Hur blir vecka 31, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 31 2021 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 31, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 31 2021 för väduren

Att hålla dig framme och visa att du alltid är med i matchen ger dig fördelar inom de flesta områden just nu. Om du ställer upp till hundra procent för en kompis kan du räkna med att få massor med kärlek tillbaka. Dissa inte ett gott råd från en äldre person. Kärlekslivet tycks vara lugnt och tryggt, inga besvikelser drabbar dig och du är nöjd.

Förlita dig på dina inre styrkor – de sviker aldrig.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 31 2021 för oxen

Även om du gärna ställer upp för andra, ska du inte acceptera att vissa smiter från sina uppgifter och lägger över dem på dig. Relationen mellan dig och en kompis tycks ha blivit mycket bättre efter ett uppehåll i sommar. Att ni inte har setts på ett tag har fått er att längta efter varandra. Stjärnorna spår att kärleken flyter på i avspänd takt.

Äntligen är en viktig person redo att lyssna på dig.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 31 2021 för tvillingarna

Låt inte tidigare motgångar hindra dig från att göra ett nytt försök inom en viss aktivitet. Nu har du mer kunskap och erfarenhet och det gör att det kommer att gå jättebra. Mycket tyder på att du sammanstrålar med glada kompisar och kvällarna blir extra roliga. Det verkar som om det inträffar något spännande som ger ditt kärleksliv extra glöd.

Den rätta vägen mot ett mål är inte alltid den snabbaste.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 31 2021 för kräftan

Ett irritationsmoment stör i början av veckan, men eftersom stjärnorna gör dig kreativ och smart har du rätt verktyg att reda ut allt på ett lyckat sätt. Du lever upp när det är roliga saker på gång och så fort du träffar vännerna blir du lekfull och glad. Amor stärker ditt romantiska självförtroende och du är redo att visa heta känslor mer öppet.

Visa dina nära och kära att det betyder mycket för dig.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 31 2021 för lejonet

Var beredd på att det kan dyka upp ett hedrande uppdrag, som du bör genomföra med omsorg. Det är inte läge för snabba lösningar och genvägar i det här fallet. Du kanske inte hinner umgås med kompisarna så ofta som du vill, men när ni träffas funkar det klockrent. Lyssna till ditt hjärta när det handlar om kärlek och strunta i omgivningens åsikter.

Din lyckokänsla ökar när du omger dig med vackra färger.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 31 2021 för jungfrun

Något som tidigare kändes ouppnåeligt, kan bli en ny hobby, om du är envis och satsar hårt. Undvik bekanta som bara tänker på sig själv och suger energi. Häng med omtänksamma vänner som får dig att trivas. Det verkar som om du upptäcker ett mönster i dina kärleksrelationer. Tänk efter vad som strulade till det tidigare och lär dig av erfarenheten.

Din snabba uppfattningsförmåga ger dig ett försprång.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 31 2021 för vågen

Något stort du lagt tid och kraft på är klart. Även om du kanske tvivlade på din förmåga till en början, så har du verkligen lyckats bra. Nu kan du med gott samvete göra en rolig sak ihop med kompis, något ni har sett fram emot länge. Rätt tajming är viktigt när det handlar om kärlek. Så ta vara på alla romantiska möjligheter som kommer i din väg.

Välj dina strider noga och bråka inte om bagateller.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 31 2021 för skorpionen

Mycket tyder på att energinivån är hög, du är på gång och får en hel del roliga saker uträttade. Underskatta inte en bekant, hen kan verkligen bli en bra kompis. Amor gör dig extra charmig och risken finns att andra blir svartsjuka. Var tydlig och försök att resonera logiskt, så ordnar det sig. Kärleken är stark och tål värre saker än det här.

Behandla andra personer som du själv vill bli behandlad.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 31 2021 för skytten

Det är lätt att stelna i gamla rutiner, men detta gäller inte dig. Du missar aldrig nya och roliga saker utan du tar vara på alla spännande chanser. Många personer i din närhet lockas av dig eftersom du är duktig på att läsa av stämningar och du får andra att må bättre. Amor ger dig en romantisk kick och en härlig lyckokänsla sprider sig inom dig.

Skvaller kan skapa oro - så undvik att sprida rykten.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 31 2021 för stenbocken

Du känner dig otålig och vill att något ska hända. Det verkar som om din önskan blir uppfylld. Stjärnorna ger omväxling och ökar farten i tillvaron. Såväl vänskapliga som romantiska relationer är viktiga, men inte så betydande att du sviker dina principer. Du skulle aldrig drömma om att göra något som känns orätt för att vara andra till lags.

Ta emot en utsträckt hand från en hjälpsam kompis.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 31 2021 för vattumannen

Med tålamod och envishet kan du åstadkomma något utöver det vanliga. Du ser framemot att träffa dina kompisar, efter att semestrar och sånt skiljt er åt. Och trots att ni inte setts på ett tag, så är ni ett tajt gäng. Amors påverkan gör dig insiktsfull och framåtsträvande när det gäller romantik och du känner att det är något härligt som väntar.

Du har turen på din sida och kan göra ett riktigt klipp.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 31 2021 för fiskarna

Mycket tyder på att augusti startar på ett jättetrevligt sätt och att du får vara med om intressanta upplevelser. Du känner starkt att det fortfarande är sommar och du passar på att njuta av sol och värme så mycket som möjligt. En kompis hittar på en rolig grej som även kickar i gång dig. En romantisk händelse stärker dina kärleksfulla känslor.

Stå fast vid dina idéer trots att andra tvivlar på dem.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir augusti för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Vad andra dras till hos dig – enligt ditt stjärntecken