Horoskop vecka 36 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 36 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 36, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Ta bort

Om du hamnar i en invecklad situation i skolan, så tänk på liknande händelser som slutade lyckligt och dra lärdom av dessa. Du blir på gott humör av att umgänget med klasskompisarna funkar bra. De känner likadant för dig. Amor ger dig som är fri framgång om du går på jakt efter kärleken. Fasta förhållanden präglas av värme och ömsesidig respekt. 

När du gör ditt bästa kan du förvänta dig goda resultat.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Planeternas position gör dig lekfull och kreativ. Du är på hugget i skolan och du tycks hitta ett nytt fritidsintresse, så både dagarna som kvällarna rinner i väg snabbt. En kompis kan råka höra löst prat om dig som inte stämmer. Sanningen kommer förstås fram och er vänskap hotas inte. Stjärnorna spår att kärlekslivet blir mysigt utan störningar.

Gör saker som du gillar – inte bara sådant du måste.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket tyder på att du kanske måste engagera dig extra mycket i ett ämne för att känna att du har koll på läget. Om en vän öppnar sig för dig och berättar något viktig, så lyssna aktivt och visa att du finns där för hen. Under veckan tycks kärleken inte spela en viktig roll. Helgen kan däremot bjuda på passionerade känslor som bubblar upp snabbt.

Tänk hoppfullt – låt inte negativa tankar ta makten.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Nya projekt i skolan kan skapa förvirring. Ta in det som känns bra och känn ingen stress. Du får snart koll på läget igen. Stjärnorna gynnar din självkänsla i sociala relationer. Du gillar att hänga med polarna, samtidigt kan du stå emot ohälsosamt grupptryck. Helgen tycks bli extra kärleksfull – flirtig för singlar och gosig för upptagna kräftor.

Reta inte upp dig över småsaker som inte betyder något.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Mycket tyder på att du har funnit dig till rätta i skolan och att allt känns bra och välbekant. Någon i skolan som du inte hängt med så mycket, verkar trevlig. Kanske dags att bekanta sig närmare med hen? Det händer positiva saker i familjen som du får nytta av. Tro inte på romantiska rykten. Ta reda på sanningen och bilda dig en egen uppfattning.

Behandla andra med respekt – även de du inte gillar.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Stjärnorna gör dig mer självständig. Och det har du användning för i skolan när du sätter upp dina mål. Välj det som passar dig bäst, även om kompisarna tänker annorlunda. Ett gemensamt intresse gör att du kommer närmare en familjemedlem. Akta dig för att dras in i andras romantiska intriger. Tar du ställning kan även ditt kärleksliv drabbas.

En glad nyhet inspirerar dig att förverkliga en önskedröm.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

I skolan handlar det mycket om samarbete nu. Det passar dig utmärkt. Du är bra på att arbeta ihop med andra och du ser till att alla blir delaktiga. Du får chansen att utmärka dig på ett bra sätt i en idrott eller i en annan typ av fritidsaktivitet. Stjärnorna spår en nytändning i fasta förhållanden och singeln tycks bli uppvaktad av en snygging.

Oroa dig inte för saker som troligen aldrig inträffar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att du får uppskattning i skolan. Det startar en positivt uppgående spiral och triggar dig att bli ännu bättre. Ett gemensamt intresse väcker nytt liv i en ganska slokande vänskapsrelation. Tycker du och den du är ihop med eller flirtar med inte likadant i viktiga frågor? Oroa dig inte. Är kärleken stark hittar ni balansen ändå.

Lev i nuet och skapa den verklighet som du vill ha. 

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas position gör dig framåt i skolämnen där du får uttrycka dina känslor, så släpp loss fantasin och utveckla din inlevelseförmåga. Ett familjegräl kan få dig att längta efter friheten. Men ta inget impulsivt beslut utan lös först och främst konflikten med de inblandade. Mycket tyder på att Amors påverkan ger dig massor av kärlek i helgen.

Lite egentid skapar jämvikt mellan dina och andras behov.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det verkar vara nya inslag på gång i skolarbetet. Låt dig inspireras av detta, dels får du djupare kunskaper och dels gör det studierna roligare. Stjärnornas påverkan gör dig extra positiv och kompisarna dras till dig. Mycket tyder på att en nöjeskväll i helgen blir jätterolig. En romantisk sak gör dig lycklig och förväntansfull inför framtiden.

Lyssna på andras åsikter även om de inte tänker som du.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas påverkan gör dig ännu mer utåtriktad och sällskaplig än vanligt. Och det har du nytta av i skolan, eftersom nya kontakter och ett brett nätverk, gör studierna mer givande. En kompis visar sig äntligen tänka klokare i ett viktigt ärende och det gör det mycket lättare för dig att umgås med hen. Var inte för impulsiv i en romantisk fråga.

Be andra om hjälp ibland – ensam är inte alltid starkast.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Vilken spännande prognos! Planeternas position tycks gynna dig som är fisk på flera plan. Skolarbetet ger dig inga problem och du trivs med klasskompisar och lärare. Fritiden blir aktiv och du känner att du för det mesta har något roligt att sysselsätta dig med. Framförallt njuter du av tillvaron tack vare den kärleksfulla stämning som omger dig.

Fräscha impulser får din skaparkraft att gå på högvarv.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken