Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 3 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka tre för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas påverkan gör dig motiverad i skolan och du har lätt för att lära. Du har lätt för att knyta kontakter med andra och kommer bra överens med både klasskompisar och lärare. Det kan vara rätt läge att förhandla om en viktig fråga hemma i familjen. Veckan bjuder på romantiska inslag. Däremot kan du känna dig lite velig i en kärleksfråga.

Förbered din morgon kvällen innan – och minska stressen.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du tycks finna dig till rätta igen i plugget och studierna funkar bra. Om du hamnar på kollisionskurs med en lärare eller en klasskompis, så lös problemet snabbt. Ingen tjänar på en konflikt. Planeternas position gör dig på gott kärlekshumör och det gynnar dina romantiska chanser. Samtidigt är det viktigt för dig att inte känna dig alltför ofri.

Fira dina segrar och lämna gamla förluster bakom dig.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Låt din nyfikenhet visa vägen och ha en öppen attityd till dina studier. Nya kunskaper kan leda till intressanta insikter i viktiga samhällsfrågor. Du trivs extra bra ihop med kompisar som du kan prata med om allt mellan himmel och jord. Mycket tyder på att du får framgång i kärlek. Men flirta inte bara för skoj skull. Det kan orsaka svartsjuka.

Ta ett aktivt grepp på tillvaron och välj det positiva.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Stjärnorna spår att oväntade förbättringar gör att trivselfaktorn ökar i plugget och kanske taggar dig att ändra uppfattning om saker och ting. Att hänga med kompisar som du har gemensamma intressen med, får dig att må super. Amor skapar harmoniska och kärleksfulla vibbar. Om du har något viktigt att säga som handlar om kärlek, så tala nu.

Känn ansvar för ditt liv och bli din egen vardagshjälte.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du har det som behövs för att lyckas i skolan. Se bara till att koncentrera dig på det som är viktigt just nu i plugget. Fritiden tycks bli jätterolig. Det är full fart på dig och kompisarna. Mycket tyder på att Amors pilar träffar dig med full kraft. Kärleksprognosen är god både för dig som är upptagen och för dig som letar efter en ny älskling. 

Nu är det bästa tiden att testa aktuella aktiviteter.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Stjärnorna gynnar dina studier. Fundera över hur du vill lägga upp skolarbetet så att det passar just dig. Och tveka inte att be lärare om hjälp med planering. Fritiden tycks bli aktiv och omväxlande. Dels gör du givande saker på egen hand och dels har du roligt ihop med polarna. Kärleken kommer kanske i andra hand, men det är smällar du får ta. 

Lägg din tid på bra saker och uppskatta det du har.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Nya nätverk i skolan kan leda till fina möjligheter för din del. Du känner dig också inspirerad att plugga och tar dig an dina uppgifter till hundra procent. Spännande fritidssysselsättningar som startar kräver också din uppmärksamhet och energi. Men det är förstås inte bra att stressa för mycket. Försök att hitta luckor för kärlek och romantik i schemat.

Tyck om dig och var snäll mot dig själv varje dag.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Planeternas position gör dig viljestark och din envishet blir en styrka när du satsar på plugget. Skolveckan kan bli ganska krävande, så belöna dig själv med något roligt när helgen kommer och ha det mysigt med familjen och kompisarna. En spontan dejt kan bli början på en het romans för dig som är singel. Kärleken gör dig som är upptagen trygg.

Varje ny dag erbjuder dig något unikt och spännande.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det verkar som om en fascinerande person i skolan inspirerar dig att satsa ännu mer på studierna. Ditt sociala nätverk ger dig mycket glädje på fritiden. Och du känner att du kan vara dig själv tillsammans med dina kompisar. En nöjeskväll framåt helgen blir jätterolig. Amor gör dig skicklig på att skapa kontakt och närhet i romantiska relationer.

Lämna din trygghetszon och testa nya spännande vägar.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

En lyckosam slump ger dig en bra position i skolan. Se till att utnyttja detta på ett smart sätt. Stjärnorna tipsar dig att tillbringa mycket tid med familjen och de vänner som står dig nära i stället för at slösa tid på ytliga bekanta. Amor kan öppna nya dörrar i kärlekslivet. Var uppmärksam på romantiska signaler och ta vara på alla chanser.

Dissa alla förutfattade meningar och se till insidan.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnorna spår att du kommer att göra framsteg med raketfart i skolan om du söker dig till andra ambitiösa klasskompisar. Mycket tyder på att du umgås mycket med polarna, men att du samtidigt mår bra av att vara ensam ibland. Skapa ett schema som matchar dina behov. Kärleken tycks spira när du minst anar det. Var öppen för romantiska kontakter.

Försök att hitta mening och skönhet i de små detaljerna.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Veckan tycks blir trevlig. Stjärnornas påverkan gör dig idérik och framåt i skolan. Och det är en bra tid för att stärka kontakter med nya kompisar. Du verkar ha lagt ner mycket tid på att utvecklas inom ett fritidsintresse och nu får du beröm för det. Du som är fisk är en känslig person. Och det hjälper dig att hitta rätt i kärlekens labyrinter.

Ta ett steg i taget och lägg band på din rastlöshet.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Välj en outfit och se vilken stil du ska bära 2020

Stora artisterna som spelar i Sverige 2020