Hur blir vecka 28, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 28 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 28, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 28 2021 för väduren

Mycket tyder på att du har många bra och kreativa idéer, men det kan vara svårt att veta vad du ska satsa på. En klok och erfaren person hjälper dig att prioritera. Om yttre omständigheter tillåter, blir det en resa av. Många vill hänga med dig, men lova inte bort dig mer än du orkar med. Perioden tycks bli romantisk och dina känslor håller i sig.

Du segrar om du hanterar ett strul på ett lättsamt sätt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 28 2021 för oxen

Allt pekar på att det blir en avspänd period och du kan verkligen unna dig att koppla av och roa dig på ett bekymmerslöst sätt. Samtal med nya bekantskaper inspirerar och muntrar upp. Var tydlig i din kommunikation med familjen, annars kan det uppstå onödiga missförstånd. Amors goda påverkan ser till att kärlekslivet blir allt annat än tråkigt.

Säg från om något försöker utnyttja din generositet.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 28 2021 för tvillingarna

Mycket tyder på att du ägnar dig åt saker som ger nyttiga erfarenheter inför framtiden. Är du kreativt lagd kommer du att få roliga idéer som är värda att förverkliga vid tillfälle. Din ställning i kompisgänget är stark. Du tycks få ett vettigt svar på en fråga du har funderat över mycket. Kärlekslivet kan bli givande och du känner dig attraktiv.

Ett möte med en person från förr kan ge dig fördelar.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 28 2021 för kräftan

I början av veckan kan du känna dig rastlös. Men efter hand dyker det upp roliga saker som ger omväxling. Mycket tyder på att du och en kompis utvecklar en stark vänskapsrelation som gör er båda lyckliga. Den upptagna kräftan känner sig nyförälskad i sin älskling. Singeln är på ett fantastiskt dejtinghumör och har några sötnosar att välja mellan.

Det är dags att du engagerar dig mer i en familjefråga.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 28 2021 för lejonet

Planeternas lyckade konstellation ger dig lust och energi att ännu mera ta del av de olika aktiviteter som är på gång och i det nöjesliv som erbjuds. Du tycker också om att pyssla med praktiska saker egen hand. Kärlekslivet tycks lovande och du behöver inte skynda på händelseförloppet. Tvärtom - låt en romantisk sak utveckla sig i lugn och ro.

Skippa orealistiska planer och sikta mot rimliga mål.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 28 2021 för jungfrun

Roliga aktiviteter får dig att visa nya sidor av dig själv som gör intryck på din omgivning. Du har en stark känsla för familjen och dina gamla vänner. Du jobbar också hårt på att fördjupa nya vänskapsrelationer. Kärlekens sol värmer skönt. Den upptagna jungfrun trivs bra ihop med sin älskling. Och singeln flirtar gärna när det är läge för det.

Du är rätt person att skapa fred mellan två kompisar.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 28 2021 för vågen

Mycket tyder på att det är dags att berätta för andra om spännande förslag, som du tänkt på ett tag. Om du är målinriktad och saklig kommer dina närmaste att tända på dina idéer. Ha tålamod med en kompis eller familjemedlem. Hen kan verka jobbig, men vill ju ändå väl. En trevlig händelse kan ge dig en mer positiv syn på en romantisk angelägenhet.

Ärliga ansträngningar ger dig otippade möjligheter.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 28 2021 för skorpionen

Veckan tycks bli rolig och givande på många sätt. Det verkar som om du kan se klarare på saker och ting. Och du får en ökad förståelse för både dina egna och andras viljor och behov. Detta kan också leda till att det blir enklare för dig att ta ett beslut. Du som är skorpion tycks vara Amors favorit. Heta känslor dominerar och du har tur i kärlek.

Din känsla för rättvisa kan inspirera till goda gärningar.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 28 2021 för skytten

Veckan tycks gå i ett tempo som passar dig perfekt. Du kan behöva ta ställning till något du inte är van vid. Med ett öppet sinne går allt utmärkt. Aktiviteter med familjen och annat som ligger utanför din kontroll, kan tillfälligt separera dig från kompisar och din partner/den du har kollat in. Men både vänskapen och kärleken finns förstås kvar.

Fortsätt framåt - det dyker alltid upp bättre alternativ.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 28 2021 för stenbocken

Vissa saker i ditt liv måste vara i ordning för att du ska trivas och lyckas bra med det du håller på med. Och så tycks läget vara just nu. Familjen och kompisarna ger dig trygghet och du litar på dina styrkor. Att din tillvaro tycks stabil påverkar kärleken positivt. Både fria och upptagna stenbockar verkar vara uppfyllda av brinnande känslor.

En festlig inbjudan kan trilla in när du minst anar det.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 28 2021 för vattumannen

Sommarsolen påverkar dig på ett jättebra sätt. Du känner dig uppåt och något som tidigare varit krångligt blir mycket lättar att handskas med. Ditt engagemang för andra ökar och du kan upptäcka att en del bekanta är mycket trevligare än du trott. Romantiken löper som en röd tråd i din tillvaro och din charmiga utstrålning tycks vara oemotståndlig.

Dygnet har bara 24 timmar - satsa på det som är roligast.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 28 2021 för fiskarna

Samarbete med andra är viktigt och du inser att ni har mycket att lära av varandra. En stor familjegrej tycks vara på gång och du får beröm om du tar ansvar och hjälper till. Mycket tyder på att du ditt kontaktnät utökas i sommar. Håll fast vid alla du trivs bra ihop med. Du tycks veta vad du vill i romantiska frågor och släpper loss dina känslor.

Du kan göra framsteg och nå viktiga målsättningar.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir juli 2021 för ditt stjärntecken
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken