Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 33 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Dina förväntningar inför veckan är inte så höga, men när du minst anar det, inträffar det något intressant, som får dig att bli entusiastisk. Mycket tyder på att det dyker upp en bekant som känner sig vilsen. Ta gärna hand om hen, som garanterat blir jättetacksam. Du längtar efter romantik och stjärnorna spår att din önskan går i uppfyllelse.

Fortsätt framåt – utmaningar är till för att övervinnas.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Perioden blir oväntat lyckad, kanske för att en gammal dröm äntligen går i uppfyllelse. Den sociala biten går inte heller av för hackor. Du har massor av energi och du ser till att det händer roliga saker hela tiden. Det kan uppstå en fnurra på kärlekstråden. Troligen handlar det bara om brist på tydlig kommunikation mellan dig och den du älskar.

Underskatta inte din förmåga – du kan mer än du tror.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Full fart framåt mot nya mål! Planeternas position gör dig sugen på nya intryck och kunskaper. Att alla dina vänner inte är lika ambitiösa ska du inte låta dig påverkas av. Ännu är inte sommaren slut, passa på och njut av fritiden, som tack vare polarna blir härlig. Se positivt på kärleken! Mycket tyder på att du får uppleva en romantisk vecka.

Var ärlig – annars kan lögner skapa onödiga problem.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Planeternas position pekar på att det är något trevligt på gång som fyller dig med optimism. Du har många personer runt dig, kompisar och familjemedlemmar, som du trivs fint ihop med. Du kan träffa en ny polare på en fest. När det handlar om romantik så ska du inte lyssna på skvaller. Ta i stället reda på sanningen och ge kärleken en ärlig chans.

Har du svårt att välja? Lyssna inåt och följ ditt samvete.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Den kommande tiden präglas av utveckling och du känner tydligt att du framgångsrikt går vidare i rätt riktning. Tack vare en snäll och generös släkting verkar du kunna köpa något som du längtat efter länge. Både singlar och upptagna lejon har högtflygande kärleksplaner. Och mycket tyder på att du, på det stora hela, lyckas få det du har planerat.

Svälj stoltheten och följ kloka råd från en som vill väl.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

En ny vecka med nya möjligheter. Nu är det läge att se framåt och kanske till och med satsa på ett hälsosammare liv. Ett spontant möte kan leda till en givande vänskap. Och apropå vänner, så blir fritiden ihop med polarna jätterolig. Planeternas position förstärker din sensuella utstrålning och det är starka och romantiska vibrationer omkring dig.

Ju snällare du är mot andra – desto mer poppis blir du.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Mycket tyder på att det är förändringar på gång. Spjärna inte emot, utan upptäck fördelarna med det som är nytt. En kompis kan plötsligt bli jobbig. Men hen kanske är ledsen över något. Se till att finnas till hands. Du som är upptagen njuter av din älsklings kärlek. Du som är singel tycks kolla in en snygging som också verkar vara intresserad.

Lev ut dina spontana idéer och låt din fantasi blomma.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Perioden får en bra start. Fascinerande sysslor väcker ditt intresse och du får äntligen utlopp för dina dolda talanger. Det ligger kärlek i luften. Mycket tyder på att du som är fri upptäcker en goding, som du inte förknippat med romantik tidigare. Du som är upptagen uppskattar att du kan träffa din älskling mer nu, än tidigare under sommaren.

Din självkänsla växer när du hamnar i nya situationer.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Veckan och framförallt helgen, verkar bli kul. Dels blir du stimulerad av vissa nyheter och dels får du en kick av att träffa vänner som du inte sett under sommaren. Mycket tyder på att en utekväll med kompisarna, som du sett framemot, blir jätterolig. Planeternas position ger romantiska fördelar och du tycks få ett bra svar på en kärleksfråga.

Du vinner på att vara originell och satsa på en egen look.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Även om du gillar att vara ledig, så börjar du ladda inför allvaret igen. Och det verkar som om du övar på något och utvecklas i detta på ett tillfredsställande sätt. Det är roligt att återse kompisarna och det blir en hel del mysiga utekvällar framöver. Med lite tur kan du vinna ett fint pris under en utflykt. Ditt kärleksliv tycks vara i balans.

Spännande upplevelser väntar – om du vågar ta en chans.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas position gör dig energisk och du har inga problem med att få tiden att gå. Risken finns dock att du drabbas av en liten motgång, men tack vare att du är påhittig löser sig problemet snabbt. Du får möjlighet att umgås både med familjen och kompisarna ofta och mycket. När det handlar om romantik känner du att allt är som det ska vara.

Du får hög status om du ställer upp för en mobbad kompis.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Perioden verkar bli ganska intensiv. Du känner att det är en hel del du vill hinna göra klart innan skolan kör i gång på allvar. Du tycks vara fullbokad även på kvällarna. När du inte ägnar dig åt dina intressen, hänger du med polarna. Det finns knappt plats för kärlek i din hektiska tillvaro. Risken finns att en viss person känner sig bortglömd.

Om du tror på det du önskar dig, så får du det du vill.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir augusti för ditt stjärntecken

Spotify släppte spellistor baserade på ditt horoskop

Det här är dina favorit-snacks – baserat på ditt stjärntecken