Horoskop

Horoskop vecka 26 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 26, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Mycket tyder på att du fylls av en glad och avslappnad känsla. Inga större krav ställs och du kan göra sånt som känns värdefullt för dig. Planeternas position skänker goda förutsättningar för såväl kompisrelationer som romantik. Samtidigt är det klokt att inte låta dig uppslukas totalt av kärleken. Låt både hjärtat och hjärnan vara med och styra.

Ett ärligt samtal kan reparera en tilltufsad vänskap.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

I början av veckan kan du känna dig lite uppgiven och osäker på vad du vill göra. Ett trevligt möte sätter dock i gång en serie händelser och du är snabbt i gång igen och trivs med tillvaron. Du och en kompis tycks bli ännu tajtare. Det är ni två mot resten av världen, på ett positivt sätt. Räkna med kärleksfulla dagar om du följer din inre röst.

Mod ger framgång! Tänk – hälften vågat, hälften vunnet.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Planeternas position stärker din vilja att förbättra saker. Tar du tag i en försummad företeelse tycks resultatet bli lyckat. En planerad grej som du sett framemot, blir äntligen verklighet och ger veckan ett underbart lyft. Stark passion verkar sätta avtryck på ditt kärleksliv. Både fria och upptagna tvillingar fångas av en romantisk stormvind.

Ta inget beslut än – allt kan svänga åt ett oväntat håll.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Stjärnorna stärker din självkänsla och du är redo att ta omvärlden med storm. Du tycks träffa en trevlig person som gör starkt intryck och ni kan bli goda vänner. En speciell present gör dig extra lycklig. Upptagna kräftor känner en mycket stark gemenskap med sin älskling. Singeln märker att känslorna för en hjärtevän från förr ännu finns kvar. 

Andra respekterar din vilja – berätta vad du önskar dig.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Ett nytt intresse lockar dig att lära dig mer och det verkar som om du också inspirerar en kompis att hänga på. Stjärnorna spår att du får chans att uppleva en ny miljö och det verkar som om du träffar mysiga personer som du behåller kontakten med. Amor gynnar lejonet. Ett romantiskt frågetecken rätas ut och du känner att du har koll på kärleken.

Vänta inte med en viktig sak – det är läge att starta nu.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Veckan blir aktiv, speciellt om du deltar i ett sammanhang där du har möjlighet att lära dig nya saker. Sug åt dig alla uppmuntrande ord du får höra och strunta i avundsjuka kommentarer från andra. Ett möte som inte börjar så romantiskt, kan ändå utvecklas till en flirt för dig som är singel. En mysig överraskning väntar dig som har en relation. 

Var omtänksam om du vill komma närmare en viss person.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du kan vänta dig en bonus om du satsar hårt för att bli klar med ett betydelsefullt ärende i tid. En polares knepiga uppförande kan få dig att känna dig övergiven. Fråga vad som är på gång, hens beteende är nog ingenting du ska ta personligt. Nyckeln till kärlekslycka för både fria och upptagna vågar, är att ha en en öppen och fördomsfri attityd.

En slumpartad händelse kan bli en riktig lyckoträff.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Planeternas position kan skapa irriterande vibbar i början av veckan. Tänk på vad du säger och undvik att hamna i onödiga gräl med andra. Läget stabiliseras efter några dagar och en rolig utekväll gör dig på gott humör. Ditt kärleksliv verkar bli lyckat. Fasta relationer är mysiga. En flirt kan snabbt utvecklas till en romans för dig som är singel.

Dags att öppna upp för nya framsteg och upplevelser.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Låt inte närstående personer stressa dig att ta ett alltför snabbt beslut, då kan det bli fel. Fundera färdigt innan du bestämmer dig. Du har flyt när det gäller sociala kontakter och hittar på roliga saker med polarna. En chans att testa något nytt dyker upp. Amor gör dig modig och du vågar fullfölja en romantisk grej som du skjutit upp ett tag.

Tänk stort och fastna inte i oväsentliga detaljer.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att det inträffar roliga saker och du måste vara flexibel och på hugget, så att du inte missar bra möjligheter. Kvällarna verkar bli roliga och du gillar att träffa kompisarna. Förutsättningarna för en romantisk vecka verkar finnas. Singeln är äventyrlig och har lätt för att flirta. Du som är upptagen ser att kärleken ökar i styrka.

En uppriktig ursäkt kan rädda dig ur en jobbig knipa.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du tycks finna den rätta balansen i tillvaron och du är extra sällskaplig. En utflykt med familjen till en ny plats blir trevlig och lärorik. Och du gör roliga saker ihop med polarna. Stjärnorna spår att du också får möjlighet att ägna extra tid åt kärleken. Du som är upptagen träffar din älskling så ofta du kan. Singeln har en het flirt på gång.

Välj den väg som känns rätt – och låt ingen vilseleda dig.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du kan se fram emot sköna dagar och stämningen är för det mesta god. Att du hör ett elakt rykte om en kamrat kan förstås störa. Även om det känns jobbigt, bör du berätta om det för hen. Tacka ja till en utekväll med kompisarna, det kan bli inledningen på en het romans för dig som är singel. Du som är upptagen får mycket kärlek av din älskling. 

Ett spännande infall sätter fart på din konstärlighet.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli