Horoskop vecka 27 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 27 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 27, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas position gör dig motiverad och pigg på nyheter. Du har lätt för att ta initiativ och hitta på saker på egen hand. Mycket tyder på att en speciell händelse blir kul och minnesvärd. Det ligger kärlek i luften. Ett klokt råd till både fria och upptagna vädurar är dock att inte vara för spontan, utan vara uppmärksam så att du gör rätt val.

Humor är bästa vapnet mot utmaningar som kan dyka upp.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att du tar ut svängarna den här veckan. Dels är du extra sällskaplig och träffar gärna andra så mycket som möjligt och dels vill du göra något vettigt. Det är en bra tid att fundera över hur dina starka sidor och intressen kan påverka dina framtidsplaner. En romantisk händelse du inte kunnat förutse, sätter guldkant på tillvaron.

Ta till dig ärliga komplimanger och låt självkänslan växa.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Nu handlar det mycket om dig själv och saker som du vill göra. Stjärnorna spår att du att du får chansen att testa nya saker om du gör dig besväret att gå utanför din bekvämlighetszon. Vänskapsbandet mellan dig och en kompis, tycks bli ännu starkare. Singeln är på extra flirtigt humör. Du som är upptagen mår jättebra när du träffar din älskling.

Lita på din förmåga – du har de kvaliteter som behövs.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Planeternas position gör dig sorglös och du njuter av såväl stora som små glädjeämnen. Mycket tyder på att du får ny energi av att delta i en idrott eller roliga utomhusaktiviteter. Du kan få din vilja igenom i en familjefråga om du väljer dina ord med omsorg. Ditt känsloliv tycks vara i balans och inga mörka moln dyker upp på din kärlekshimmel.

Om du behöver stöd finns det alltid någon vid din sida.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Mycket tyder på att det tänds en gnista inom dig som får dig att ta ett steg framåt i ett somrigt projekt. Du träffar dina kompisar en hel del och stämningen mellan er är god. En fin kärleksvecka väntar både fria och upptagna lejon. Du som har ett förhållanden kommer närmare din vän ju mer ni ses. Du som är singel har chans på din crush.

 Känn efter vad du önskar mest och jobba för att få detta.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Stjärnornas påverkan gör att du vågar sticka ut på ett positivt sätt och ta mer plats än vanligt. Och detta är jättebra för din personliga utveckling. Din utåtriktade stil gör dig också ännu mer omtyckt bland kompisarna. En nyhet i slutet av veckan väcker dina förväntningar. Amor tycks höja temperaturen på ditt kärleksliv och helgen blir spännande.

Det är rätt tidpunkt för att lösa en gammal konflikt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det tycks hända något stimulerande och trevligt som ökar tempot i tillvaron och du anpassar dig snabbt till den nya situationen. En kompis som du inte träffat på länge hör av sig och personkemin mellan er är fortfarande jättebra. Amor gör dig handlingskraftig i romantiska frågor och du bestämmer dig för att ingenting får hindra dina kärleksplaner.

Uppmärksamhet från en betydelsefull grupp gör dig nöjd.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

En konkurrent triggar i gång din tävlingsinstinkt och du lyckas jättebra, med en grej, trots att du är ganska ovan. En liten semestertripp blir rolig och den ger dig också nyttiga lärdomar. Du hänger med dina kompisar och får också skön avkoppling på egen hand. Någon tycks avslöja en romantisk hemlighet och det du får höra gör dig mycket nöjd.

Lägg energi på roliga saker som gör dig på gott humör.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Veckan tycks bli ganska lugn och du tycker att det är skönt att ta dagen som den kommer utan att känna pressen på dig att göra en massa saker. En klok person tycks ge dig ett gott råd, som du kan få praktisk användning för. Mycket tyder på att sötnos börjar flirta med dig. Och det är förstås du som bestämmer om inviten ska utvecklas till en romans. 

Ett spontant möte kan bli början till en givande vänskap.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas påverkan får dig att slappna av och njuta av det som sommaren erbjuder. Du och en kompis gör något trevligt ihop som blir värt att minnas. Stick inte huvudet i sanden om det drar ihop sig till ett familjegräl. Lös problemet nu, så blir allt frid och fröjd igen. Större delen av veckan tycks bli väldigt kärleksfull och oväntat romantisk.

Tänk långsiktigt om du ställs inför ett stort beslut.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas position ger dig dels en optimistisk attityd och dels förmåga att ta vara på alla goda tillfällen som dyker upp och du kan se fram emot en mysig tid. Din avspända utstrålning gör att andra gärna hänger med dig. Kärlekens sol värmer skönt. Fasta förhållanden tycks bli ännu tajtare. Du som är singel kanske inleder en kittlande romans. 

Ta kontakt med kompisar som du inte hört av på länge.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnorna hjälper dig att leva i nuet och göra det som känns rätt och roligt här och nu. Mycket tyder också på att du tar mod till dig och utför något som känns lite pirrigt och det går jättebra. Ditt sociala liv tycks bli givande. De kärleksfulla energierna runt omkring dig går på högvarv och Amor ger både fria och upptagna fiskar vind i seglen.

Smarta tips kan guida dig till glädjande framsteg.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli