Hur blir vecka 34, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 34 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 34, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 15 2021 för väduren

Höstterminen kör i gång på ett löftesrikt sätt. Du ställs inför en rolig utmaning och om du prövar nya vägar så fixar du ditt uppdrag galant. Det verkar som om du får kontakt med en person, som du beundrat på avstånd. Helgen kan gå i festernas tecken. Du har mycket på gång och kärleken kommer i andra hand. Fast du hinner med lite romantik ändå.

Planera mera så blir du effektiv och får mycket gjort.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 15 2021 för oxen

Mycket tyder på att veckan blir kanon, inte minst i skolan. Kanske beror det på en lärare som gör ett starkt intryck på dig och som motiverar dig att satsa hårt redan nu. Att hänga med kompisar du inte träffat på länge gör dig lycklig och ni har mycket att prata om. Prognosen för kärlek ser god ut. Inga jobbiga händelser tycks strula till tillvaron.

Gör det nu! Har du en dröm, så skjut inte upp den.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 15 2021 för tvillingarna

Räkna med en givande vecka. Skolan har knappt börjat förrän det händer något oväntat bra, som ökar ditt engagemang. Att en trevlig klasskompis ger dig uppmärksamhet känns också fint. Både fria och upptagna tvillingar blir belönade för osjälviska kärleksgärningar. Så var generös i din attityd till din älskling eller crush.

Ett spontant förslag kan leda till något jättebra.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 15 2021 för kräftan

Stjärnorna spår att veckan blir fartfylld. En omtyckt lärare ställer höga krav på ett bra sätt och det väcker din tävlingsinstinkt. Häng på om kompisarna vill besöka ett nytt ställe. För dig som är singel, kan just den här nöjeskvällen bli början på en romans. Du som är upptagen känner närhet till din älskling och ni kan prata om allt.

Försvara dina åsikter om omgivningen tycker annorlunda.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 15 2021 för lejonet

Livet leker och plugget är inspirerande. Kanske beroende på att lektionerna bjuder på mer omväxling än väntat. En aktivitet med familjen i helgen blir jätterolig. Stjärnorna tipsar dig att leva ut dina känslor. Du som är upptagen ska ta chansen att visa hur mycket du älskar din partner. Singeln vinner på att vara generös med romantiska signaler.

Någon vill lära känna dig närmare - visa ditt rätta jag.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 15 2021 för jungfrun

En nyhet sätter ett fint avtryck på veckan. Att plugga igen är faktiskt riktigt kul. Eftersom stjärnornas påverkan ökar din lust att lära, kommer studierna att gå bra. Amor ger romantiska framgångar åt dig som är jungfru. Singeln kan träffa en trevlig sötnos när du är ute med kompisarna. Du som är upptagen har en partner som gärna visar sina känslor.

Nu är det rätt tid att tala om en viktig sak med familjen.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 15 2021 för vågen

Veckan börjar lovande. Mycket tyder på att du får göra saker i skolan som känns roliga och att du får tillfälle att lysa under en lektion ger ditt ego en kick. En kompis från förr dyker upp. Även om ni har utvecklats olika, hittar ni snabbt tillbaka till er gamla, sympatiska vänskap. Kärleken knackar på dörren och det känns som om du satsat rätt.

Något du glömt bort kommer upp till ytan. Var uppmärksam.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 15 2021 för skorpionen

Stjärnorna tycks ha trevliga planer för dig. Att sätta sig i skolbänken igen är väldigt trevligt. Och du tycks, något oväntat, få nytta av en grej du lärde dig i somras. Återföreningen med klasskompisar går finfint och eventuella konflikter från vårterminen är glömda. Mycket tyder på att en romantisk händelsekedja sätter extra piff på tillvaron.

Gör roliga saker i vardagen som får dig på gott humör.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 15 2021 för skytten

Inspirerande influenser i skolan gör att det känns meningsfullt att börja plugga igen. Och ett irritationsmoment i plugget som du oroat dig för är som bortblåst. Kompisarna och familjen betyder mycket för dig. Du lägger också mycket kraft på ditt fritidsintresse. Det tycks ligga romantik i luften. Säger du ja till kärleken - så finns den där.

Smarta val som görs nu påverkar din framtid positivt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 15 2021 för stenbocken

Det verkar vara något på gång, en speciell gnista som gör höstterminens början extra rolig. Eftersom du är ambitiös och noggrann får du ett eftertraktat uppdrag. Det inträffar även trevliga saker på fritiden, bland annat att tycks du få framgång i en hobby. Amor skapar en romantisk stämning och det triggar dig att driva igenom dina kärleksplaner.

Låt dina starka sidor ta över – nu kan ingenting gå fel.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 15 2021 för vattumannen

Planeternas position pekar på att skolstarten ger livet en djupare mening. Ett händelse i plugget visar att viktiga personer ställer upp för dig. Med en portion humor klarar du av en utmaning på fritiden utan problem. Utsikterna för att veckan blir romantisk är goda. Du som är upptagen har en trogen älskling. Singeln tycks ha en het dejt på gång.

Nöj dig inte att bara dagdrömma – gör slag i saken.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 15 2021 för fiskarna

Stjärnorna gör dig företagsam och du vill göra bra i från dig när det gäller skola och fritidsintressen. Livet är förstås mer än plikter. Vännerna är viktiga och ni har ännu roligare om ni bjuder in en nykomling i ert gäng. Kärleken får en skjuts framåt. Singeln vinner på att flirta lite extra. Du som är upptagen känner att relationen fördjupas.

Lägg tid på det som är viktigt och strunta i bagateller.

Relaterade artiklar
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Då ska ni göra slut – enligt astrologin