Hur blir vecka 27, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 27 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 27, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 27 2021 för väduren

Veckan verkar flyta fram i ett behagligt tempo. Du lever i nuet utan att planera så mycket. Du har gott om tid att intressera dig för stora saker som sker och det skapar en mening i tillvaron. En speciell person kan bli ett viktigt tillskott i ditt kompisgäng. Det är alltid bra att vara tydlig i kärlek. Säg ingenting som du egentligen inte menar.

Väg plus mot minus om du får ett frestande förslag.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 27 2021 för oxen

Planeterna omger dig med positiva vibbar. Mycket tyder på att du hamnar i nya sammanhang som vidgar dina vyer och får dig att se på saker och ting på ett annorlunda sätt. Ett telefonsamtal kan bli inledningen på ett lönande projekt. Kärlekslivet funkar fint. Du behöver inte få dåligt samvete om du ibland låter romantiska frågor komma i andra hand.

Ett samarbete kan få överraskande goda konsekvenser.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 27 2021 för tvillingarna

Det tycks bli en trivsam vecka utan jobbiga inslag. Även om du är ledig, så är det bra att koncentrera dig på en aktivitet i taget, annars kan tillvaron bli ganska rörig. Att du känner dig bekymmersfri påverkar också din omgivning. Du fungerar bra ihop med vänner och familj och visar att du vill alla väl. En spontan kärleksförklaring gör dig glad.

Våga vara uppriktig - en lögn sårar mer än sanningen.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 27 2021 för kräftan

Veckan tycks få en annorlunda, men väldigt uppfriskande start. Du känner att du har flyt och att du fixar allt det du har tänkt dig. Du behöver inte få skuldkänslor om du markerar vad som är rätt och fel när du måste umgås med någon du annars inte träffar så ofta. Om Amors pilar träffar rätt, så verkar det som om det inträffar något du drömt om.

Tänk till en extra gång - så löser du en svår fråga.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 27 2021 för lejonet

Veckan verkar vara fylld av inspiration och roliga saker, bland annat utflykter och mysigt umgänge med trevliga personer som du gillar. Om du har turen på din sida, blir du äntligen kompenserad för en hel del du inte kunnat göra tidigare. Stjärnorna spår att att det är rätt tidpunkt att sätta romantiska planer i verket. Du har stora chanser att lyckas.

Medkänsla öppnar upp för bra samtal och förtroenden.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 27 2021 för jungfrun

Energiska krafter påverkar din tillvaro och tänder den gnista som får saker och ting att hända omkring dig. Du är ju av naturen en sympatisk person och du får nytta av dina sociala talanger i många olika situationer. Mycket tyder på att en familjemedlem överraskar på ett trevligt sätt. Ditt kärleksliv tycks vara harmoniskt och du njuter av nuet.

Säg ja till en utmaning - det gör dig glad och stark.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 27 2021 för vågen

Det tycks bli en sådan här vecka då det mesta går som det ska i ett lagom tempo. Vänskapen står i centrum och du visar att du bryr dig om andra. Mycket tyder på att en kompis berättar en betydelsefull sak, som knyter er ännu tajtare samman. Ibland kan det vara svårt att ta sig fram i kärlekens labyrinter, men följer du din magkänsla, går allt bra.

De små detaljerna lägger grunden till en lyckad helhet.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 27 2021 för skorpionen

Stjärnorna spår att du lär dig en ny grej som både är festlig och användbar. Trivselfaktorn är hög och du och familjen gör något trevligt tillsammans som stärker er sammanhållning. Du tar vara på alla tillfällen att umgås med dina kompisar och ni har kul ihop, även om ni bara softar. Mycket handlar om kärlek och ditt känsloliv slår ut i full blom.

Låt inte sårad stolthet hindra dig från att ha roligt.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 27 2021 för skytten

En alldeles särskild sak blir startskottet på en skön period. Intressanta upplevelser gör att du inte har långtråkigt. Mycket tyder på att du får testa att skapa något eget och konstnärligt. Det kan vara svårt att vara neutral när kompisarna grälar. Tar du ställning, så var tydlig med varför du gör det. Romantiska impulser gör dig på gott humör.

Vänliga handlingar kan bli början på en fin gemenskap.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 27 2021 för stenbocken

Energierna runt omkring dig är motiverande och pådrivande. Nu kan mycket ställas på sin spets och leda till utmärkta resultat. Det verkar som om du inleder en bekantskap med någon som känns som en riktig tvillingsjäl. Planeternas position skapar en lyckosam grund för kärlek. Det är aldrig fel att ta gärna första steget i en romantisk situation.

Att lyssna är bästa sättet att hjälpa en ledsen kompis.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 27 2021 för vattumannen

Mycket tyder på att ett lockande förslag faktiskt kan bli verklighet. Får du tillfälle att åka till nya miljöer ger det fina upplevelser och kanske även nya kompisar. Om du behöver hjälp med något, så prata med familjen och kompisarna. De ställer gärna upp och stjärnorna gynnar samarbeten med andra. Du tycks ha underbar medvind på kärlekens hav.

Spännande saker är på gång om du håller dig framme.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 27 2021 för fiskarna

Planeterna laddar upp för en lyckad period. Mycket tyder på att du får vara med om något uppseendeväckande som gör dig engagerad i en angelägen fråga. Du blir belåten när det visar sig att ett val du gjorde för ett tag sedan, var mycket klokt. Det verkar som om du som är singel träffar en sötnos. Du som är upptagen har det bra med din älskling.

Är du öppenhjärtig kan du träffa likasinnade vänner.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir juli 2021 för ditt stjärntecken
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken