Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 26 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det verkar vara ovanliga saker på gång, som gör dig förväntansfull. Ju mer engagerad du är, desto roligare blir det. Vänskapen är viktig för dig och det verkar som om du återförenas med kompisar som betydde mycket för dig för några år sedan. Det tycks inte blir så mycket tid över till kärlek, men du säger förstås inte nej till en och annan flirt.

Äntligen får du möjlighet att göra något du drömt om.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Njut av ledigheten! Stjärnorna spår att veckan blir omväxlande på ett bra sätt. Om det uppstår en fnurra på tråden mellan dig och en polare, så prova att inte vara för envis, möt din kompis på halva vägen. Du som är upptagen får flera bevis för att din älskling är rätt för dig. Du som är fri har chans att träffa en sötnos på en annorlunda plats.

Var försiktig med att ge löften som är svåra att hålla.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du kan se fram emot sköna dagar. Stjärnornas påverkan gör dig energisk på ett avspänt sätt. Får du nya uppgifter klarar du dem bra. Ett möte, kanske under en resa, väcker nya tankar och får dig att omvärdera dina åsikter. Ditt kärleksliv kanske inte är på topp, men det handlar inte om obesvarade känslor utan om att du har så mycket annat på gång.

Du får nytta av en gammal bekant som oväntat dyker upp.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du blir inspirerad att testa något som du inte brukar syssla med. Trots att du är ovan, känner du att det funkar bra. Tappa inte modet om inte dina planer går i lås. Gilla läget och anpassa dig, så får du roligt ändå. Var beslutsam i kärlek och gör det som känns rätt för dig. Du är en härlig person som ska satsa på att förverkliga dina drömmar.

Var ärlig mot dig själv och låt ditt hjärta visa vägen.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Stjärnornas påverkan gör dig modig och du får lust att visa upp en sida av dig själv som du dolt länge. Tveka inte – det går jättebra om du vågar vara dig själv till 100 procent. Mycket tyder på att du umgås med personer du inte brukar hänga med och det funkar fint mellan er. Risken finns att du är orsakar svartsjuka. Men är du ärlig så ordnar sig allt.

Slösa inte tid på tråkiga saker bara för att vara snäll. 

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Rensa ut och gör dig av med gammalt skräp och gå vidare. Stjärnorna gynnar jungfrur som inte sitter fast i det förgångna. En resa eller utflykt som du varit lite tveksam inför, blir mycket roligare än du väntat dig, speciellt om du är utåtriktad och tar egna initiativ. Hitta en jämvikt i kärlekslivet och slåss inte om övertaget med den du älskar.

Skriv ner allt du är bra på och peppa din självkänsla.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du behöver inte vara rädd för att ha långtråkigt. Det är mycket på gång och du tycks klara av något som du tidigare misslyckats med. En resa eller ett läger kan ge fina erfarenheter och kanske även påverka dina kommande studie- och yrkesval. Amor gynnar vågen och mycket tyder på att du kan få det du vill ha om du är djärv och tar första steget.

Det är dags att sluta fred med en konkurrent och gå vidare.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna sprider glans över dig. Du får en kickstart i en mysig sommaraktivitet och du känner att det här verkligen din grej. Din charm gör att du har många vänner och ni hittar på mycket roligt ihop. Planeternas position ökar dina framgångar i kärlek och med lite tur kan dina romantiska planer gå som du har tänkt dig. Den som vågar den vinner.

En viktig person blir imponerad av dina dolda talanger.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Veckan verkar bli mysig och inga irritationsmoment lägger krokben för dig. Mycket tyder på att du lär känna en mycket fascinerande person som du länge beundrat på avstånd, men det handlar inte om kärlek utan om vänskap och själarnas sympati. Du som är skytt är av naturen optimistisk och framåt. Och det gynnar dig i jakten på en speciell goding.

Du är bäst! Så strunta i att jämföra dig med andra.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas position får dig att släppa loss och därför tycks det bli en bra och minnesvärd period. Din initiativförmåga är på topp och du utnyttjar de möjligheter som dyker upp. Åker du i väg på en resa så blir den extra rolig om du är intresserad av att uppleva saker och att lära känna nya vänner. Du har lätt för att flirta och träffa sötnosar.

Ge inte upp – du närmar dig segern snabbare än väntat.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas position gör dig sugen på nya kunskaper. Bli inte förvånad om du blir uppslukad av en spännande grej. En del av dina kompisar verkar vara bortresta, å andra sidan leder det till att du kommer närmare några bekanta och ni har mysigt ihop. En resa eller utflykt blir inte bara rolig, du kan också få uppleva ett och annat kärleksäventyr.

Ett efterlängtat besked dimper ner och din väntan är över.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Livet leker och stjärnornas påverkan ger dig en lättsam syn på det mesta. Mycket tyder på att en händelse ger dig goda erfarenheter och får dig att reflektera över sådant du inte tänkt på tidigare. Eftersom du är extra utåtriktad är det troligt att du får nya bekanta. Räkna med en hel del romantik, men tänk till om du ställs inför ett kärleksval.

Snälla ord från dig kan lätta upp den mest sorgsna person.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Spotify släppte spellistor baserade på ditt horoskop