Horoskop vecka 29 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 29 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 29, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det verkar vara något spännande på gång i veckan som ger ett välkommet miljöombyte. Du och familjen får en mycket mysig tid tillsammans och ni ordnar upp en sak som skjutits upp länge. Om du har något viktigt att prata om när det gäller kärlek, så är det jättebra att göra det nu. Lita på att din intuition leder dig rätt i detta samtal och var tydlig.

Var snäll mot dig själv och ta hänsyn till dina behov.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det ligger optimistiska vibrationer i luften. Du har viljan att alltid göra ditt bästa, samtidigt som du förväntar dig det från andra och det ger dig fin cred. Du känner dig partysugen och mycket tyder på att du får flera möjligheter att roa dig. Veckan blir romantiskt om du ser på den du gillar med realistiska ögon, annars kan du bli besviken.

Umgänge med positiva kompisar fyller på dina batterier.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Energinivåerna är i god balans och du får gjort det du vill med önskat resultat. Du tycks ha många tankar och åsikter som du gärna vill dela med dig av och det ser ut som om du träffar en tvillingsjäl som gärna diskuterar med dig. Det verkar inträffa något romantiskt som ger dig en tankeställare och du inser att du har gjort ett klokt kärleksval.

Sätt din hälsa i centrum och gör sådant som du mår bra av.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar som om du riktat in dig på att klara av en viss sak. Och det är jättebra att du är målinriktad. Strunta i om andra är pessimistiska. Satsa allt, så har du stora chanser att lyckas. Stjärnornas påverkan gör dig ännu mer utåtriktad än vanligt och du träffar på trevliga personer lite överallt. Du kan se framemot en harmonisk kärleksvecka.

Satsa på bra aktiviteter som stimulerar alla dina sinnen.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Dina nära relationer och din hemmiljö står i centrum. Du mår bra av att umgås med familjen och dina bästa vänner. Att möblera om, dekorera och på andra sätt göra det vackert runtom kring dig ger dig också en kick. Amor är generös mot alla lejon. Ett spontant möte kan kan leda till förälskelse för singeln. Du som är upptagen får massor av kärlek.

En viss person upptäcker dig om du visar dina bästa sidor.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Planeternas position kan inspirera dig till att ta tag i ett gammalt fritidsintresse och mycket tyder på att detta engagerar dig lika mycket som förr. Ett öppenhjärtigt samtal fördjupar en relation mellan dig och en kompis. Dina romantiska framtidsutsikter ser heta ut. Fatta inga impulsiva kärleksbeslut, innan du har fått koll på all viktig fakta.

Skäm bort dig själv – det har du gjort dig förtjänt av.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Säg ja om det du blir erbjuden att vara med om något märkvärdigt som avviker från vardagen. Det blir garanterat en lyckad upplevelse. Ett missförstånd kan leda till en liten familjekonflikt. Var ärliga mot varandra, så reder ni ut problemen. Din attraktiva utstrålning ger dig medvind på kärlekens hav och det får dig att bli på toppenbra humör.

Undvik stora beslut nu – tiden visar dig det rätta valet

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Början av veckan kan kännas lite långtråkig, men framåt helgen tar livet fart igen och du tar an olika saker på ett energiskt och engagerat sätt. Du trivs extra bra ihop med kompisar som du har gemensamma fritidsintressen med. En äldre släkting uppskattar verkligen om du hör av dig till hen. Stjärnorna stödjer djupa och ärliga samtal om kärlek.

Du rätar ut ett frågetecken om du är framåt och vetgirig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det ser ut som om ett planerat projekt blir av, trots att du inte trodde det för ett tag sedan. Om inte alla tecken slår fel, får du jätteroligt. Ditt sociala liv är i balans, du har kompisar omkring dig och du känner dig sedd. Amor verkar ge dig romantiska fördelar, så se till att utnyttja dessa. Kärleken kommer till den som håller sig framme.

Lägg tråkiga saker bakom dig och njut av det som händer nu.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Spännande intryck sätter prägel på veckan och du känner dig levande och du har roligt. Ibland kan nytillskott i kompisgäng splittra gemenskapen. Men om det dyker upp en ny person i din grupp, så bidrar hen snarare till att ni svetsas samman ännu mera. Utsikterna för en sommarromans för dig som är singel är god. Fasta förhållanden får en nytändning.

Undvik sociala situationer som kräver mer än du vill ge.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

En viktig grej som varit på gång ett tag, utvecklas äntligen i positiv riktning och du drar en suck av lättnad. En rolig nyhet får dig och dina polare att komma i partystämning. Planeternas position skänker kärlekslivet ett härligt skimmer och luften fylls av romantiska vibbar. Om du vill att kärleken ska utvecklas, ska du definitivt passa på nu.

Oväntade chanser dyker upp som gör vardagen roligare.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Aktiviteter med familjen verkar ta stor del av din tid den här veckan. Även om du kanske inte varit med på noterna till hundra procent, blir det mycket roligare än du tänkt dig om du bjuder till. Du har en tendens att bygga romantiska luftslott. Men varför bara nöja sig med att drömma? Amor ger dig tur i kärlek, så kliv ut i verkligheten och ta för dig.

Var redo för omväxling och släpp det som inte funkar.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli