Hur blir vecka 36, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 36 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 36, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 36 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 15 2021 för väduren

Det går framåt i plugget, fast du kan irritera dig på en lärare. Men ingen är ju felfri, så det är bara att gilla läget. På det stora hela är ju personen i fråga schysst. Du kan få ett nytt intresse, tack vare en god vän. Det verkar som om du som är singel har en blyg beundrare. Kanske ska du ta första steget? Kärleken är stark i fasta relationer.

Du löser ett problem om du tänker på ett nytt sätt.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 15 2021 för oxen

Mycket tyder på att fascinerande aktiviteter i skolan väcker ditt intresse att lära dig ännu mera. En ganska fantastisk grej väcker förväntan och positiva tankar inom dig. Du får möjlighet att återuppta kontakten med en kompis från förr. Vänta inte för länge med att höra av dig. Fasta relationer känns stabila. Singeln vågar kämpa för sin kärlek.

Visa vad du tycker - vissa känslor går inte att dölja.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 15 2021 för tvillingarna

Planeternas position ger din tillvaro mycket positiv energi. Du trivs bra i skolan, både med själva pluggandet och med klasskompisarna. Mycket kretsar nu kring att skapa trivsel hemma. Du mår bra av att umgås lite extra med familjen. En spännande kärlek gör dig härligt pirrig, men kan också innebära utmaningar. Låt hjärtat tala, så går allt bra.

Äntligen lär du känna en person du varit nyfiken på.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 15 2021 för kräftan

Nyckeln till framgång i skolan nu, är först och främst ordning och reda och att ha superkoll på allt som händer. Mycket tyder på att ett intressant projekt om aktuella frågor, kan koppla ihop dig med likatänkande personer. Amors pilar träffar när du minst anar det. Singeln kan träffa på en gammal kärlek. Du som har en partner är nöjd och glad.

Ge bara löften som du vet att du säkert kan hålla.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 15 2021 för lejonet

Mycket tyder på att egna initiativ från din sida i skolan blir mycket lyckade. Du kan känna dig osäker på en viss person. Å ena sidan är ni oeniga om en viktig sak, å andra sidan är ni goda vänner. Kanske kan ni komma fram till en kompromiss? Dessutom behöver man ju inte tycka likadant bara för att man är vänner. Amor ger glans åt ditt kärleksliv.

Att våga be andra om hjälp är både klokt och moget.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 15 2021 för jungfrun

En viktig person i skolan uppmuntrar dig att ta ett kliv framåt. Vanligtvis brukar du inte uppskatta att stå i i rampljuset men nu ska du ta chansen att få den uppmärksamhet du är värd. En utekväll med kompisarna blir jätterolig. Kärleken kan kännas krånglig. Lågtrycket går över om du är lösningsfokuserad och har en optimistisk syn på det hela.

Ett ärligt samtal får dig att se nya sidor hos dig själv.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 15 2021 för vågen

Tack vare motivation och förmåga att ta in nya kunskaper, är det lätt för dig att skapa en bra position i skolan. Mycket tyder på att det drar ihop sig till intriger i kompisgänget. Det är smart att vara tydlig med var du står. Amor tipsar dig att vara redo för att ta initiativ i kärlek. I helgen tycks det vara läge att för en djärv framryckning.

Med glimten i ögat och ett gott humör klarar du allt.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 15 2021 för skorpionen

Stjärnorna spår att du har trevliga saker i skolan att se fram emot. Mycket tyder på att du hinner göra flera viktiga saker på fritiden. En relation som tidigare har handlat mycket om konkurrens förvandlas plötsligt till schysst vänskap. Du tackar inte nej till romantik då och då, men samtidigt finns det andra viktiga saker som går före kärleken.

Låt inte andras fördomar begränsa dig - gå din egen väg.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 15 2021 för skytten

Skytten är vetgirig av naturen och du impar på lärarna när du är frågvis och målmedveten. Att du ger uttryck för dina idéer gör dig också till en spännande kompis. Det verkar som om du ställer upp för en bekant. Och du utvecklas som person när du märker att just du kan hjälpa andra. Helgen tycks bli romantisk och du får höra vackra kärleksord.

Ömsesidiga förtroenden fördjupar en kompisrelation.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 15 2021 för stenbocken

Du har satt upp nya mål i skolan och du känner att du har stora möjligheter att nå dem. Mycket tyder på att du och en kompis delar en upplevelse som för er ännu närmare varandra. En utflykt med familjen i helgen blir rolig. Det verkar som om kärleken kallar på dig. Singeln kan bli vilt förälskad och du som är upptagen har det bra med din partner.

Det är ok att vara bestämd och ta ledningen själv ibland.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 15 2021 för vattumannen

Betydelsefulla planeter gör dig kvicktänkt och när viktiga bitar faller på plats i skolan får du god medvind. Mycket tyder på att du och någon som du retat dig på, upptäcker goda sidor hos varandra och ni blir vänner. När det handlar om kärlek är det viktigt att släppa taget om dina ex och njuta av nuet. Veckan tycks få en romantisk avslutning.

Lyssna på ett vettigt råd som kan ge dig många fördelar.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 15 2021 för fiskarna

Du märker att du har kommit bra in i rutinerna och det ger dig rätta balansen i tillvaron. En trevlig nyhet i skolan muntrar upp. Mycket tyder på att du lyckas extra bra i något du ägnar dig åt på fritiden. Amors påverkan gör att din attityd till kärlek är rättfram och bestämd. Du tackar gärna ja till kärlek - men det är du som sätter gränserna.

Pålitliga kompisar ger dig mod att vara dig själv.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir september 2021 för ditt stjärntecken
Har du svårt att bli kär? 5 tecken på att du är aromantisk
Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken