Hur blir vecka 30, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 30 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 30, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 30 2021 för väduren

Planeternas position avslöjar att du får vind i seglen och att du trivs med alla saker du har på gång. Det är förstås viktigt att du avslutar en sak innan du börjar med nästa. Ett möte du har varit lite oroad inför, går bättre än du väntat dig. Ibland är det enklare och även mer effektfullt att visa sina kärleksfulla känslor i gulliga handlingar.

En betydelsefull person ger ett efterlängtat klartecken.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 30 2021 för oxen

I början av veckan kan du råka ut för en mystisk sak. Tänker du utanför boxen, fixar det sig snabbt och perioden blir mysig. Du och en kompis tycks ha skilda åsikter i en fråga, men även om man är tajta vänner är det helt ok att inte alltid tycka lika. Den upptagna oxen blir rörd av sin omtänksamma älskling. Singeln lär känna en flirt närmare.

Du får bekräftelse på att din magkänsla leder dig rätt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 30 2021 för tvillingarna

Det verkar som om något komplicerar dina planer inför veckan. Men om du står på dig, så blir det mesta som du vill. Glöm inte bort en kompis som du inte träffat på ett tag, hen väntar på ett livstecken från dig. Du som är singel tycks få en chans att lära känna din crush som du har känslor för. Den upptagnas tvillingens partner gör något romantiskt.

Uppriktigt menade komplimanger stärker dina ambitioner.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 30 2021 för kräftan

Planeternas position sätter goda krafter i rörelse. Någon i familjen släpper en nyhet som påverkar din vecka på ett mycket trevligt vis. Det verkar som om du och några kompisar får en jätterolig utekväll tillsammans. Mycket tyder på att det är något fantastiskt på gång i fasta förhållanden. Singelns flirt kan utvecklas mycket snabbare än väntat.

Du kan nå hur långt som helst om du tror på dig själv.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 30 2021 för lejonet

Stjärnorna tipsar dig att koppla av och samla kraft, eftersom augusti blir en händelserik månad som suger energi. Bli inte bekymrad om en kompis uppför sig konstigt. Er vänskap är fortfarande stark. Att Amor stärker dina sociala talanger gynnar förstås kärlekslivet. Det upptagna lejonet utvecklar sin relation. Singeln är en mästare på att flirta.

Ditt tålamod sätts på prov – men det är bara gilla läget.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 30 2021 för jungfrun

Planeternas position gör dig flitig, du gillar att arbeta praktiskt och har fullt upp med roliga saker. Om du vill blir närmare bekant med en viss person, så kommer du långt med att ställa trevliga frågor och lyssna aktivt. Singeln kan träffa en sötnos under en utflykt. Om du som är upptagen måste göra ett kärleksval, så lyssna till ditt hjärta.

Du får en storartad chans att stå i rampljuset och glänsa.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 30 2021 för vågen

Stjärnornas påverkan gör dig som klippt och skuren för problemlösning och du klarar av saker som tidigare varit svåra. Du och en person du inte klickat med, tycks få mycket bättre kontakt och det känns bra för båda två. En kommentar kan få svartsjukan att flamma upp. Kolla upp om det finns en grund för dina misstankar, innan du blir sur på någon.

Du är på rätt väg - låt inte din stolthet bromsa dig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 30 2021 för skorpionen

Tveka inte, kliv fram och säg ja till ett lockande erbjudande. Om du gör ditt bästa kommer resultatet att bli imponerande. En bekant är intresserad av att umgås mer med dig och tar kontakt på ett trevligt sätt. Du som är upptagen har det härligt ihop med din vän när ni träffas. Singeln kan möta någon som verkar spännande, i alla fall för stunden.

Njut av ögonblicket – och gläd dig åt allt fint runt dig.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 30 2021 för skytten

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Det kan kännas snopet, fast på sikt gynnas du av de nya planerna. En kompis erkänner ett misstag och det rensar luften mellan er. Du som är upptagen har det bra med din älskling både när träffas ensamma och när ni två umgås med andra som par. Amor tipsar singeln att ta första steget i en flirtig situation.

Du blir respekterad om du står fast vid dina ideal.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 30 2021 för stenbocken

Låt inte andra i din nära omgivning stressa dig, du lyckas bäst om du gör saker och ting i din takt och efter ditt eget huvud. Du gillar att umgås med kompisarna och tycker också att det är mysigt att chilla på egen hand. Tidpunkten är perfekt för läsning av roliga böcker. Stjärnorna spår att du som är stenbock kan se framemot romantiska upplevelser.

En spännande tid väntar om du släpper loss din nyfikenhet.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 30 2021 för vattumannen

Stjärnorna spår att veckan för med sig något speciellt för din del, det kan handla om en rolig utekväll eller andra typer av härliga nöjen. En släktträff kan väcka ditt intresse för en ny hobby. Oväntade romantiska känslor för en viss snygging kan bubbla upp inom dig som är singel. Du som är upptagen planerar något trevligt ihop med älsklingen.

Du blir uppskattad om du står emot ett visst grupptryck.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 30 2021 för fiskarna

Planeternas position gynnar dig som är fisk – samtidigt gäller det att vara uppmärksam och utnyttja alla goda möjligheter som dyker upp. Ett ärligt och bra samtal ger dig idéer som på sikt kan bli användbara. Dina vänskapliga kontakter flyter på precis som du vill. Att vara omtänksam i romantiska relationer är a och o för ett lyckat kärleksliv.

Sug i dig fint beröm - du är värd alla komplimanger du får.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir augusti för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Vad din födelsemånad avslöjar om din personlighet