Horoskop vecka 35 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 35 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 35, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du får ett mycket bra tillfälle i skolan att visa hur engagerad du är i en aktuell fråga och du tycks påverka andra. Skvaller kan skapa osämja, men när alla inser att ryktet var falskt, ställs allt till rätta igen. Planeternas påverkan stärker din romantiska framåtanda och du känner dig redo för kärlek. Mycket tyder på att helgen blir extra het.

Tillvaron blir enklare om du återgår till gamla rutiner.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Eftersom du är utvilad efter sommarlovet är du sugen på att plugga igen. Du smittar också dina klasskompisar med din entusiasm. Det tycks inträffa något som ökar din förståelse för personer som har det tufft i tillvaron. En snygging verkar kolla in dig som är fri. Varför inte ge hen en chans? En romantisk kväll gör fasta relationer ännu tajtare.

Byt inte stil – håll fast vid ett vinnande koncept.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du får något riktigt intressant att bita i nu när skolan satt i gång igen. Bli inte stressad om lärarna lägger på dig mycket jobb, det är ett bevis på att de tycker att du är duktig. Fritiden blir aktiv och vännerna ger dig fin energi. Kärlekslivet är mysigt om du har överseende med att din partner eller flirt kan ha svårt att visa sina känslor.

Glöm gammalt strul och titta positivt på framtiden.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Planeternas position gör dig engagerad i dina studier. Du är extra bra på språk och datorer. Stjärnorna sätter fart på din fritid och får du chans att testa en ny hobby, ska du göra det. Räkna med roliga utekvällar. Mycket tyder på att singeln får napp på en snygging i skolan. Fasta förhållanden utvecklas på ett mycket tillfredsställande sätt.

Ett inspirerande pepp tar din drivkraft till nya höjder.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

En skoluppgift kan ge fjärilar i magen, men är du pigg och vaken går det lätt som en plätt. Om du har vänt på dygnet under lovet, är det alltså hög tid att hitta tillbaka till rätt rutiner. Helgen tycks bjussa på härlig partystämning. Stjärnorna spår att singeln hamnar på en het dejt. Mysiga stunder på tu man hand ger fasta relationer en kick.

Följ din inre röst och låt inte andra styra dina val.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Veckan blir intensiv, inte minst socialt sett. Mycket tyder på att det börjar en trevlig person i skolan, som kanske kan bli en polare. Dags att dra i gång med en hobby eller idrott som du har försummat under sommaren. En present gör dig lycklig. Singeln tycks bli uppvaktad av en populär sötnos. Du som är upptagen får en romantisk överraskning.

Beprövade metoder från förr kan ge de bästa resultaten.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Skoltröttheten från i våras är glömd. Du har tankat energi i sommar och är beredd att börja plugga. En skolkompis som inte varit helt okej tidigare, verkar ha blivit schysstare. Du får ett efterlängtat besked som gör dig nöjd. Planeternas position skapar ett romantiskt klimat. Singeln har tur i kärlek och den upptagna vågen har en trogen vän.

En vänlig och glad attityd ger ännu fler kompisar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Ordning och reda, samt en dos envishet, ger dig en kickstart i skolan. Du får veta något om en polare som gör dig arg. Men ta inte ställning förrän du har hört hela sanningen. Unna dig att göra en sak du drömt om. Du som är upptagen kanske inte träffar din älskling så ofta, men när ni ses är känslorna heta. Singeln kan möta en sötnos på en fest.

Lägg in en extra växel så når du ett lockande mål snabbare. 

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Om du ska lyckas genomföra en speciell grej i skolan behöver du hjälp av andra. Fråga dina pålitliga kompisar, de ställer garanterat upp. Glöm inte bort en rolig semesterkompis, håll kontakten med hen via sociala medier. Gör ingen stor affär av något osmidigt som din partner eller crush säger eller gör. Hens känslor för dig är hetare än solen.

Skjut upp ett knepigt beslut tills du fått mer information.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Vilken tur att planeterans position gör dig laddad och full av kraft. Veckan blir nämligen aktiv och det är lika bra att satsa hårt på skolarbetet redan nu. En seger du inte väntat dig, gör dig mycket belåten. På kvällarna varvar du ner med kompisarna. Stenbocken verkar ha flyt när det gäller kärlek och ett romantiskt äventyr blir betydelsefullt.

Ett frestande förslag kanske inte är så bra som det verkar.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det händer något roligt som gör dig på gott humör. De kommande skoldagarna blir mycket mer spännande än du förväntat dig. Din bästa gren just nu är vänskapliga relationer. Du trivs jättefint ihop med familjen och roar dig med ordentligt med kompisarna. Planeternas position gör dig som är singel extra romantisk och fasta relationer blir harmoniska.

Att fördjupa dina kunskaper ger dig ett bra försprång.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Skolan känns helt okej, inte minst för att det är så mycket nytt på gång. Vissa lärare ställer höga krav på dig, men du har inga besvär med att leva upp till dessa. Testar du en ny fritidsaktivitet kan detta bli ett stort intresse för dig framöver. När det gäller kärlek är all tveksamhet borta. Du vet vad du vill och ingenting kan stoppa dig nu.

Du lyckas bättre med diplomati än med arga kommentarer.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Vill du byta klass eller skola? Så här gör du!

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken