Horoskop Frida.se

Horoskop vecka 31 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 31, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas inflytande ger dig en rejäl dos envishet och du ger inte upp förrän du har fått grepp om det du håller på med just nu. Du känner dig utåtriktad och du är bra på att peppa dina kompisar att hänga med på äventyr. Amor har lätt för att skjuta rätt i prick med sina pilar. När du minst anar det, dyker det upp underbara kärleksmöjligheter.

Var vaksam – någon som verkar generös kan ha en baktanke.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Något som du väntat på länge, blir äntligen av och även om dina planer inte går helt i lås till, blir allt lyckat. Din känsla för rättvisa är på topp och du gör något bra som väcker beundran. Den upptagna oxens känslor för älsklingen blir starkare och kärleken är besvarad. Du som är singel tycks bli mer och mer intresserad av en envis beundrare.

Ett dramatiskt avslöjande ger tillvaron en extra kick.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det tycks hända något bra under veckan som stärker ditt självförtroende och får dig att ta ett kliv framåt mentalt. Det verkar som om du lär känna en spännande släkting mycket bättre. Stjärnorna spår att tycke kan uppstå igen mellan dig som är singel och ett av dina ex. Du som är upptagen hittar nya sidor hos din partner som gör dig ännu mer kär.

Ingen märker ett felsteg om du inte själv säger något.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Mycket tyder på att en god nyhet i början av veckan gör de kommande dagar innehållsrika. Dina kompisar gillar dig väldigt mycket eftersom du anstränger dig att hålla era relationer levande. Om du inte kan träffa polarna, så messar eller ringer du dem. Det verkar som om en romantisk händelse gör dig fundersam. Ta dig tid att reda ut dina känslor. 

Njut av sommaren och gläd dig åt allt bra som händer.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det verkar som att du har lagom mycket att göra och livet leker. En superbra idé från din sida kan ge cred från andra. Eftersom en del av dina vänner är bortresta, lär du känna kompisarna som är kvar hemma ännu bättre. Singeln kan träffa en sötnos tack vare bekantas bekanta. Du som är upptagen får ett bra kärlekstips från någon som vill dig väl.

Något som stressat dig blir inte så krävande som väntat.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Mycket tyder på att du blir fascinerad av en aktuell och viktig fråga och du motiveras att sätta dig in i den, så att du får mer koll. Det verkar som om du äntligen får träffa en kompis som annars bor långt borta från dig. Romantiken tycks bli ett trevligt kapitel. Kärlekskemin är finfin i fasta relationer. Singeln har en spirande romans på gång.

Om du övertygar dig själv att du ska lyckas, går det bra.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Prognosen pekar på att veckan blir fin och du får göra sådant som ligger ditt hjärta närmast. Det klickar mellan dig och en sympatisk grupp med personer som du nyligen har lärt känna och ni har jättekul ihop. Ditt kärleksliv tycks bli lyckat och du har ingenting att klaga över. Mycket tyder på att du får romantiska komplimanger från ett kärt håll.

En rolig idé sätter gör dig engagerad på ett bra sätt.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att du äntligen får göra något som du längtat efter och det blir precis så roligt som du förväntat dig. Om du har många tankar inom dig, lättar det på trycket att skriva dagbok. Du kan känna dig tveksam när det gäller romantiska beslut. Men om du måste göra ett kärleksval, så låt inte andra styra dig, utan gå efter din magkänsla.

Du är vad du tänker – så odla  glada och positiva tankar.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det tycks vara något spännande på gång. Och vad det än handlar om så blir det lyckat. Det verkar som om du plötsligt kommer bra överens med en person som du inte riktigt förstått dig på tidigare. Du som är upptagen kan se framemot något romantiskt. Heta vibbar kan uppstå mellan singeln och en goding som skiljer sig åt från dem du brukar falla för.

Erfarenheter från förr hjälper dig att göra ett klokt val.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att du har satt upp ett mål och att du satsar hårt för att nå det under veckan. Be gärna andra om hjälp, de ställer gärna upp. Det verkar som om en mysig person tar kontakt och vill bli bekant med dig. Stjärnorna spår att ditt kärleksliv tar en oväntad och fin riktning. Troligen handlar det om att du får goda, romantiska nyheter.

Du vinner på att kompromissa i stället för att tävla.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det blir en bra vecka. Du behöver inte känna några prestationskrav, skratta och ha kul i stället. Ha inte dåligt samvete om du knyter nya vänskapsband. Bara för att du vill lära känna en bekant närmare, innebär det inte att du sviker dina gamla kompisar. Din partner eller din crush, gör något romantiskt som du inte väntat dig.

Jäkta inte – ge dig tid att fundera över en angelägen sak.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Lita på din förmåga och agera förståndigt om du hamnar i situationer du inte är van vid. Eftersom du är så tolerant mot andra, är det många som tyr sig till dig. Men säg stopp om någon tänjer för mycket på gränserna och försöker utnyttja dig. Amor gör dig känslosam och tillgiven. Och din romantiska utstrålning ger dig massor av kärlek tillbaka.

Det är aldrig försent att byta spår mot något bättre.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken