Horoskop vecka 30 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 30 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 30, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna påverkar din drivkraft positivt. Du har bra förslag på roliga aktiviteter, så sätt i gång och förverkliga dina idéer. Mycket tyder på att du gör en nöjestur som blir betydelsefull för dig. Du som är upptagen har det fint med din älskling. Singeln utvecklar konsten att flirta och med lite tur kan du bli tillsammans med en riktig goding.

En slump kan sätta i gång en lyckosam kedja av händelser.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Att vara utomhus är toppen för dig just nu, dels är det roligt och dels stärker det hälsan. Mycket tyder på att du får träffa mysiga vänner som du inte har möjlighet att hänga med så ofta. Prognosen för het kärlek är hög. Singeln kan vänta sig en dejt som kan få en fin fortsättning. Du som är upptagen känner att allt funkar mellan dig och din vän.

Slösa med snälla ord – så blir andra välvilligt inställda till dig.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du kan se fram emot en trevlig vecka. Om du vill utveckla en av dina starka sidor, går det finfint. Mycket tyder på att du blir kompis med någon som du inte funkat med förut. Det känns jättebra att ni är på god fot med varandra. Ditt kärleksliv flyter på som du vill att det ska. Fasta förhållanden bevarar sin glöd och singeln kan bli förälskad.

Med okonventionella medel får du det du vill ha snabbt.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Stjärnorna tipsar dig att ta dagen som den kommer och bunkra upp kraft, eftersom kommande veckor kan sluka extra energi. Vädra gärna dina åsikter, det är fler än du tror, som tycker som du. Amor bjuder fria och upptagna kräftor på romantik. Om du måste göra ett kärleksval så följ ditt hjärtas röst. Singeln kan träffa en goding under en utflykt.

Försök att behålla ditt lugn – även om andra oroar sig.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du tycks vara god form och varvar dagarna med aktivitet och sköna stunder i hängmattan. Mycket tyder på att du får glänsa under en utflykt. En present gör dig glad. Om du vill bli bekant med en viss person, kommer du långt med trevliga frågor och ett aktivt lyssnande. Det upptagna lejonets kärlek är stark. Singeln har chans på en annorlunda flirt. 

Backa ett steg, och du får ändå som du vill, utan tjafs.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Stjärnorna spår varierande dagar med rolig sysselsättning. En nystart kring en gammal familjetradition blir ett lyckat lyft. Planeternas påverkan tycks påverka kärleken positivt och kvällarna blir extra romantiska. Du som är upptagen, träffar din älskling så ofta som möjligt. Du som är singel tycks få kontakt med någon du längtat efter i sommar.

nk igenom vad du vill säga – så slipper du missförstånd.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Att ha ett sorglöst sinne, som är typiskt för vågen, gynnar dig extra mycket och kan resultera i roliga möten. Ett seriöst samtal utvecklas bättre än väntat och får dig att reflektera över dina åsikter. Mycket tyder på att du bör ta ställning i en kärleksfråga. Men oroa dig inte – chansen för att du ska komma fram till ett klokt svar är stor.

Impulsiva initiativ kan få bra och spännande konsekvenser.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det mesta du gör blir bra, du har tillräckligt med ork och tålamod för att klara av de utmaningar som dyker upp. Ett problem som gjort dig lite stressad, tycks äntligen lösa sig. Du är en populär kompis eftersom du alltid ser till att ingen polare känner sig bortglömd. Perioden kan bli romantisk – och du ser till att du har full koll på kärleken.

Var inte för stolt för att ta emot en välförtjänt belöning.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Den somriga stämningen omkring dig gör underverk! Du är på bra humör och hittar på skojiga saker att göra. Din omgivning gillar dig mycket, eftersom du är hjälpsam och mysig att hänga med. En fin upplevelse får dig att se klarare på saker och ting. Stjärnorna laddar upp för kärlek på hög nivå. Både fria och upptagna skyttar känner sig älskade.

En trevlig överraskning sätter guldkant på tillvaron. 

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna spår att det blir omväxlande dagar och du behöver inte vara rädd för att ha tråkigt. I slutet av veckan får du ett efterlängtat svar som gör dig glad. Utflykter och andra roliga aktiviteter gör att du inte alltid hinner träffa polarna när du vill, men du trivs ändå. Ditt kärleksliv verkar bli soligt och glatt och inga mörka moln hotar.

Sluta aldrig att hoppas – mirakel kan faktiskt inträffa.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planernas påverkan gör dig kreativ och fantasifull. Och att lära sig nya saker är inget problem för dig. Om du sticker i väg på en liten tripp, så har du stora chanser att få nya kompisar. Du som är fri kommer att upptäcka att din attraktionskraft är på topp och du har lätt för att knyta kärlekskontakter. Du som är upptagen har också tur i kärlek.

Tala ut med andra om viktiga saker och lös konflikter.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Om du är öppen för äventyr och nya intryck, blir det en rolig vecka. Och det verkar som om du uträttar något du kan vara stolt över. Singeln får en läcker beundrare och om ni träffas på en annan plats än där du bor, blir er flirt extra het. Du som är upptagen kanske inte kan träffa din älskling så ofta som du vill, men det slår gnistor när ni ses.

 Ta inte på dig allt ansvar – det är ok att be om hjälp.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli