Horoskop: Så blir vecka 29 2021 för ditt stjärntecken

HOROSKOP VECKA 29 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 29, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 29 2021 för väduren

Stjärnorna ger ett positiv inflytande på din motivation. Mycket tyder på att du prövar på en ny sak, som kan spela stor roll för dig. Du har extra trevligt ihop med kompisar som delar samma syn på nöjen som du. Du som är upptagen har det bra med din älskling när ni träffas. Singeln är öppen för romantik och flirtar när hen är seriöst intresserad.

En hjälpande hand från din sida kan göra skillnad.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 29 2021 för oxen

Veckan tycks bjuda varierande nöjen. Satsa på fysiska aktiviteter så ofta du kan, dels är det roligt och dels mår du bra av det. Mycket tyder på att du hänger med en eller flera kompisar du inte träffar så mycket annars. Prognosen för het kärlek är hög. En spontan dejt kan leda till romantik för singeln. Allt funkar som det ska i fasta relationer.

Slösa med din charm – det ger dig ett viktiga pluspoäng.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 29 2021 för tvillingarna

Du kan se fram emot mysiga dagar då du dels kan chilla och dels göra saker där dina talanger kommer väl till pass. Mycket tyder på att du återförenas med en bekant som du umgicks mycket med förr. Det känns jättebra att ses igen. Den romantiska stämningen märks tydligt. Fasta relationer får en härlig kick och singeln kan bli kär under en utekväll.

Annorlunda metoder hjälper dig att lösa en uppgift.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 29 2021 för kräftan

Spännande vindar tycks röra om i din tillvaro på ett lyckat sätt och en sympatisk person nära dig har bra förslag på roliga aktiviteter. Så det är bara att tacka och ta emot och ha kul. Veckan går i gemenskapens tecken och såväl vänskapliga som passionerade kontakter blomstrar. Det inträffar något romantiskt som får det att pirra härligt inom dig.

Du mår bra om du fokuserar på allt fint omkring dig.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 29 2021 för lejonet

Det verkar vara något festligt på gång. Kanske en avstickare till en annan plats ihop med familjen eller en rolig grej med vännerna? Vad som än händer så blir det kul. Du som är upptagen kan vänta dig en romantisk överraskning av din älskling. Heta vibbar tycks uppstå mellan dig som är fri och någon som skiljer sig från dem du träffar annars.

Du tjänar på att vara lugn när andra stressar upp sig.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 29 2021 för jungfrun

Det mesta du gör går bra, du har ork och tålamod för att klara av de uppdrag som dyker upp. Ett litet problem som gjort dig en smula oroad tycks lösa sig. Du och en släkting upptäcker att ni har ett gemensamt intresse och det för er närmare varandra. Du tycks ha koll på ditt känsloliv. Och veckan kan bjussa på romantik – om du har tid, förstås.

Var inte blyg om du blir lovad en välförtjänt belöning.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 29 2021 för vågen

Du kan se fram emot en trevlig vecka med roliga sysselsättningar. Det är smart att inte genast engagera dig i andras konflikter. Håll dig i bakgrunden tills någon ber om din hjälp. Stjärnorna sätter fart på kärlekslivet. Du som är upptagen träffar din älskling så ofta du hinner. Du som är fri verkar få kontakt med någon du längtat efter i sommar.

Spontana initiativ kan leda till givande upptäckter.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 29 2021 för skorpionen

Det vilar en känsla av optimism över veckan och du har trevligt ihop med personer som du inte brukar umgås med så ofta annars. Du är noga med att ingen i din omgivning känner sig utanför, så det är inte konstigt att du är en mycket populär kompis. En romantisk fråga kan dyka upp. Men oroa dig inte – har du ett öppet sinne, hittar du rätt svar.

Du når dit du vill till slut - om du visar tålamod.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 29 2021 för skytten

Värmen och solen gör underverk! Du är på gott humör och hittar nästan alltid på roliga saker att göra. Din omgivning gillar dig skarpt, eftersom du är hjälpsam och mysig att umgås med. En lyckad utfärd ger dig nya drömmar. Amor skapar romantiska chanser. Både du som är singel och du som är upptagen känner dig lycklig - även om du älskar på distans.

Tack vare en snäll bekant kan du unna dig något extra.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 29 2021 för stenbocken

Stjärnorna spår att den närmaste framtiden blir trevlig och du behöver inte vara rädd för att ha tråkigt. I slutet av veckan får du ett efterlängtat svar som gör dig glad. Planerade familjeaktiviteter innebär att du kanske inte hinner träffa kompisarna så ofta, fast du har jättekul ändå. Ditt kärleksliv verkar harmoniskt och inga mörka moln hotar.

Sluta aldrig att hoppas – underverk kan faktiskt inträffa.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 29 2021 för vattumannen

Planernas position gör dig konstnärlig och fantasifull och att ta in nya kunskaper är inget problem för dig. Om du åker i väg på en utflykt med familjen så tycks den bli mycket trivsam. Du som är singel kommer att upptäcka att din dragningskraft är mycket hög och du har lätt för att knyta kärlekskontakter. Du som är upptagen får också tur i kärlek.

Strö inte löften omkring dig som är svåra att hålla.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 29 2021 för fiskarna

Eftersom du är nyfiken och vill lära dig nya saker blir veckan intressant. Mycket tyder på att du åstadkommer något som du kan vara stolt över. Singeln får en läcker beundrare och om ni träffas på en annorlunda plats blir er flört extra het. Du som är upptagen kanske inte träffar din älskling så ofta som du vill, fast det slår gnistor när ni ses.

Fokusera inte på att vinna utan på att gör ditt bästa!

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Månadshoroskop – Så blir augusti för ditt stjärntecken
Guide: Så kysser du – enligt ditt stjärntecken