Horoskop vecka 3 2021

Horoskop vecka 3 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 3, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Stjärnornas påverkan gör dig ambitiös och det blir en intressant vecka i skolan, eftersom du lär dig meningsfulla saker. Mycket tyder på att en trevlig person kontaktar dig spontant och vill träffas. En familjeaktivitet utomhus i helgen blir lyckad. Kärlekslivet kan vara lite upp och ned i början av veckan. Men Amor hjälper dig att ta kontroll.

Ibland är en vit lögn bättre än en hård sanning.

OXEN 21/4 – 20/5

Det är en hel del du måste göra i skolan som tar på krafterna. Unna dig att slappna av på fritiden, både ihop med kompisarna och på egen hand. En ensam kväll i lugn och ro kan vara väldigt skönt. En rolig överraskning i helgen gör dig på ännu bättre humör. Känslolivet kan ha känts trassligt ett tag, nu reder det ut sig och kärleken får ta plats.

Se till helheten och fastna inte vid obetydliga detaljer.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Veckan verkar bli rolig, men lite stressig. Det är mycket du vill hinna med, i skolan och hemma. En klok tidsplan hjälper dig att fixa alla uppgifter. Det händer något som gör att du måste tänka om inför helgen. Tack vare bra idéer och samarbete med andra, får du roligt ändå. Ett avslöjande triggar dig att satsa ännu mer för att nå ett kärleksmål.

Backa inte för ansvar – du kommer att klara det bra.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Planeternas position gör dig målmedveten och du vill gärna visa vad du kan i skolan och inom en fritidsaktivitet. Räkna med att omgivningen lägger märke till dina ansträngningar. Fritiden handlar om att umgås med människor som du gillar. Kärlekskurvan väntas stiga, om du släpper fram typiska egenskaper för kräftan, som intuition och känslosamhet.

Slösa inte tid på någon som alltid struntar i dina råd.

LEJONET 23/7 – 22/8

Du tycks ha många aktiviteter inbokade och det blir en produktiv vecka, när det gäller såväl studier som fritidssysslor. Din energi räcker också till för mysigt häng med kompisarna. Mycket tyder på att du och familjen gör något i helgen som känns omodernt, men som blir väldigt roligt. Amor bjuder på fina stunder, när du får tid över till kärlek.

Ta inga nya uppdrag om du redan har mycket annat på gång.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Det blir full rulle i veckan. Du gör sådant som du måste, men även saker som du gillar. Tack och lov har du vänner som du kan prata med om allt och som förstår dig när du klagar över saker som är jobbiga. Du har inga kärleksbekymmer. Och det kanske beror på att sällan gör några misstag, du överväger just nu varje romantiskt beslut noggrant.

Det är en styrka att be andra om hjälp när det behövs.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Ditt intresse för skolarbetet får ett uppsving och du är extra duktig i de praktisk-estetiska ämnena. En fritidsaktivitet kan bli jobbigare än du väntat dig. Men det är värt att fullfölja det du har påbörjat. Amor ger dig en förnuftig inställning till kärleken. Varför ska man komplicera romantiska känslor? Bättre att vara tydlig och rakt på sak.

Trevliga förändringar ger ditt sociala liv ett lyft.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Lärarna tycks ställa högre krav på dig. Inga problem! Du är redo för nya utmaningar och lägger gärna in en högre växel. Ett av dina intressen slukar mycket av din fritid, men du hinner också med att träffa dina kompisar. Kärlekslivet flyter på som det ska. En romantisk överraskning väntar på dig som är singel. Fasta relationer är i finfin balans.

Red ut ett litet strul innan det växer till en konflikt.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Bästa sättet att tackla studierna är att vara noggrann och ha koll på alla detaljer. Du kan bli tokig på en kompis ovanor. Å andra sidan kanske hens alla goda sidor uppväger bristerna. Ett rykte oroar dig, men det handlar nog om ett missförstånd. Plugget, kompisarna och familjen tar mycket av din tid. De romantiska stunderna blir få, men heta.

Ta det lugnt - det du inte hinner i dag, kan du göra i morgon.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Det verkar bli en ganska intensiv vecka i skolan, det är mycket du ska ha koll på och hålla i huvudet. Envishet och en ordentlig planering är bästa receptet för att klara av allt. Äntligen får du möjlighet att träffa en kompis. Ni har saknat varandra, eftersom ni inte träffas så ofta. Kärleken ger både fria och upptagna stenbockar härlig energi.

Undvik onödiga risker - ta det säkra före det osäkra.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Planeternas position gör dig lösningsfokuserad. Så bli inte bekymrad om du stöter på ett problem i skolan. Du har det som krävs för att klara av situationen på ett smidigt sätt. En god nyhet sätter en guldkant på helgen. Kärleken är inte alltid enkel, speciellt inte när starka viljor möts. Är båda beredda att kompromissa, blir veckan romantisk.

Möt omvärlden med humor. Ett skratt piggar alltid upp.

FISKARNA 20/2 –20/3

Stjärnorna tipsar dig att vara beredd på annorlunda upplevelser, både i skolan och på fritiden. Men det är ingenting du behöver oroa dig för. Tvärtom, allt som händer gör att tiden går snabbt och att du har roligt.En kompis ser till att ni får en festlig utekväll. En fläkt av romantik gör dig på mycket kärleksfullt humör och helgen blir trivsam.

Du kan missa viktiga saker om du drömmer dig bort för ofta.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Bästa göra slut-råden för just ditt stjärntecken
Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken