Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 36 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Även om du kanske måste tänka i en ny riktning när det gäller plugget, så spår stjärnorna att det går mycket bra ändå. Du är omtyckt av kompisarna och ses som lite av en ledare. Detta innebär också ett ansvar – en ledare ska ju föregå med gott exempel. Ta vara på de romantiska möjligheter som dyker upp, men ta inga risker som kan hota kärleken.

Var kritisk till rykten och sök sanningen i stället.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Höstterminen tycks få en mycket bra start och en engagerad omgivning gör dig motiverad i skolan. Din positiva energi smittar av sig på fritiden och du hittar på roliga saker ihop med kompisarna. Det är lätt att påverkas av andras fördomar, inte minst när det gäller kärleken. Men försök att känna med hjärtat vad som är rätt eller fel för just dig.

Vänliga handlingar gör en kompisrelation ännu starkare.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Vill du övertyga lärarna i skolan att du verkligen kan saker och ting, så är det viktigt att visa upp resultat. Och satsar du ordentligt, kommer du att lyckas. En hetsig situation kan göra att du och en kompis blir osams. Ni blir goda vänner igen på ett kick, om ni skyndar er att reda ut strulet. Mycket tyder på att veckan blir härligt romantisk.

En mysig omgivning ger dig kraft och får dig att må bra.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar bli en rolig vecka i plugget. Du ligger bra till hos lärarna och du trivs ihop med klasskompisarna. Försök att inte ha för många bollar i luften på fritiden, du måste ju koppla av också. Du som är upptagen får mycket kärlek av din älskling. Är du på jakt efter en ny partner är det smart att flirta med sötnosar som delar dina intressen.

Nya idéer gör intryck och kan påverka ditt liv positivt.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Att ha en ambitiös attityd till skolan är toppen, men rusa inte i väg för snabbt. Slutför en sak i taget, så kommer det att gå jättebra. Stjärnorna påverkar dina kompisrelationer positivt. Du har många roliga polare att hänga med. Drömmen om den perfekta kärleken är inte alltid realistisk. Ibland måste man kompromissa för att matcha verkligheten.

Stå fast vid ditt ord, även om det är frestande att smita.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Låt inte andra övertala dig att ta på dig skoluppgifter du inte känner dig redo för. Om personen blir besviken spelar ingen roll, det är viktigt att du inte gör något som du ångrar. Mycket tyder på du blir bekant med en omtyckt person. Amor verkar ge kärlekslivet extra glöd. Du som är upptagen känner dig älskad. Och singeln får en het beundrare.

Om du visar andra uppskattning, får du kärlek tillbaka.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Nu har du lätt för att sälja in dig själv och dina planer i skolan, så passa på att visa andra vad du går för. Mycket tyder på att du träffar en likasinnad person. Och även om ni inte känner varandra, kan det vara början på en fin vänskap. Amor gör dig extra charmig och utåtriktad. Men tänk på vem du flirtar med, för det ligger svartsjuka i luften.

Något går bättre än förväntat om du förbereder dig noga.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Tyvärr kan du inte skjuta upp alla svåra skoluppgifter. Men du behöver förstås inte göra allt genast. Välj ut det som är viktigast och börja där. Fritiden blir behaglig, du har roligt, samtidigt som du får möjlighet att softa. Stjärnorna spår att romantiska frågor kan ta tid och kraft. Men om du satsar mycket, så får du massor med kärlek tillbaka.

Du har många på din sida, även om det inte alltid känns så.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det är smart att fråga andra om råd inför nya uppgifter i skolan, eftersom du vinner tid på att dra nytta av andras misstag och slipper göra fel själv. En mysig hemmiljö är viktig för dig, fixa till det i ditt eget krypin, så att du trivs bra. Lördagen verkar vara din turdag, då tycks du ha tur med det mesta, inte minst när det gäller kärleken.

Med en lugn och trygg attityd vinner du andras respekt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du får massor av cred om du hjälper andra i skolan med sådant som du nu kan, men själv tyckte var svårt förut. Var snabb i vändningarna när det gäller ett erbjudande på fritiden, annars kanske någon annan hinner före. Det verkar som om du får kontakt med en kärlek från förr. Vad som än händer mellan er, så är det ju bra om ni kan vara goda vänner.

Ett efterlängtat och bra svar får ditt humör att stiga.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Just nu kan sådant som händer mellan dig och klasskompisarna på rasterna, påverka lektionerna. Men försök att skilja på skolarbetet och ditt sociala liv, så går allt jättebra. Det verkar som om du äntligen får en belöning för något bra du har gjort på hemmafronten. Amor stärker ditt romantiska självförtroende och du är flirtig och tilldragande.

Var lite extra gullig mot en person som står dig nära.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Känn inte trycket på dig att tävla med andra i skolan. Det gynnar både dig och arbetsklimatet i plugget om ni samarbetar i stället. Ta kontakt med en vän du inte har hört av dig till på länge. Hen uppskattar garanterat ett livstecken från dig. Stjärnorna skapar romantiska vibrationer i ditt liv. Ge dig hän och följ kärleksströmmen dit den tar dig.

Veckan för med sig något fint och speciellt för din del.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kändisarna du passar bäst ihop med – utifrån ditt stjärntecken

Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Så flörtar du på nya sätt i skolan (få din crush på fall!)