Horoskop Frida.se

Horoskop vecka 32 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 32, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna fyller dig med en härlig sommarkänsla och en vilja att förnya dig själv på ett positivt sätt. Det verkar vara en hel del aktiviteter på gång med familjen och kanske hinner du inte träffa dina kompisar så ofta som du vill. Förklara läget för dem, så att de inte känner sig dissade. En romantisk händelse ger dig tydliga kärleksframgångar.

Med stenhård viljekraft kan dina drömmar bli verklighet.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Planeternas position tyder på att veckan blir rolig. Ibland kan du ha svårt att få ett helhetsgrepp om tillvaron. Men du behöver inte alltid ha superkoll. Gilla läget, så utvecklas allt bra. Dina kompisar ser upp till dig och uppskattar dina förslag när ni ska roa er. Dina romantiska utsikter verkar soliga. Inga mörka skyar stör kärleksbalansen.

Lyft fram en nyhet som ger just dina önskemål förtur.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket den här veckan handlar om att du får visa att du är en god medmänniska. Någon i familjen såväl som en kompis behöver hjälp och just du kan göra en fin insats. En utekväll med polarna blir jätterolig. Du kan längta efter större frihet och svängrum när det gäller kärleken. Men handen på hjärtat – är det inte du själv som sätter gränserna?

Nöj dig inte med att drömma – släpp fram din längtan nu.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar som om du ställs inför en spännande utmaning. Om du gör ditt bästa och inte backar, imponerar du både på dig själv och andra. En kompis du inte träffat på några veckor, dyker upp till din stora glädje. En otippad dejt kan bli början på en kärlekshistoria för singeln. Den upptagna kräftan har det härligt ihop med sin älskling när ni ses.

Är dina avsikter ärliga går du segrande ur en maktkamp. 

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas position gör dig energisk och på gott humör. Du är bra på praktiska uppgifter och får du möjlighet att samarbeta med andra, blir resultatet extra fint. Om du tar mod till dig och säger något som du länge har funderat över, till en kompis, så tas detta emot bra. Amor verkar se till att ditt kärleksliv får en extra skjuts framåt.

Ta emot nya intryck – det utvecklar din motivation.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Din önskan att uppleva nya miljöer tycks förverkligas och det blir lika roligt som du förväntat dig. Låt inte ett onödigt gräl påverka en fin vänskap. Be varandra om ursäkt, så är saken ur världen. Singeln ska satsa på sin crush som delar samma intressen och inte välja någon efter utseendet. Fasta relationer stärks av att ni gör roliga saker ihop.

För att få mer frihet måste du också ta större ansvar.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Nu är det perfekt läge att satsa på din inre utveckling, till exempel läsa böcker, sätta dig in i aktuella samhällsfrågor, lyssna på ny musik eller göra andra saker som stimulerar ditt intellekt. Du får också mycket ut av att diskutera viktiga ämnen med några av dina polare. Snabbaste vägen till romantiska framgångar är att vara generös med dina känslor.

Låt inte lösa rykten grumla din förmåga att tänka klokt.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Veckan tycks bli händelserik på ett trevligt och samtidigt nytt sätt. Kanske kommer dina erfarenheter få dig att tänka annorlunda när det gäller tillvarons stora frågor. Du har flyt när det gäller vänskapliga relationer och det verkar som om du får en ny kompis tack vare din favorithobby. Amor ser till att det blir fart och fläkt i kärlekslivet.

Satsa på förändringar som gör krångliga sysslor enklare.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas position pekar på att det är dags att ladda upp inför skolstarten om några några veckor. Bryt eventuella dåliga vanor som du lagt dig till med under sommaren och kom in i rätt rytm igen. Du tycks kunna se fram emot trevliga utekvällar med kompisarna. Amor fyller dig med sexig charm och risken finns att du omedvetet gör någon sotis.

Lita på din egen kraft och låt inte andra bestämma jämt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas position inspirerar dig att öppna upp och leva livet fullt ut. Mycket tyder på att du får tillfälle att vidga dina vyer och se nya saker. Eftersom du känner dig lugn och harmonisk, tittar du med andra ögon på vissa bekanta som irriterat dig. Du upptäcker att deras goda sidor uppväger deras nackdelar. Amor gör ditt kärleksliv behagligt.

Lägg alla krav åt sidan och släpp fram din lekfullhet.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du känner att du vill uppleva fler roliga saker innan sommarlovet är slut. Om du själv tar första steget och lägger fram trevliga idéer, kommer säkert dina kompisar att hänga på. Ett rykte gör dig både förvånad och nyfiken. Kolla upp vad det egentligen handlar om. En ovanlig kärleksupplevelse får dig att se mer seriöst på romantiska relationer.

Ge inga löften som du tror kan vara svåra att hålla.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att det blir en trevlig vecka. Dels därför att du får en hel del egentid och kan göra saker på egen hand och dels därför att en släkting plötsligt dyker upp och förgyller tillvaron. En spontan fest med polarna blir jättekul. Stjärnorna spår att ditt kärleksliv går in i en ny fas och dina känslor fördjupas och blir mer passionerade.

Missförstånd kan orsaka strul – dubbelkolla därför allt.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Det här är dina ”farliga superkrafter” enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken