Hur blir vecka 26, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 26 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 26, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken
2:50

Efter reklamen: Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken

(2:50)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 26 2021 för väduren

Du tycks vara redo att engagera dig i roliga aktiviteter och du träffar rätt med det mesta du tar dig för. Mycket tyder på att det är jättebra att du är den drivande i en kompisrelation, speciellt om din vän är lite tillbakadragen. Du som har en flirt på gång kan märka att känslorna mellan er djupnar. Fasta förhållanden ger kraft och trygghet.

Släpp loss och gör allt det där roliga du drömt om.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 26 2021 för oxen

Stjärnorna ger klartecken att det är dags att kasta loss och pröva på nya saker som matchar dina starka sidor. En trevlig händelse ger dig en påminnelse om vad som är extra viktigt i en vänskapsrelation. Mycket tyder på att singeln har mött en spännande person som väcker äventyrliga känslor hos dig. Stark passion ökar glöden i fasta förhållanden.

Något blir enklare när viktiga pusselbitar hamnar rätt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 26 2021 för tvillingarna

Stjärnorna spår att veckan blir omväxlande. Häng på när det är roliga saker på gång, även om sammanhangen känns ovana. Mycket tyder på att du och en kompis talar ut om en sak och att det rensar luften mellan er. Du är på romantiskt humör och singeln tycks spana in någon som delar din längtan. Du som är upptagen har en mycket kärleksfull partner.

Sikta framåt - det du sår nu, ger fin skörd senare.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 26 2021 för kräftan

Mycket tyder på att det blir en rolig vecka och att du kommer i kapp med dina idéer och allt du har på gång. En kompis visar sin vänskap på ett jättetrevligt sätt. Framåt helgen får du ett efterlängtat sms från en mysig person. Någon som verkligen gillar dig, det kan vara din partner eller nya flirt, anstränger sig mycket för att visa sin kärlek.

Satsa högt - men ställ inte för höga krav på dig själv.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 26 2021 för lejonet

Du tycks ha många planer, vissa kan tyvärr leda till tjafs mellan dig och någon i familjen. Om ni visar förståelse för varandra och försöker mötas på halva vägen, kommer ni nog överens. Vännerna är viktiga och ni har roligt ihop när ni ses. Du har goda chanser att påverka ditt kärleksliv. Slösa med din charm så får du massor av kärlek tillbaka.

Värdefulla erfarenheter ger dig en mognare attityd.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 26 2021 för jungfrun

Stjärnorna spår att du får roliga nyheter som påverkar veckan på ett positivt sätt. Sommarsolen gör dig extra sällskaplig och ett oplanerat möte kan resultera i en kompisrelation. Det verkar vara lugnt på kärleksfronten och du hinner fundera över romantiska frågor. Vad är viktigt för dig när det handlar om kärlek och hur djupa är dina känslor?

Nyckeln till lyckan är att upptäcka alla fina alternativ.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 26 2021 för vågen

Räkna med många roliga aktiviteter utomhus, ibland ihop med familjen och ibland med kompisarna. Du är rent allmänt mycket sällskaplig och umgås gärna med släkt och vänner. Amor tycks ha en överraskning på gång och det gör dig både lycklig och lite vimmelkantig. Analysera dina känslor på djupet och håll fast vid det som känns rätt och riktigt.

Du hittar rätta metoden att skapa mening i vardagen.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 26 2021 för skorpionen

Planeternas position ger tillvaron en sorglös karaktär och du fylls av glada känslor och tankar. Och därför tycks du ha extra mycket tålamod med en lite gnällig kompis. Just ditt sympatiska sätt kan få hen på bättre humör. En romantisk händelse gör fasta förhållanden ännu tajtare och ger dig som är singel modet att ta kontakt med den du vill ha.

Du får beröm för något du lagt ner mycket jobb på.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 26 2021 för skytten

Mycket tyder på att något du inte förväntat dig ger fart och fläkt. En grej blir äntligen av, även om den kräver mycket tid, är det också en källa till nöje och trivsel. Familjegemenskapen stärks och ni får tillfälle att tala ut i en viktig fråga. Förklara vad du vill och var också öppen för andras tankar. Kärlekslivet tycks vara i fin balans.

Släpp fram dina starka sidor - det gör tillvaron rolig.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 26 2021 för stenbocken

Planeternas påverkan gör dig ambitiös inom ett speciellt område och du känner dig mycket nöjd när andra beundrar dina förmågor. Du tar vara på alla tillfällen att gå ut och roa dig med dina kompisar. Kärlekslivet tycks gå in en trygg fas. Fasta förhållanden känns härligt pålitliga. Du som är singel tycks ha en beundrare som verkligen gillar dig.

Tack vare ditt vänliga sätt löser du en strulig situation.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 26 2021 för vattumannen

Stjärnorna tycks bjuda på överraskningar, som är roliga och utvecklande för dig som person. Du får tillfälle att använda förmågor du inte visar så ofta. Ett öppenhjärtigt samtal med en polare stärker dig och förklarar en sak som du inte haft full koll på. Det tycks bli en fin tid för romantik och du dras till godingar som delar din härliga humor.

Vissa idéer känns inte längre okej och du tänker nytt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 26 2021 för fiskarna

Du kan se framemot en trevlig vecka. Mycket tyder på att du får höra saker som både muntrar upp dig och samtidigt gör dig lite nervös. Men du behöver absolut inte vara orolig. Det som är på gång är bara roligt. En bekant visar sin sanna natur och det gör att du gillar hen ännu mera. Du blir smickrad av en person som sänder ut romantiska signaler.

Tacka inte ja till tråkiga saker bara för att vara snäll.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken