Horoskop vecka 28 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 28 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 28, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna skapar positiva vibrationer och du lyckas bra med det mesta du tar dig för. Mycket tyder på att du lär känna nya kompisar tack vare en speciell sommaraktivitet. Ett romantiskt möte kan bli början på en kärlekshistoria. Jättekul för dig som är singel. Du som är upptagen bör väl fundera över om gräset är grönare på andra sidan staketet. 

Tänk först och tala sedan i alla viktiga sammanhang.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna spår att du gör stora framsteg inom ett fritidsintresse. Det tycks hända något trevligt som får dig att inse att kompisar du känt länge är väldigt viktiga för dig. Får du möjlighet att göra en kortare resa, blir den jättelyckad. Kärlekslivet tycks bli omväxlande och ganska dramatiskt, fast på ett bra sätt. Så häng med i Amors svängar.

Du kanske måste ge upp något nu, för att vinna längre fram.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du kan känna dig rastlös i början på veckan, men snart blir tillvaron ganska fartfylld och händelserik. Stjärnorna tipsar dig att inte spela cool när du umgås med andra, utan att visa vem du är innerst inne. Du vinner också på att följa din inre röst och att stå emot grupptryck. Amor tycks gynna dig och en het kärleksönskan kan gå i uppfyllelse. 

Du kan få kontakt med människor du beundrat på avstånd.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Mycket tyder på att en upplevelse som är både spännande och mysig, sätter sina spår och får dig att tänka ännu mera på miljön. En släkting överraskar dig på ett trevligt sätt. Om du får nya bekanta, ska du definitivt hålla kontakten med dem. Det är en bra tidpunkt för att diskutera kärleksfrågor och visa dina innersta känslor för den du älskar.

Även en liten kraftansträngning ökar dina prestationer.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas position leder dig in på nya och spännande vägar. Du och en kompis tycks äntligen få möjlighet att genomföra något skojigt ni planerat länge. Lita på din magkänsla när du umgås med nya bekanta. Mycket tyder på att du får större förståelse i en fråga som handlar om kärlek. Detta ökar garanterat dina romantiska möjligheter jättemycket.

Var inte avundsjuk – du har mycket som andra saknar.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Veckan tycks bjuda på underhållande och meningsfulla aktiviteter. Ligger du i, så skaffar du dig kunskaper som blir värdefulla framöver. Att du är godhjärtad och tolerant till din natur gynnar både dina vänskapliga och dina romantiska relationer. Du som är singel har chans på en het flirt. Den upptagna jungfrun har en kärleksfull och trogen partner.

Trivseln växer när du värdesätter även små glädjeämnen.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stjärnorna spår att det är något på gång som skapar en förväntan inom dig. Mycket tyder på att upplevelsen får dig att tänka till och du vill lära dig mera. Semestrar kan separera dig från kompisarna, men vart du än hamnar, träffa du nya vänner utan större ansträngning. Och inte nog med det, du har dessutom lätt för att knyta romantiska kontakter.

Med tålamod och ett ödmjukt sinne når du ditt mål.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det verkar som om du får positiv uppmärksamhet för något oväntat du gör eller säger. Detta intresse för din person kan tyvärr också skapa avundsjuka hos en kompis. Men om ni talar ut om saken, blir ni snart sams igen. En hälsning från en polare som du inte träffat på ett tag, gör dig glad. Amor ger dig en sensuell och oemotståndlig utstrålning.

Håll huvudet kallt och hjärtat varmt i känsliga lägen.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Stjärnornas påverkan ger dig en energikick och du hittar den inre styrka som hjälper dig att ta dig an en intressant utmaning. En kompis visar sig vara en mycket mer trofast polare än du förväntat dig och detta gör att er vänskap blir ännu mer hållbar. Fasta kärleksförhållanden och spirande romanser tycks utvecklas i en mycket positiv riktning.

Glöm alla genvägar – bara en rejäl satsning ger framgång.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Veckan får en mysig start och mycket tyder på att du hamnar i en trevlig situation där du får släppa fram en av dina oanade talanger. Att se till att andra har det bra är viktigt för dig, och både din familj och dina kompisar uppskattar dig och din omtänksamhet väldigt mycket. Det ligger kärlek i luften och Amor har en fin överraskning på lut.

Beslutsamhet och gott självförtroende kan göra underverk.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnorna fyller dig med en känsla av engagemang och du kan fokusera på det som känns väsentligt för just dig. Så bli inte förvånad om du utvecklas toppenbra i ett visst sammanhang, tack vare att du är flitig. Du blir glatt överraskad när någon du trodde inte uppskattade dig, tvärtom vill bli din kompis. Prognosen tyder på romantiska framgångar.

Din positiva attityd kan ge dig värdefulla kontakter.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det verkar som om makterna står på din sida och ger dig chansen att genomföra en viktig sak. Så även om du skulle stöta på motstånd, ska du fullfölja det du har satt i gång. Mycket tyder på att du får en ny och trevlig bekantskap. En sommarförälskelse kan utvecklas till något mycket mer för dig som är singel. Upptagna fiskar får uppleva äkta trohet. 

Allt blir roligare om du samarbetar med likasinnade.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli