Horoskop vecka 34 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 34 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 34, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Att börja skolan känns kanske mindre kul. Trösta dig med att det sker något bra som gör dig förväntansfull inför höstterminen. Och att hänga med klasskompisarna blir förstås trevligt. Du som är upptagen har en eftertraktad partner. Oroa dig inte om andra kollar in hen. Din älskling har bara ögon för dig. Singeln tycks ha en ny romans på gång.

Att ge efter för en impuls kan ge värdefulla erfarenheter.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Engagerade lärare och roliga ämnen gör att det verkar okej att sätta sig i skolbänken igen. Du får visa dig på styva linan tack vare förmågor du utvecklat under sommaren. Mycket tyder på att vänskapen mellan dig och en fascinerande bekant fördjupas. Din intuition hjälper dig att kryssa på kärlekens ocean och dina romantiska planer tycks gå i lås.

Lägg band på ditt humör om du dras in i ett familjebråk.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Tillbaka i plugget! Läsåret verkar få en trevlig och medryckande upptakt, kanske beror det på att lärarna gör ett gott intryck på dig. Att återföreningen med klasskompisarna också blir lyckad, gör ju inte saken sämre. Planeternas påverkan gör att kärlekslivet står på en stadig grund. Inga jobbiga konkurrenter hotar och veckan tycks bli romantisk.

Var beslutsam och tuff när viktiga värden står på spel.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Skolstarten tycks bli både utmanande och rolig. Du får chansen att göra något nytt, som inte är helt enkelt. Tänk kreativt, så går det suveränt bra. Det verkar som om du blir kompis med en populär person som många vill hänga med. När det handlar om kärlek är du framåt. Du verkar njuta av alla romantiska stunder och grubblar inte över framtiden.

Tack vare medmänskliga attityd kan du uträtta underverk.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Höstterminen får en fin inledning. Du tycks få intrycket att studierna kommer att bli roligare än tidigare och löften om spännande projekt längre fram verkar lovande. En speciell kväll med kompisarna blir jätterolig. Stjärnorna får romantiken att blomma. När du känner dig på kärleksfullt humör, ska du inte dölja det utan visa dina känslor öppet. 

Visa ditt rätta jag – någon vill veta vem du är innerst inne.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Din energi kommer väl till pass när skolan börjar. Ge tävlingsmänniskan inom dig en chans och satsa hårt redan nu. Någon du hängde med i våras, tar kontakt och ni hittar tillbaka till varandra igen. Även om din kalender är ganska full, måste kärleken få ta plats. Flirta om du är singel. Ge dig tid att hänga med din älskling, om du är upptagen.

Något du glömt kommer upp till ytan. Ta tag i detta.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Att återvända till skolan med allt vad det innebär, tycks bli roligare än väntat, och du får nytta av något du lärde dig i somras. Att träffa klasskompisarna känns bra och du får ett mysigt välkomnande av en speciell polare. En oväntat sms gör dig glad. Är du extra trevlig mot din partner eller den du vill fånga, går veckan i romantikens tecken.

Ett lockande erbjudande ger dig både glädje och nöje.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Att börja plugga igen kan bli en riktig höjdare. Visst kan du sakna lata sovmorgnar, men samtidigt gillar du att syssla med meningsfulla grejer. Fritiden verkar gå i vänskapens tecken. Att hänga med polare du knappt träffat under sommaren är ju viktigt. Vill du ha kärlek, så finns den där. Stjärnornas påverkan gör dig ännu mer lockande än vanligt.

Var hjälpsam i stället för att bråka med en konkurrent.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det verkar ligga en spänning i luften. Kanske beror det på att allvaret börjar och sommaren går mot sitt slut. Mycket tyder på att höstterminen blir omväxlande och kul, så det finns ingen anledning att deppa. Du trivs fint ihop med kompisarna och familjen. Stjärnorna ger skytten en självsäker attityd och det skänker kärlekslivet extra glöd.

Spinner du vidare på en idé kan det bli en fullträff.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Att vara tillbaka till skolan och träffa vännerna får dig att må bra, även om du inte trodde det innan. Du hinner också roa dig en hel del på fritiden. En romantisk överraskning gör dig modig och initiativrik. Singeln ska passa på att kontakta den där sötnosen du har spanat in. Du som är upptagen ska visa din älskling att hen är viktig för dig.

Följ ditt eget sinne även om andra blir förvånade.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

När skolan börjar igen, kommer du att upptäcka att en person har höga tankar om dig och ger dig mer ansvar. Detta piggar förstås upp terminstarten. Fritiden tycks också bli trevlig, troligen handlar det om att du utökar din bekantskapskrets. Amor omger dig med sensuella vibbar och en romantisk händelse påverkar ditt kärleksliv mycket positivt.

Du är redo att sätta upp nya och kloka mål inför hösten.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

En trivsam uppstart får dig att se fram emot att börja plugga. Det verkar som att du redan från början gör ett gott intryck på en viktig person i skolan. Även om det kan kännas fånigt att få råd av andra, är det vettigt att följa kloka uppmaningar. Ditt kärleksliv tycks utveckla sig utmärkt, både upptagna och fria fiskar kan själva påverka läget.

Utmana dig själv att göra en ny och rolig grej varje dag

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

12 saker du känner varje gång skolan börjar

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken