Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 30 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det händer mysiga saker som gör att veckan blir trivsam. En familjemedlem eller släkting visar sympatiska sidor som du inte tänkt på tidigare. Resor kan ge fina upplevelser. Stjärnorna spår att veckan blir romantisk. Mycket tyder dock på att du ställs inför ett viktigt kärleksval. Låt inte andras åsikter påverka ditt beslut utan välj med hjärtat.

Du kan få en inflytelserik medhjälpare tack vare en hobby.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

En person som du tidigare har sett som ganska sträng, visar sig vara jättetrevlig. Om du lär känna hen, kan du få nytta av det i framtiden. En vän uppmuntrar dig att sätta i gång med något som du gärna vill testa. Ta kontakt med en polare som du inte träffat på länge. Amor ställer inte till med några bekymmer, det råder harmoni på kärleksfronten.

Dramatiska händelser skapar omväxling i tillvaron.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du kan bli inblandad i en konflikt mot din vilja. Spela med öppna kort och förklara att du är oskyldig, så klarar du dig ur knipan. Mycket tyder på att du får chans att testa dina språkkunskaper. Att koppla av med en bok är bästa sättet att varva ner nu. En het flirt gör dig upphetsad och skapar spänning i både fria och upptagna tvillingars liv.

Var bestämd och låt inte andras tvekan smitta av sig.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det blir en vecka i kamratskapets tecken. Du har god kontakt med dina vänner. Planeternas position gör dig engagerad. Och mycket tyder på att du verkligen kan göra något vettigt för att uppmärksamma klimatförändringarna, tillsammans med likasinnade kompisar. Amor skänker ny gnista åt fasta relationer som känns sega och får singeln att flirta mera.

Väg dina ord på guldvåg när du talar om känsliga saker.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Mycket tyder på att du ställs inför grupptryck. Troligen är det polare som försöker få dig att välja att hänga med dem i stället för att slutföra ett viktigt projekt. Tänk på dig själv och din framtid i första hand. Helgen blir rolig, kanske är det en fest på gång? Ta lättsamt på kärleken och fokusera på det som är bra och strunta i allt annat.

Var beredd på allt och ligg ett steg före hela tiden.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du hör eller läser kloka ord som ger dig förståelse för något som tidigare varit svårt att ta till sig. Dagar och kvällar blir roliga eftersom du har många kompisar som gärna hänger med dig. Planeternas position höjer tempen på kärlekslivet. Singeln tycks ha en romans på gång. Du som är upptagen har en trogen partner som bara har ögon för dig. 

Du har det som behövs för att åstadkomma något viktigt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Ett annorlunda inslag i vardagen i början veckan, gör dig på ett sprudlande humör. Det kan gnissla mellan dig och en familjemedlem. Om båda har viljan att bli sams igen, så reder ni snart ut fnurran. Planeternas position tycks göra ditt kärleksliv omtumlande på ett härligt och romantiskt sätt. Håll hårt i hatten för nu kan vad som helst hända. 

Lita på ditt goda omdöme om du hamnar i ett kritiskt läge.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnornas påverkan förstärker din energiska natur och ditt intresse för andra. Kanske är det därför du och en ny polare kommer så bra överens, trots att ni är ganska olika. Mycket tyder på att fascinerande händelser under en resa eller utflykt, väcker nya tankar hos dig. Om kärlekslivet har känts avslaget tidigare, så blir det fyr och flamma nu.

Tänk dig för när du tar beslut som kan påverka framtiden.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Den närmaste tiden ser ut att blir fin om du gör saker ihop med personer som du tycker om. Och andra gillar att hänga med dig eftersom du är så positiv. Du får möjlighet att lära dig något som du länge velat kunna. Amor spår att du tycks drabbas av en oväntad förälskelse. Du som är upptagen ska förstås tänka dig för, singeln kan tacka och ta emot.

Du får en chans påverka en viktig sak – ta vara på den.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att du känner dig avslappnad nog för att möta omvärlden med en nyfiken attityd. Din aptit på livet kan leda till roliga upplevelser. Din framåtanda gör också att du troligen träffar nya polare. Kärlekslivet kan kännas en aning enformigt i början på veckan. Men ett kärleksfullt besked höjer tempen och helgen tycks bli romantisk.

Ta itu med en jobbig sak i stället för att skjuta upp den.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Tappa inte suget om du inte får din vilja igenom. Ligg lågt och vänta, så blir det som du vill, förr eller senare. Att resa är avkopplande. Och mycket tyder på att det blir strandhäng på dagarna och uteliv med polarna på kvällarna. Du som har en relation är nöjd med din älskling. Singeln tycks ha en flirt på gång som kan bli seriösare än väntat.

Säg ifrån om en tjatig person inte lämnar dig i fred.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Planeterna laddar dig med positiv energi och ditt engagemang i allt som händer omkring dig gör att veckan blir rolig. Om du får möjlighet att göra en resa, sätter detta en extra guldkant på tillvaron. Risken finns att den du är ihop med eller flirtar med känner sig försummad. Du kan gottgöra sötnosen genom att vara extra gullig när ni väl träffas. 

Se livet från den ljusa sidan och glöm oro och bekymmer.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så är du som flickvän – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Horoskop: Så blir din sommar 2019