Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 28 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Mycket tyder på att veckan, tack vare planeternas gynnsamma position, blir rolig och ganska intensiv. Att du dessutom är sugen på att engagera dig i din omgivning gör inte saken sämre och det blir en hel del trevligt umgänge med både familjen och kompisarna. Ett romantiskt möte kan väcka heta känslor inom dig, speciellt om du är ute och reser.

Med en portion tålamod så ordnar sig allt till det bästa.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det verkar som om sociala kontakter är det som ger dig energi. Du är öppen för andras förslag på roliga saker att göra och du är själv påhittig när det gäller skojiga aktiviteter. Något trevligt som händer under en semestertripp får din självkänsla att öka. Även om du inte kan träffa din älskling så ofta du vill, håller ni förstås kontakten ändå.

Var dig själv och säg ja när äventyret knackar på dörren.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Om inte alla tecken slår fel, blir veckan toppen. Du gör slag i saken och gör något som du skjutit upp och det går jättebra. En fest eller nöjeskväll blir rolig, inte minst för att en omtyckt person vill hänga med dig. Kärlekslivet kan bli komplicerat och skapa förvirring. Ett hett tips är att inte gå efter utseendet. Det är insidan som räknas.

Plötsligt faller allt på plats och du får chans att glänsa.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Planeternas position gör dig trygg och säker och det hjälper dig att göra det du vill, även om andra kanske inte är motiverade att hänga på. Du är också i balans socialt och vännerna och familjen är extra viktiga just nu. Din inre kompass leder dig rätt i romantiska frågor. Så tveka inte, utan lita på dina känslor, så får du kärleksfullt gensvar.

Ha ett öppet och tolerant sinne i mötet med nya människor.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas påverkan gör viktigt för dig att själv få bestämma över din tillvaro. Om du argumenterar på ett moget sätt och visar att du är ansvarsfull, kan dina planer gå i lås. En trevlig pratstund med en ny bekant, kan bli början på en fin vänskap. Det kan vara svårt att sortera sina romantiska känslor. Men när kärleken är äkta, märker du det.

Du får framgång om du släpper fram din lekfulla sida.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Planeternas position gör dig envis och därför ger du inte upp förrän du har fått grepp om en uppgift. Du känner dig glad och utåtriktad och du är duktig på att peppa andra att hänga med på roliga saker. Ett spontant möte kan bli början på en sommarromans för dig som är singel. Du som är upptagen har det mysigt ihop med den du älskar när ni ses. 

Var vaksam – någon som verkar generös kan ha en baktanke.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Om tillvaron har känts lite som en berg-och dalbana den senaste tiden, blir den här veckan lugnare. Mycket tyder att du känner att du står på en stadig plattform och du tar tag i saker som är viktiga för just dig. Stjärnorna gör dig sällskaplig och du tycks alltid ha trevliga personer att hänga med. En spontan flirt ger dig en extra lyckokick.

Vänta med ett viktigt beslut tills du har alla fakta.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna spår att du får beröm för att du lyckas mycket bra när du ställs inför en komplicerad utmaning. Mycket tyder på att du får kontakt med en trevlig person du inte träffat tidigare, på sociala medier. Kanske kan ni bli kompisar? Det kan dyka upp en kärleksrival. Men bli inte orolig. Hen har inte en chans och din älskling gillar bara dig. 

Gläd dig åt alla fina framgångar och glöm gamla floppar.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du kan se framåt emot en intressant vecka, som dock kan kräva en hel del av dig. Backa inte för svårigheter. Om du tacklar krångliga situationer på ditt vanliga, energiska sätt, känner du dig smart och glad efteråt. Mycket tyder på att du lär känna nya vänner, kanske på en resa. En uppriktig kärleksförklaring får det att pirra härligt inom dig.

Ödet bjussar på nya chanser som ger tillvaron spänning.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du har mycket att göra och det är roliga saker som är på gång, vare sig du är hemma eller är ute och reser. Är du bjuden på fest eller går ut med kompisarna, blir det en lyckad kväll. Chansen finns att du kammar hem en vinst av något slag. Amor ger dig tur i kärlek. Tänk dock på att du ser till att kräva lika mycket utrymme som din älskling får.

Dags att glömma något i det förflutna och gå vidare.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnorna spår att det kan bli en annorlunda, men inspirerande vecka som väntar dig. Du träffar en hel del trevliga människor och du får pröva på en rolig aktivitet som verkar vara din grej. Dina relationer till kompisarna och familjen tycks vara i balans. En spontan dejt kan bli början på passionerad kärlek. Men fega inte ur, visa dina känslor.

Säg ifrån om någon ställer orättvist höga krav på dig!

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att du äntligen får den belöning du är värd för något bra du gjort för ett tag sedan. Om du måste pröva på en ny grej, så var inte orolig, även om du är nybörjare inom det här området, lyckas du bra. Du har lätt att få vänner eftersom du är så omtänksam. Amor bjussar på en hel del kärlekschanser, inte minst om du åker på semester. 

Tänk till en extra gång – och undvik impulsiva beslut.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Horoskop: Så blir din sommar 2019

Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken