Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 29 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna stärker din nyfikna natur och det är rätt läge att testa nya saker. Ett oväntat meddelande kan göra dig osäker, men när du tänkt till ser du fördelarna. Det verkar som om du umgås mycket med en person du inte känner så väl, men som visar sig vara supertrevlig. Även om du tvekar på en viss persons känslor, så är du verkligen älskad.

Spännande förändringar ger dig kraft att utvecklas.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att du får en unik chans att bli ännu bättre inom ett speciellt område, så ta vara på den möjligheten. Det verkar som om du och en kompis blir ännu bättre vänner. En häftig konsert tycks bli ett minne för livet. Tidigare romantiska erfarenheter hjälper dig att hitta rätt i kärlekens labyrint och du slipper göra om samma misstag.

Lita på din egen känsla – även om andra inte förstår allt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Även om det kanske inte alltid känns så, har du många i din omgivning som tar hänsyn till dina tankar och önskningar. Berätta vad du vill och ta vara på de erbjudanden som dyker upp. Om det är en resa på gång, blir den både aktiv och avstressande på samma gång. Stjärnorna spår att kärlekslivet blir omväxlande. Men se upp för svartsjuka rivaler.

Dags att äntligen göra det som du har längtat efter.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Mycket tyder på att du bombarderas av nyheter. Det kan vara bra att ta en paus och smälta alla intryck. Ta gärna kontakt med en person som verkar trevlig, hen vill också lära känna dig. En erfarenhet från en fin resa eller utflykt kan på något sätt bli viktig längre fram. Kärleken kan gå på sparlåga i början av veckan, men helgen blir romantiskt.

Glöm alla krav och sikta in dig på det som är roligt.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du tycks vara på ett påhittigt humör, så var framåt och försök att få utlopp för din kreativitet. Det verkar som om du och en gammal kompis gör något ihop, kanske en resa, som stärker er vänskap. Gå försiktigt fram i en känslig familjesituation. Du kan känna dig splittrad i en romantisk fråga. Men ha lite is i magen och ta inga förhastade beslut.

Ta vara på en ny chans att göra om och lyckas bättre.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Din energi tycks inte vara på topp – och det är helt ok. Passa på att ha det lugnt och skönt och gör saker i det tempo som passar dig. Du får bekräftelse på något som du känt på dig ett tag och det gör dig både nöjd och lättad. Den upptagna jungfrun känner sig älskad av sin partner. Du som är singel kan träffa en ny goding genom dina kompisar.

Var lyhörd och öppen om en viss person vill rensa luften.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du får plötsligt användning av en talang som du inte trodde skulle komma till nytta. Och du imponerar dessutom på andra. Du gillar att umgås med andra männsiskor och din charm lockar till sig nya kompisar. Mycket tyder på att det är dags för en rolig resa som du väntat på länge. Amor är generös mot dig som är våg och kärleken tycks gå som på räls.

Sätt gränser om du irriterar dig på någon eller något.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Planeternas position ser bra ut för dig som är skorpion. Du visar prov på gott omdöme om du måste göra ett val och du lyckas samarbeta med en person som du i vanliga fall inte funkar så bra ihop med. En resa kan bli väldigt givande, både rolig och lärorik på samma gång. Semestrar kan skilja dig och den du älskar åt, men kärleken är ändå stark.

En överraskande vänskap gör dig glad och varm inombords.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Stjärnorna spår att veckan tycks föra med sig något speciellt. Du känner dig harmonisk och en trevlig person inspirerar dig att tänka till i en viktig fråga. Det verkar som om du återförenas med en mysig gammal kompis. Det känns jättebra när ni möts igen. Alla former av resor blir lyckade. En charmig person skickar romantiska signaler till dig.

Var inte rädd för att ställa krav på andra omkring dig.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det verkar som om du blir vassare inom ett fritidsintresse och det gör att du tycker att det är ännu roligare att ägna dig åt detta. Eftersom resor kan skilja dig från polarna får du tid att fundera över viktiga saker. Mycket tyder på att du kommer fram till en klok slutsats som får dig att må bra. Din positiva attityd ger dig kärleksframgångar.

Var öppen för nya chanser – men avsluta påbörjade projekt

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Snälla saker som du har gjort för ganska länge sedan, verkar plötsligt ge dig cred på ett trevligt sätt. Det är bara att tacka och ta emot. Mycket tyder på att någon vill lära känna dig och bli din kompis. Varför inte ge hen en chans? Planeternas position pekar på stark samhörighet i fasta relationer. Du som är singel vibbar extra sexigt just nu.

Lyssna på ditt samvete om andra försöker påverka dig.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Om en närstående ber dig om en tjänst, så säg ja. Det hela kan utvecklas till en mycket roligare sak än väntat. Du är populär och lyssnar gärna på andras problem. Men se upp så att du inte dras in i jobbiga konflikter, försök att vara neutral. Stjärnorna spår att du och en kompis får chans att ta ut svängarna rejält. Kärlekslivet får en uppåtkick. 

Du får framgång om du vågar tänka annorlunda och större.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så är du som flickvän – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Horoskop: Så blir din sommar 2019