vad du gör rent praktiskt i skolan. Det viktigaste är din attityd till plugget och att du är närvarande mentalt, och inte drömmer dig bort. Ta hand om dig själv på fritiden och fundera över vad som gör just dig lycklig. Du som är upptagen tycks ha en fin och jämlik relation. Singeln verkar ha flera läckra beundrare.

Håll dig neutral om några kompisar hamnar i en konflikt.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så är du som flickvän – enligt ditt stjärntecken

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken