Hur blir vecka 35, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 35 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 35, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 35 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 35 2021 för väduren

Det är något roligt på gång i skolan som gör dig stimulerad och får dig att inse värdet av att plugga. Du är en omtyckt person eftersom du visar ett aktivt intresse för dina medmänniskor. Amors inflytande gör att ditt intresse för romantik får en kick, i takt med att din sexiga utstrålning ökar. Ingen kan motstå dig, när du är på kärleksfullt humör.

Styrka är att inte ge upp, trots att man förlorar ibland.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 35 2021 för oxen

Planeternas positiva påverkan gör det enklare för dig att sätta i gång med nya uppgifter i skolan. Mycket tyder på att du upptäcker nya talanger hos dig själv tack vare en spännande hobby. Vänskapliga relationer utvecklas och det är många runt dig som verkligen bryr sig om dig. Kärlekslivet är sorglöst och du är bra på att tala om heta känslor.

Lycka är att kunna glädjas över det man faktiskt har.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 35 2021 för tvillingarna

Stjärnorna hjälper dig att finna den rätta drivkraften när du pluggar och när du har tid över att ägna dig åt privata intressen. Mycket tyder på att du når ett efterlängtat mål som tycks handla om sociala relationer. Amors romantiska influenser gör att du har lätt för att bli förälskad. Det ligger kärlek i luften och dina känslor blir besvarade.

Det första steget är den viktigaste biten på varje äventyr.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 35 2021 för kräftan

Mycket tyder på att du är i ständig rörelse, mentalt och fysiskt. Även om det är mycket som måste göras, främst i skolan, så missar du ingenting. Du glädjer dig åt att åter sätta i gång med en aktivitet som legat nere ett tag. Planeternas position har en lugnande effekt på känslorna. Om kärleken har varit gungig, så är situationen stadigare nu.

Djup vänskap betyder mer än flyktiga bekantskaper.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 35 2021 för lejonet

Planeternas gynnsamma läge ger dig ett guldläge i skolan. Och din energi håller även i sig på fritiden som tycks bli väldigt trevlig. Eftersom du är så sympatisk och alltid ser det bästa hos alla du möter, är din bekantskapskrets stor. Kärlekslivet tycks vara balanserat. Fasta relationer känns mysiga. Du som är singel kan träffa en tvillingsjäl.

Jäkta inte - betydelsefulla saker måste få ta tid.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 35 2021 för jungfrun

Du går en lovande tid till mötes. Duktiga och engagerade lärare gör att skolarbetet blir roligt. Mycket tyder på att du kastar dig i något nytt på fritiden som känns väldigt trevligt och som även kan ge dig nya kontakter. Uppriktig kärlek som går på djupet och baseras på vänskap, är viktigt för att du ska känna dig trygg i romantiska relationer.

Du har turen på din sida och något går bättre än väntat.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 35 2021 för vågen

Stjärnorna spår att veckan blir hur kul som helst. Visserligen ställs det krav på dig i skolan, men du hänger med utan problem. Eftersom du har många vänner och dessutom är påhittig och tar egna initiativ är du aldrig sysslolös på fritiden. Den romantiska biten av din tillvaro får stor plats. Räkna med mysiga stunder så fort det handlar om kärlek.

Säg ja till ett samarbete om personkemin känns rätt.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 35 2021 för skorpionen

Det verkar som om det står en dörr på glänt till utveckling och goda framsteg på alla plan. Ju mer på hugget du är, desto mer kan du vänta dig av tillvaron. Det verkar som om ditt kontaktnät är stabilt tack vare att både du och dina kompisar satsar hårt på att hålla vänskapen levande. Kärlekslivet känns så där skönt och kravlöst som det ska vara.

Även den främsta experten har en gång varit nybörjare.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 35 2021 för skytten

Planeternas position gör dig sugen att ta dig an alla utmaningar i skolan. Och trots att studierna är ganska ansträngande, klarar du dig fint. Fritiden tycks gå i vänskapens tecken, eftersom du och kompisarna trivs så bra ihop. Helgen tycks bjuda på en härlig överraskning som kan bli betydelsefull framöver. Harmoniska energier styr ditt kärleksliv.

Låt inte ombytliga känslor äventyra en viktig grej.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 35 2021 för stenbocken

Veckan startar med buller och bång. Du är kaxig i skolan och visar vad du kan. Om du idrottar på fritiden eller är med i någon annan typ av förening, så tycks du ha hittat den rätta formen. Det verkar som om din bekantskapskrets vidgas och du drar till dig intressanta personer. Fasta relationer får extra glöd och singeln har en het flirt på gång.

Gamla ambitioner får nytt liv och du slutför något.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 35 2021 för vattumannen

Stjärnorna skruvar upp din gnista några varv till. Du trivs utmärkt i skolan och ditt temperament och din personlighet ger fritiden extra mening. Du tycks stöta ihop med en trevlig kompis du inte träffat på länge och ni har jättekul ihop. Det verkar bli en perfekt tid för kärlek. Fasta relationer funkar fint. Singeln kan göra ett romantiskt kap.

Det är bra att vara snäll - men sätt gränser när det krävs.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 35 2021 för fiskarna

Stjärnorna spår att ett högtryck dominerar din tillvaro. Studierna går lätt som en plätt och du kommer mycket bättre överens med en skolperson som har varit jobbig tidigare. Du och kompisarna försöker ta igen allt roligt ni missat. Det verkar som om du funderar en hel del över kärleksfrågor. Och mycket tyder på att du kommer fram till kloka svar.

Avsluta ett kapitel i ditt liv innan du börjar på nästa.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken
Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?
Då ska ni göra slut – enligt astrologin