Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 32 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Dags att ladda inför kommande utmaningar. Som den livliga person du är, fyller du bäst på din energireserv genom att röra på dig, helst utomhus och i vattnet. Ett samarbete över gränserna kan leda till en fin vänskap. Om du skulle råka ut för kärlekstrubbel är det superviktigt att du är sann både mot dig själv och din älskling eller nya flirt.

Lita aldrig på någon som gillar att skvallra om andra.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att du går en händelserik vecka till mötes och nya idéer tar fart. Om du mixar din vetgiriga sida med din framåtanda, gör du ett gott intryck på en person som du gärna vill imponera på. Du mår bra av att ha ett stort umgänge och hänger med både nya och gamla kompisar. Planeternas position ger din tillvaro en romantisk uppåtkick.

Tänk dig noga för och rusa inte i väg alltför impulsivt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Din styrka är att du är öppen och tolerant mot andra och deras åsikter. Du är duktig på att medla och att få både dig själv och din omgivning att må bra. Det dimper ner ett meddelande som gör andra personer avundsjuka. Planeternas position kan göra dig snurrig om du ställs inför kärleksfrågor. Det bästa är att skjuta upp viktiga, romantiska val.

Varva ner – om du vill ha balans mellan kropp och själ.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Mycket tyder på att du känner att du måste bevisa en massa saker. Men handen på hjärtat – är det inte du som ställer för höga krav på dig själv? Långa promenader är toppen om du vill bli av med din överskottsenergi. Du som är singel har en hoppfull vecka framför dig. Kanske träffar du en hjärtevän? Du som är upptagen får en fin kärleksförklaring.

Äntligen känner du dig redo för ett speciellt uppdrag.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

En idé blossar snabbt upp och det kan vara smart att fundera ett tag hur du ska gå vidare, annars är risken stor att du tröttnar innan det blir något av din plan. Du tycks återförenas med många vänner och det känns jätteroligt. Möjligheterna för ett lyckat kärleksliv ser lovande ut. Passa på att ta ut svängarna och ta egna romantiska initiativ.

Mycket står på spel – så var koncentrerad och fiffig.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Önskar du en förändring, ställer sig stjärnorna positiva till detta. Och det är en också jättebra tid för att utvecklas och bli ännu bättre inom ett visst område. En gammal kompiskonflikt som sopats under mattan kommer i dagen. Men det är bara bra att ni talar ut och rensar luften mellan er. Amor skapar möjligheter för romantik om du har tålamod.

Ta fram dina konstnärliga sidor av din personlighet. 

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas position gör dig lite busig och äventyrlig. Du känner vänskap till allt och alla och det gör dig poppis bland kompisarna. Ta vara på en chans att visa dig på styva linan, andra blir grymt impade av din skicklighet. Stjärnorna tipsar dig att inte vara alltför envis i en romantisk fråga. Det är smartare att ha en mer avslappnad attityd.

Ensam är inte stark – så samarbeta med dina kompisar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du har starka känslor som bubblar inom dig. Om du lättar på trycket och visar vad du tycker, blir tillvaron mycket enklare. Mycket tyder på att helgen blir inledningen på en period som är kantad av fester och utekvällar med kompisarna. Om du har längtat efter kärlek, så tycks din väntan äntligen vara över och dina kärleksplaner kan förverkligas.

Var snäll mot dig själv och låt din lycka ta större plats.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att du söker meningsfulla sysselsättningar och tack vare planeternas position kan du få chansen att göra något viktigt. Även om dina kompisar inte tycker som du, ska du hålla fast vid dina åsikter. Om du åker i väg på en liten resa, blir den roligare än väntat. Det kan dyka upp romantiska utmaningar, men du har turen på din sida.

Släng alla ”måsten” över bord och satsa på roliga saker.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Veckan tycks börja med fart och fläng, du gör dig av med gamla surdegar som hållit dig tillbaka och går vidare mot nya, djärva mål. Mycket tyder på att det sker en förändring som påverkar dina vänskapliga relationer positivt. Låt inte en fnurra på kärlekstråden ta för mycket energi. Låt det gå en tid, när känslorna svalnat lugnar allt ner sig.

Se till att du håller kontakten med en ny bekanting.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

En skojig upplevelse i början av veckan gör dig på utmärkt humör och ger dig lust att ta tag i uppgifter, som du i vanliga fall uppfattar som lite tråkiga. Din pigga sinnesstämning hjälper dig också att avstyra ett gräl med en kompis. Tack vare att du är vänlig och glad, skapar du positiva vibrationer mellan dig och din älskling eller nya flirt.

Gör det som känns naturligt – så hittar du ditt sanna jag. 

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nu tycks friska vindar dra in i din tillvaro och du kan få göra något som du av olika anledningar inte har kunnat ägna dig åt tidigare i sommar. Låt inte andras fördomar hindra dig. Försök att förklara vad du vill, så ordnar det sig. Vissa förändringar kan ske på kärleksfronten. Men ta emot dem med öppna armar, du har ingenting att oroa dig för.

En erfaren person kan ge dig kloka svar på dina frågor.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Spotify släppte spellistor baserade på ditt horoskop