Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 27 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas påverkan gör dig skicklig på att arbeta med händerna. Det verkar som om du träffar en trevlig person som kan bli viktig för dig. Engagera dig i sådant som du själv gillar och gör inte saker bara för andras skull. Det är härligt att fantisera om romantik, men det är ännu bättre att ta steget ut i verkligheten och uppleva äkta kärlek.

Tack vare ditt glada humör kan du få vem som att smälta.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att du lockas av mystiska händelser och du gillar att umgås med andra som också fascineras av detta. Din dragning till lite annorlunda saker gör att perioden blir givande. En ärlig ursäkt från en viktig person får dig att dra en lättad suck. Romantiska signaler från oväntat håll gör dig förvånad, men sötnosen kanske inte är så dum?

 Det är aldrig fel att följa råd från en klok person.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det mesta blir som du vill ha det och ett meddelande gör dig förväntansfull. Passa på att ägna dig åt sådant som kräver tålamod och inte gör dig stressad. Det verkar som om du och en kompis får chansen att göra en sak ihop som ni pratat om länge.  Veckan bjuder på en hel del romantiska stunder. Släpp loss dina känslor och ta vara på alla chanser.

Stå för det du tycker när du tar ställning i seriös fråga.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det tycks bli en vecka då vad som helst kan hända om du har ett öppet sinne och ser möjligheterna. En familjemedlem visar sina bästa sidor och har roligt ihop. Mycket tyder på att en kompis känner sig nere. Och hen blir tacksam om du visar att du finns där som stöd. Grubbla inte över en kärleksfråga. Det kanske är du som gör en höna av en fjäder?

Förminska inte dina talanger – var stolt över det du kan.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Ett initiativ som är utöver det vanliga, kan skapa lyckad omväxling och ge dig möjlighet att lära dig något nytt. Om du och en kompis är oeniga om en sak, så kan ni komma fram till en bra överenskommelse om båda är beredda att kompromissa. Stjärnorna spår att slutet av veckan blir romantiskt och omtumlande. En flirt kan göra dig blixtförälskad.

Var uppmärksam och låt inte en oärlig person lura dig.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Veckan får en mycket bra inledning eftersom det inträffar något efterlängtat. Händelsen gör dig aktiv och du tar gärna egna initiativ som piggar upp. I semestertider går det inte alltid att träffa sina kompisar, men tack vare sociala medier håller ni kontakten. Och även om du inte gullar med din älskling så ofta, finns det en het gnista mellan er.

Älska dig själv för den du är, inte för den du vill vara.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Ibland är det bara bra när allt inte går exakt efter ritningarna. Stjärnorna gynnar dig som kan anpassa dig och ändrade planer kan ge dig både nya intressen och kompisar. En improviserad utflykt med familjen blir jätterolig. Planeternas påverkan gör din sensuella utstrålning ännu starkare och du kan räkna med en vecka som går i romantikens tecken.

En sommarhälsning från dig gör en ensam person glad.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att du hamnar i en ny situation där du inte har full kontroll. Men ta bara ett djupt andetag och lita på dina tidigare erfarenheter, så klarar du dig bra. Du och kompisarna träffas så ofta ni kan. Men alltför spontana kommentarer kan såra någon, tänk först och tala sedan, när du pratar med polarna. Amor gynnar ditt kärleksliv.

Positiva krafter hjälper dig att övervinna alla hinder.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du känner att du har landat i något bra och du trivs med dig själv och det du sysslar med. Dessutom har du en hel del överskottsenergi och du kan få mycket roligt gjort under denna vecka. Var dock försiktig med att strö löften omkring dig som kan vara svåra att hålla. Kärleken verkar bli givande eftersom en sötnos tycks sätta ditt hjärta i brand.

Det är dags att säga förlåt och ställa något till rätta. 

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det är rätt tid att ta itu med meningsfulla saker, det du gör nu spelar stor roll längre fram. Du får ett förslag som du ska tänka över noga, det kan ge fler fördelar än du tror. En speciell sysselsättning roar dig ovanligt mycket, så satsa på detta, även om polarna inte delar ditt intresse. Kärlekens sol värmer skönt – inga mörka moln i sikte.

En person kan oväntat dyka upp och lösa ett problem.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det är dags att äntligen göra något du sett fram emot länge. Du har allt att vinna, så dra dig inte ur när det väl blir av. Risken finns att du och din familj hamnar på kollisionskurs. Men om du försöker sätta dig in i deras känslor, så ökar förståelsen för dem. Kärlek och romantik är inte det som är viktigast. Du tycks hellre hänga med vännerna.

Passa på och surfa på äventyrets våg mot nya utmaningar.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du fastnar för ett nytt intresse i sommar. Längtar du efter nya intressen som piggar upp tillvaron så ska du hålla ögonen öppna och vara beredd. Möjligheter till spännande aktiviteter kan dyka upp när du minst anar. Risken finns att du ilsknar till på den du är ihop med eller har spanat in. Men ge personen en rättvis chans att förklara sig. Det kan ju faktiskt handla om ett missförstånd.

Låt kompisar som du verkligen gillar komma i första hand.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2019

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp