Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 31 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Mycket tyder på att andra i din omgivning lägger märke till dig på ett positivt sätt för det du kan och den du är. En improviserad tillställning med polarna blir jätterolig. Om du siktar mot ett speciellt mål, så börja planera redan nu. Planeternas position fördjupar fasta kärleksrelationer och lockar fria vädurar att flirta och ta första steget.

Var stolt över dig själv och visa världen vem du är.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Ibland kan det vara klokt att inte avslöja dina idéer förrän du finslipat dem och rätt personer är på plats för att ta del av dina planer. Det är en bra vecka för att lösa små oenigheter som annars kan växa till konflikter. Om du inte kunnat träffa din älskling eller den du vill flirta med, på den senaste tiden, så förbättras chanserna till detta. 

En tolerant attityd utvecklar vänskapliga relationer.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Om du lägger ner mycket energi i början av veckan på en grej du håller på med, blir du färdig i god tid. Var extra snäll mot dig själv och unna dig något fint, det är du värd. Mycket tyder på att det drar ihop sig till en rolig fest i helgen. Prognosen för ljuv romantik ser god ut. Amor ger stöd åt såväl fasta förhållanden som färska romanser.

Tänk på allt som är bra och oroa dig inte för framtiden.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det är en bra vecka att komma i form, att ta hand om dig själv så att både kropp och själ är i balans. Mycket tyder på att du träffat någon som du vill bli kompis med. Var inte blyg utan ta första steget. Chansen är stor att ni blir goda vänner. Planeternas position tyder på att kärleken blomstrar. Kanske kan en hemlig önskedröm bli verklighet.

Du kan uppnå vad du vill – om du sätter upp ett mål.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Stjärnorna tipsar dig att göra något originellt och vidga dina vyer medan du fortfarande är ledig. Planeternas påverkan gör dig utåtriktad och det är en perfekt tid för att knyta nya vänskapskontakter. Det verkar som om du äntligen får besked i en kärleksfråga du undrat över. Svaret får ditt hjärta att klappa och väcker romantiska förhoppningar.

Ibland måste man kompromissa för att få det man vill ha.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Ägna dig åt mysiga uppgifter som skänker glädje och gör dig varm om hjärtat. Släpp däremot taget om sådant som gör dig irriterad och lämna det bakom dig. En kompis visar att hen står trofast vid din sida i vått och torrt. Tappa inte hoppet även om dina kärleksplaner inte går i lås just nu. Ha is i magen och avvakta bättre tider, så fixar det sig. 

Släpp på bromsen och säg välkommen till äventyret.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stjärnornas påverkan gör dig sugen på att engagera dig i projekt där du får användning av dina kreativa förmågor. Veckan lämpar sig bra för att ta kontakt med vänner och släktingar och göra något riktigt roligt tillsammans. Amor bjussar fria vågar på härliga kärlekschanser. En romantisk händelse får dig som är upptagen att känna dig nyförälskad.

Skäm bort dig själv och ägna dig åt dina intressen.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Under början av veckan får du utlopp för din upptäckarglädje och du utforskar nya områden. Passa på att varva upplevelserna med sköna vilopauser, så att du återhämtar dig. Mycket tyder på att du och en person, som du uppfattat som en konkurrent, gräver ned stridsyxan och börjar samarbeta i stället. En romantisk invit kan utvecklas till het kärlek.

Dra dig inte undan – dela dina ideér och känslor med andra.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas position tycks skapa fart och fläkt i tillvaron. Du får tillfälle att göra roliga saker och att ägna dig åt dina personliga intressen. Det är en lämplig tid för att återuppta sociala kontakter som legat nere under sommaren. Kanske kan du till och med stärka några av dina vänskapsband. Om du måste ta ett romantiskt beslut, så välj med hjärtat.

Lita på din kraft och bestäm den riktning du vill gå i.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Ladda batterierna i början av veckan och tillbringa tid med dig själv. Du kan skjuta upp plikter och behöver inte stressa. Efter några stillsamma dagar vaknar livsandarna och du blir sugen på att göra något annorlunda tillsammans med kompisarna. Mycket tyder på att du får en kärlekskonkurrent. Men var bara lugn. Personen har inte en chans mot dig.

Lyssna till ditt hjärta och lev ut dina hemliga känslor

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det verkar inträffa något som gör att du känner att du är på rätt väg. Det kan också dyka upp goda möjligheter som du inte väntat dig. Du och en kompis tycks umgås mycket och ni blir ännu tajtare än tidigare. Kärlekslivet går in i en ganska lugn och mysig fas. Men det blir inte på något sätt tråkigt, du känner harmoni och romantiken ger dig kraft.

Just du kan skapa viktiga förändringar när det behövs.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnornas påverkan tycks ge dig framgång på ett överraskande sätt och detta ger dig en kick att lyckas ännu bättre. Även om du har en hel del att göra så ge plats för gemenskap och mysiga träffar med kompisarna. Bli inte stressad om du hamnar i en knepig kärlekssituation. Om du funderar i lugn och ro och inte handlar för impulsivt, så går allt bra.

Gör din stämma hörd och låt inte andra att tysta ner dig.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2019

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp