Horoskop vecka 37 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 37 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 37, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas påverkan gör dig effektiv i skolan och om du väntar på ett besked av något slag, verkar det som om du får ett glädjande svar. Mycket tyder på att du får en inbjudan till en nöjeskväll, där du har chans att hänga med både gamla och nya polare. Du som är singel tycks ha en flirt på gång. Den upptagna väduren kan se framemot en mysig vecka.

Både bra och mindre lyckade resultat ger nyttiga lärdomar.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna tipsar dig att inte vara för impulsiv i skolan. Tala gärna med en erfaren person och tänk till ordentligt innan du gör förändringar som påverkar dina studier. Du mår bra av att att ta det lugnare på fritiden. Även om du har saker att göra, behöver du inte stressa. Du och kompisarna är på samma våglängd. Amor ger dig romantiska fördelar.

Skapa en stadig grund innan du går vidare i ett ärende.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Stjärnorna spår att du blir en vinnare i skolan. Dels för att du alltid gör ditt bästa och dels för att du är en snäll person som andra tycker om. Något som du länge velat köpa, tycks äntligen bli tillgängligt för dig. Mycket tyder på att du som är singel får ett romantiskt förslag av någon i plugget. Du som är upptagen har en kärleksfull partner.

Gör även trista uppgifter – det ger fördelar längre fram.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Mycket tyder på att skolarbetet flyter på bra om du satsar rejält och tar ett totalgrepp om studierna. Hårt arbete imponerar dessutom på dina lärare. Dyker det upp en spännande inbjudan ska du tacka ja, du kommer att trivas och få roligt. Amor gör både fria och upptagna kräftor upplagda för romantik och du får utlopp för dina glödande känslor.

Det är rätt tidpunkt att lägga grunden för goda vanor.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Språk och all form av kommunikation funkar bra för dig i skolan. Dina framgångar inom dessa områden motiverar dig att anstränga dig även i andra ämnen. Du och kompisarna hittar på roliga fritidsaktiviteter som glädjande nog inte kostar mycket pengar. Den romantiska prognosen pekar på att kärlekslivet kommer att präglas av trygg och vänlig kärlek.

Livet leker när du spränger gränser och gör något unikt. 

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det verkar som om du får skoluppgifter som vid första anblicken upplevs som för svåra. Du klarar mer än du tror. Lägg in en högre växel, så går studierna utmärkt. En kompis tycks ha hamnat på villovägar. Med förståelse och diplomati, kan du se till att hen kommer på rätt spår igen. En romantisk handling garanterar dig att din kärlek är besvarad.

Kontrollera fakta innan du uttalar dig i en het fråga.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

En engagerad lärare gör dig mer motiverad i skolan och det får din arbetslust att öka. Olösta konflikter kan skapa irritation hemma. Om alla är redo att prata ut, är problemen snart ur världen. En god gärning du gjorde i somras tycks ge fin utdelning nu. Romantiken verkar blomstra. Såväl singlar som upptagna vågar har all anledning att vara nöjda.

Släpp gamla värderingar så hittar du din rätta stil.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Var inte bekymrad om det är förändringar på gång i skolan. Ett nytt upplägg behöver ju inte betyda att det blir svårare. Kanske blir det tvärtom roligare i plugget? Försök att vara neutral när några kompisar bråkar. Tar du ställning nu, kan det strula till sig för dig längre fram. Amor ger din utstrålning extra glöd och du känner dig uppvaktad.

En ovanlig bekantskap kan leda till en lång vänskap.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Nyckel till framgång i skolan är att vara aktiv på lektionerna och göra alla uppgifter i god tid. Visst är det roligt att hänga med coola klasskompisar, men det är relationerna till snälla och hjälpsamma polare som ger mest i längden. Känn inte pressen att alltid vara den som driver romantiska frågor framåt. Koppla av och njut av kärleken i nuet.

Du kan bli det du vill – om du är envis och taggad.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att du får beröm av en lärare för en skicklig prestation. Du är också uppskattad av dina klasskompisar, eftersom du är så schysst och hjälpsam. Säg ja till en ny rutin i vardagslivet som stärker din hälsa. Amor ger ditt kärleksliv en seriös karaktär. Du som är upptagen älskar och är älskad tillbaka. Singeln kan bli djupt förälskad.

Sätt upp kloka mål och övervinn hinder som står i vägen.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du når goda resultat i skolan om du jobbar noggrant. Stressa inte igenom dina uppgifter, för då riskerar du att göra onödiga slarvfel. Du tycks vara inne i en kreativ period och har förmågan att göra det vackert omkring dig hemma. En liten fest i helgen blir jätterolig. Visst är kärleken viktig för dig, samtidigt vill du inte känna dig instängd.

Satsa på säkra kort och slösa inte tid på hopplösa projekt.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Är du uppmärksam och utnyttjar alla fina möjligheter som dyker upp, får du medvind både i skolan och på fritiden. Du som är fisk är snäll av naturen och tar gärna hand om andra. Det är jättebra. Men det är också viktigt att du tänker på dig själv och inte bara uppoffrar dig för personer i din omgivning. Stjärnorna spår att veckan blir romantisk.

Ha tålamod – ingen nybörjare blir expert på nolltid.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken