Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 34 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Ett mycket trevligt möte när skolan startar får dig att se fram emot att börja plugga igen. En av anledningarna till att dina vänner uppskattar dig är att du är drivande och påhittig. Du blir nöjd över hur kärleken utvecklar sig. Du som är upptagen får styra och ställa och din älskling är med på noterna. Singeln har planer på gång som slår väl ut. 

Nyckeln till framgång är en skötsam och ambitiös stil.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Skolan börjar med en rivstart och det känns så roligt att vara tillbaka att du inte saknar ledigheten. Det inträffar även trevliga saker på fritiden, troligen handlar det om att du engagerar dig i en speciell aktivitet. Amor gynnar dig som är oxe och det ligger förväntan och romantik i luften. Den här känslan gör dig stark och handlingskraftig.

Nöj dig inte med att fantisera – grip tag i möjligheterna.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Att komma tillbaka till skolan och träffa kompisarna får dig att trivas, även om det inte kändes så för några veckor sedan. Du hinner också roa dig med kompisarna på fritiden. Amor tar tvillingen till sjunde himlen. Singeln ska passa på att försöka haffa den där godingen du har spanat in. Du som har en älskling inser vilket klipp du har gjort.

Följ ditt eget tempo – du utvecklas bäst i din egen takt.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar ligga en viss nervositet i luften. Kanske beror det på att skolan börjar och att det inte känns helt okej. Ha tålamod, snart blir det mycket bättre. Din styrka nu är relationer. Du ser till att hålla kontakten även med kompisar som bor på andra ställen. Stjärnorna gör kräftan självsäker och sexig och kärlekslivet blir rena dynamiten.

Att vara godhjärtat mot andra höjer din lyckofaktor. 

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Att börja plugget igen kan bli en höjdare. Visst är det stressigt och kravfyllt, men samtidigt gillar du att ägna dig åt något meningsfullt. Fritiden verkar gå i vänskapens tecken. Att prata och umgås med kompisarna får dig att må bra. Vill du ha kärlek, så behöver du bara räcka ut en hand. Men samtidigt tycks romantiken komma i andra hand ibland.

Något bra du gör nu – påverkar din framtid mer än du tror.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Att skolan drar i gång igen, blir roligare än väntat, eftersom något du lärde dig i somras ger dig ett försprång. Det känns bra att återförenas med klasskompisarna och du får ett varmt välkomnande av personer du inte har träffat på länge. Kärleksgudinnan tycks ha trevliga planer för jungfrun och romantiska signaler ger dig hopp inför framtiden. 

En sak du missat kommer upp till ytan. Var uppmärksam.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Skolstarten blir inte så dum och plugget blir mer omväxlande än du väntat, kanske tack vare ett löfte om ett spännande grupparbete längre fram. En mysig person du träffade tidigare i somras kontaktar dig. Du som är upptagen ska ta chansen att visa hur mycket du tycker om din vän. Singeln vinner på att vara flirtig och generös med kärlekssignaler.

Visa vem du är under ytan – någon vill lära känna dig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Skolstarten blir rolig, men utmanande. Det kan vara svårt att vända på dygnet efter alla sköna sovmorgnar. Men ser du till att få tillräckligt med sömn, så fixar du plugget utan problem. Det verkar som om du blir kompis med en populär person. När det handlar om kärlek är du känslig. Fokusera på de romantiska stunderna och grubbla inte för mycket. 

Följ ett gott råd från en person som bara vill dig väl.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Höstterminen verkar börja bra, kanske beror det på en person i skolan gör ett starkt intryck på dig och ställer sig på din sida. Att det funkar bra att sammanstråla med alla klasskompisar igen, gör inte saken sämre. Både upptagna och fria skyttar tycks ha kontroll över kärlekslivet. Inga jobbiga händelser ställer till det och perioden ser ljus ut.

Låt inte sårad stolthet hindra dig att göra roliga saker.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Bra lärare och nya, roliga ämnen gör att det känns helt okej att börja skolan igen. Du får också tillfälle att glänsa tack vare talanger du inte visat upp tidigare. Sätt ner foten om en polare missbrukar din snällhet och generositet. Du kan stöta på romantiska utmaningar. Men din utmärkta intuition hjälper dig att hitta rätt i kärlekslabyrinten. 

Heta frågor får dig att se på världen från en ny vinkel.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Att börja skola kanske inte känns så lockande. Men bit ihop och gilla läget. Oväntade händelser i plugget väcker ditt intresse och engagemang. Och det blir givande att träffa klasskompisarna igen. Upptagna vattumäns relation får en kick av att andra kollar in din älskling, men hen älskar förstås bara dig. Singeln tycks ha en het romans på gång.

Ett spontant infall kan leda till något lyckat för din del.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du är på hugget när du börjar skolan. Mycket tyder på att en ny person i klassen verkar trevlig. Kanske kan ni bli goda vänner? Dina gamla polare finns förstås kvar och ni har kul ihop. För dig som är singel, kan en utekväll med kompisarna bli inledningen på en kärlekshistoria. Du som är upptagen älskar och är älskad och er relation är jämlik. 

Följ ditt samvete och stå emot andras påtryckningar.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så är du som flickvän – enligt ditt stjärntecken

12 saker du känner varje gång skolan börjar

Kärlekshoroskop: Så blir augusti för ditt stjärntecken