Horoskop vecka 33 2021

Horoskop vecka 33 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 33, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken
1:57

Efter reklamen: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

(1:57)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 33 2021 för väduren

Det verkar inträffa något utöver det vanliga, som har en uppiggande effekt på dig. Det kan vara skolstarten som ger dig den här kicken. Eller en annan viktig aktivitet. Att umgås med olika typer av personer får dig att må bra. Även om du inte är på jakt efter en ny kärlek, så håll koll på romantiska signaler. En sötnos tycks söka kontakt med dig.

Dags att säga vad du tycker i en fråga som väcker känslor.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 33 2021 för oxen

Ibland kan det kännas som om livet står still. Men nu går tillvaron in i en festlig fas och en trevlig grej gör att du ser fram emot att börja skolan. Du och dina kompisar förbereder något som kan bli rena fullträffen. Du som är upptagen fattar ett klokt kärleksbeslut. Du som är singel ska absolut ta kontakt om du upptäcker en intressant goding.

Avfärda inte en idé förrän du tänkt över den noga.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 33 2021 för tvillingarna

Mycket tyder på att du är utvilad och redo att sätta dig på skolbänken igen. Samtidigt vill du förstås roa dig. Och dina vänner hänger gärna på. Du som är upptagen har det mysigt med din älskling. För dig som är fri, är den sanna kärleken närmare än du tror. Du behöver inte leta länge, det räcker att vara uppmärksam och ta emot en utsträckt hand.

Ta de lugnt och ge dig god tid att njuta av alla nya intryck.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 33 2021 för kräftan

Planeternas position fyller dig med en positiv känsla inför höstterminen och ledigheten har gjort dig taggad att ta tag i studierna. Mycket tyder på att du umgås extra mycket med kompisarna och kvällarna ihop med dem blir jätteroliga. Fasta relationer finner en trygg och skön form. Singeln kan få kärlekskontakt tack vare okonventionella metoder.

Slösar du med vänlighet – får du mycket kärlek tillbaka.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 33 2021 för lejonet

Stjärnorna ger en impuls som uppmuntrar dig att göra ditt allra bästa och låta ditt rätta jag komma fram i full blom. Den här känslan ska du förstås ta vara på när skolan börjar. Någon i din närhet kan känna sig lite försummad. Kanske är det dags att träffa den här personen oftare? Stjärnorna spår att kärleken skapar härlig action i din tillvaro.

Gör roliga saker med personer som du gillar att vara med.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 33 2021 för jungfrun

Planeternas position fyller dig med energi och entusiasm. Du tar för dig av livets goda och din optimism gör skolstarten lyckad. Din glöd attraherar alla omkring dig och du har många trevliga vänner att göra roliga saker ihop med. Prognosen för ditt kärleksliv är god, även om ditt aktiva liv kan göra att du prioriterar andra saker före romantiken.

Ett mål du strävat länge mot är snart inom räckhåll.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 33 2021 för vågen

Efter ett långt lov, verkar du tycka att det ska bli roligt att börja plugga igen. Du tycks få stöd från ett oväntat håll i en viktig fråga. Och som en extra bonus, upptäcker du nya, fina sidor hos den här personen. Även om det är spännande att flirta, så tänk på vilka signaler du skickar och till vem. Det är onödigt att leka med andras känslor.

Ställ upp för andra – men tänk också på dina egna behov.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 33 2021 för skorpionen

Mycket tyder på att veckan blir inledningen på en mycket trevlig period. Att plugget drar i gång känns okej. Och äntligen märker du att du har kommit en bit på vägen i speciellt projekt. Det verkar som att helgen blir festlig. Gemensamma intressen blandat med passion och vänskap, får såväl fasta relationer som spirande romanser att funka suveränt.

Akta dig för att vara för frispråkig med skvallriga polare.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 33 2021 för skytten

Stjärnorna tycks ge dig den rätta framåtandan inför höstterminens start. Mycket tyder på att just du blir utvald till en speciell uppgift och det gör dig lycklig och stolt. En utekväll med kompisarna blir jättekul. Fasta förhållanden tycks utvecklas precis som förväntat. Det verkar som om du som är singel kan se framemot en mycket romantisk träff.

Du kommer längre med kompromisser än med envishet.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 33 2021 för stenbocken

Planeternas position tyder på att veckan blir toppen på många sätt. Så även om du har blandade känslor inför att skolan börjar, så låt de positiva tankarna ta över, allt kommer att gå jättebra. Mycket tyder på att starka passioner bubblar upp till ytan. Se till att få utlopp för din kärlek, för den här typen av sinnesstämning går inte att dölja.

Dags att uppfylla ett löfte du gav för ett tag sedan.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 33 2021 för vattumannen

Stjärnorna tycks göra dig motiverad att börja plugga. Fast lås dig inte bara vid målet du siktar på, passa också på att ha roligt på vägen dit och lev i nuet. Blir du bjuden på en fest, får du garanterat jätteroligt. Du kanske inte är medveten om din romantiska makt, men du har stort inflytande och kan påverka din kärlekssituation mer än du anar.

Stressa inte – då mår bättre av att hålla ett lugnt tempo.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 33 2021 för fiskarna

Planeterna påverkan sprider glädje omkring dig och du känner pirrande förväntan inför att börja skolan igen. Risken finns att någon är dum mot en av dina kompisar. Ställ dig på hens sida, tillsammans är ni starka nog att stoppa mobbaren. Amor utrustar dig med romantisk utstrålning. Det ger både fria och upptagna fiskar ett romantiskt försprång.

Var öppen för nya upplevelser som förgyller tillvaron.

Relaterade artiklar
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken
Vad andra dras till hos dig – enligt ditt stjärntecken
Kärleksmisstagen du kommer göra – enligt ditt stjärntecken