Hur blir vecka 32, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 32 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 32, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken
1:57

Efter reklamen: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

(1:57)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 32 2021 för väduren

Stjärnorna tipsar dig att tacka ja till en lockande grej, även om du inte har någon bekant med dig. Allt går bra och dessutom kan du lär känna nya kompisar. Om du talar med två vänner, som är på kant med varandra, reder du ut fnurran och förhindrar ett onödigt gräl. Du ser positivt på kärleken, men den får inte ta allt för stor plats i tillvaron.

Att skratta och le mot andra gör dig pigg och glad.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 32 2021 för oxen

Det verkar som om du blir medbjuden på en aktivitet som både är rolig och ger dig nyttiga kunskaper. Något du tycks ha stora förväntningar inför, blir precis som du önskat dig. Du tycks ha gott omdöme när det gäller kärlek. Du som är singeln får kontakt med en sötnos som delar många av dina intressen. Fasta relationer är jämställda och stabila.

Låt din påhittighet blomstra och ta ut svängarna maximalt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 32 2021 för tvillingarna

Planeternas position gör dig uppåt och veckan blir rolig om du följer dina äventyrliga impulser. Dina spontana idéer piggar upp både dig och kompisarna. Däremot är det klokt att inte vara alltför snabb i vändningarna när det gäller ett viktigt beslut. Ta dig en funderare innan du ger ditt svar. Amor tycks smida heta och romantiska planer för dig.

Bättre några trofasta bästisar än många ytliga bekanta.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 32 2021 för kräftan

Du har en nyfiken inställning till livet. Tack vare detta bjuder veckan på variation och glädje och det mesta går enligt planeringen. Eftersom du visar stort tålamod, även med jobbiga personer, är det många som söker ditt sällskap. En spontan fling skapar fart och fläkt på kärleksfronten. Du trivs toppenbra, samtidigt som du känner dig omtumlad.

Någon som vill dig väl ger dig en knuff i rätt riktning.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 32 2021 för lejonet

Den som vågar den vinner! Så det är bättre att testa sina vingar och kanske göra ett litet misstag än att inte försöka alls. Mycket tyder på att du lär känna en trevlig person, var åsikter och intressen matchar dina. Det verkar som om Amor ser till att det blir en romantisk vecka för dig som är fri. Kärleken är stark och ärlig i fasta relationer.

En oväntad present ger dig en ljuvlig känsla av lyx.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 32 2021 för jungfrun

Om du siktar in dig på allt som är positivt i tillvaron, blir veckan toppenbra. Passa på att vara utomhus så mycket som möjligt, det ger energireserven en kick. Dramatiken ökar när något berättar en hemlis för dig. Du tar för dig av kärleken - till en viss gräns. Du har din romantiska agenda under uppsikt och faller inte för ”farliga” frestelser.

Ta chansen och lär känna en speciell person lite bättre.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 32 2021 för vågen

Mycket tyder på att du ställs inför en trevlig utmaning. Det bästa är att du inte behöver ha så mycket kunskaper för att lyckas, huvudsaken är att viljan och intresset finns. Äntligen får du hänga med några kompisar du saknat under sommaren. Det verkar som om du kommer fram till en klok slutsats som rör en kärleksfråga du funderat mycket över.

Alla gillar beröm - så strö ärliga komplimanger runt dig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 32 2021 för skorpionen

Tack vare din förmåga och lite flax, klarar du av det mesta bra, t om situationer du inte är van vid. Envisa ansträngningar i en familjefråga ger äntligen resultat. Du och en polare, som du inte träffat på länge, har jätteroligt ihop när ni ses till slut. Inga fnurror på kärlekstråden. Du kan vänta dig dagar där det mesta kretsar kring romantik.

Följ inte bara strömmen - bilda dig en egen uppfattning.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 32 2021 för skytten

Vänskapliga kontakter står i fokus. Umgås med de personer som är viktigast för dig och stärk och utveckla relationerna till dem. Mycket tyder på att du får ett trevligt besked som handlar om familjen. För att få kärlek, måste man förstås satsa en hel del själv. Du kommer att märka att dina romantiska ansträngningar ger ett efterlängtat resultat.

Nu är det hög tid att göra en sak som du velat länge.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 32 2021 för stenbocken

Mycket tyder på att glada nyheter gör veckan extra meningsfull och något du väntat länge på, inträffar äntligen. Ett möte med en trevlig person väcker viktiga tankar och känslor inom dig. En kompis som var sur på dig för ett tag sedan, är plötsligt hur gullig som helst igen. Det inträffar något mycket romantiskt som väcker vackra kärleksdrömmar.

Oroa dig inte för sådant som kanske aldrig händer.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 32 2021 för vattumannen

Mycket tyder på att du är inne i en positiv och uppåtgående spiral. Du får möjlighet ägna dig åt trevliga saker och du har jätteroligt ihop med dina vänner. En familjemedlem visar sig från sin bästa sida och hittar på en kul grej inför helgen. Amor håller ett vakande öga över ditt kärleksliv och du behöver inte oroa dig för romantiska motgångar.

Även om något tar en oplanerad vändning slutar det bra.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 32 2021 för fiskarna

Du känner dig ganska säker på dig själv och tycker att du är på rätt väg i ett visst sammanhang. När du umgås med andra blommar dina sociala talanger upp och du känner dig på topp. En god vän vill gärna, i all välmening, ge dig kärleksråd. Det bästa är dock att du litar på ditt sunda förnuft och dina känslor när det handlar om romantiska beslut.

Även en vit lögn kan orsaka onödiga förvecklingar.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir augusti för ditt stjärntecken
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken