Horoskop Frida.se

Horoskop vecka 33 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 33, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Mycket tyder på att stjärnorna ger dig förmågan att förstå och njuta av de små och fina sakerna i livet och det gör dig lycklig. Om du håller dig framme har du möjlighet att påverka en händelse, så att du får nytta av den. Den upptagna väduren kan se fram emot sköna kvällar på tu man hand med älsklingen. Singeln kan träffa en snygging via en kompis.

Tack vare din charm kan du komma hur långt som helst.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Sunt förnuft och en extra dos uthållighet är bästa sättet att möta de krav du ställs inför. Håll inte inne med dina tankar och åsikter när du träffar dina kompisar, de gillar att du är öppen och har förtroende för dem. Stjärnornas påverkan skänker trygghet i fasta förhållanden. Om du som är singel är intresserad, så har din crush på gaffeln.

Med hjälp av din påhittighet kan du avslöja ett mysterium.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Att diskutera med andra och få dem att lyssna på dina åsikter är din grej. Det kan ge dig nyttiga förbindelser inför framtiden. Samtidigt är det viktigt att du lyssnar på andras idéer, så att ingen känner sig dissad. En efterlängtad fest blir jättelyckad. Amor fyller dig som är upptagen med romantisk kraft och ger singeln mod att ta första steget.

Du kommer längre med tålamod än med rastlös brådska.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Även om du måste anstränga dig för att nå dit du vill, trivs du bra. Passa också på att ta vara på sommarlovets sista dagar. Någon som tidigare gett dig negativa vibbar, möter dig med öppen famn och allt är som förr. Du som är upptagen känner att du kan vara dig själv ihop med din partner. Singeln ska sikta in sig på någon som delar dina intressen.

Undvik att ge komplimanger som känns överdrivna.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du behöver inte alltid känna pressen på dig att hålla dig framme i täten. Ta det hellre lugnt och spara din energi tills det blir riktigt skarpt läge. Du har många kompisar som vill hänga med dig och fritiden blir aktiv och jätterolig. Kärlekens eld sprakar muntert. Gemenskapen växer i fasta relationer. Och ingen kan motstå singelns heta ögonkast.

Nya vindar kan åstadkomma underverk i din tillvaro.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Sikta mot stjärnorna, se samtidigt till att ha en reservplan om inte allt går i lås. Mycket tyder på att du får tillfälle att besöka ett ställe där du kan träffa fascinerande människor som delar dina åsikter. Ett samtal motiverar dig som är upptagen att vara extra kärleksfull mot din älskling och singeln att visa en speciell person dina känslor.

Du blir uppmuntrad att att tro på dig själv och dina idéer.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planer som du har slipat på är färdiga att förverkligas och det tycks bli som du har tänkt dig. Låt inte en retsam kompis provocera dig att tappa kontrollen. Räkna till tio och ta ett djupt andetag, så håller du dig lugn. Den du är ihop med eller flirtar med verkar vara ovanligt tillmötesgående just nu. Så det är bäst att smida medan järnet är varmt.

Det är hög tid att avslöja dina dolda talanger för andra.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det är bara slöseri på energi att försöka påverka sådant som är utanför din kontroll. Så rikta in dig på att chilla, leva i stunden och ta dagarna som de kommer. En positiv vän påverkar dig med sitt goda humör och tillsammans är ni ett oslagbart team. Härliga kärleksmöjligheter kan dyka upp för dig som är singel. Ny glöd tänder fasta relationer.

En vit lögn kan rädda en nöjeskväll med kompisarna.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Om du bjuder till, klarar du av en oväntad uppgift bra och får en extra bonus. En komplimang ger självkänslan en kick och det gör att du vågar närma dig en person som du är impad av. Kanske kan ni bli goda vänner? Det kan vara svårt att tala om kärlek med den man älskar. Skriv ett brev om du har något på hjärtat som är genant att prata öppet om. 

Se upp så att dina känslor inte påverkar ditt goda omdöme.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Med hjälp av ditt logiska och tålmodiga sinnelag tacklar du komplicerade situationer som du kan halka in i. Tillsammans med dina kompisar kan du vara dig själv och njuta av nuet, utan att oroa dig över någonting. Det händer något härligt på kärleksfronten som pekar på att du som är stenbock tycks ha dragit högsta vinsen i livet romantiska lotteri.

Du blir äntligen belönad för en ovanligt god gärning.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas position gör dig målmedveten och framåt och du får saker och ting att hända, snabbt och effektivt. Om du gör eller säger något klokt, kommer ditt anseende att växa bland personer som du gärna vill ha kontakt med. Du som är singel verkar få romantiska inviter. Mysiga träffar gör den upptagna vattumannens relation ännu mer kärleksfull.

Följ ditt hjärta och inte andras vilja, så kommer du rätt.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Tidigare har du inte varit så pigg på att pröva okända områden. Nu är du beredd och behållningen blir mycket mer givande än förväntat. Det verkar som om ett beslut som handlar om vänskap, slår väldigt väl ut. Det är perfekt läge för både fria och upptagna fiskar att öppna sitt hjärta och berätta något betydelsefullt för din älskling eller crush.

Dra inga förhastade slutsatser av ett ogrundat rykte.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Det här är dina ”farliga superkrafter” enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken