Hur blir vecka 25, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 25 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 25, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 25 2021 för väduren

Stjärnorna spår att veckan blir mycket givande. En utflykt väcker din entusiasm och får dig att sikta framåt och sluta grubbla på sådant som känts jobbigt tidigare. Du har lätt för att knyta kontakter med andra och det är troligt att du får nya bekanta. Mycket tyder på att midsommarhelgen blir romantisk och att kärleken utvecklas i rätt riktning.

Underskatta inte betydelsen av snälla och lojala vänner.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 25 2021 för oxen

Nu har du tid att ägna dig åt allt du gillar att göra och du tycks bli uppslukad av en spännande sak. Även om du är ganska upptagen, hinner du förstås att träffa dina kompisar och det kan också hända att du får en ny och spännande kontakt. I midsommar kan du som är singel bli förälskad och den upptagna oxen får massor av kärlek av sin älskling.

Med ett glatt humör kommer du hur långt som helst.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 25 2021 för tvillingarna

Planeternas påverkan gör dig glad och handlingskraftig. Du håller dig framme och tar vara på de goda möjligheter som dyker upp. Midsommarhelgen blir jättekul, speciellt om du får tillfälle att göra något annorlunda. En trevlig upplevelse stärker gemenskapen i ditt kompisgäng. Mycket tyder på att romantiska förhoppningar får det att pirra inom dig.

Låt ingen övertala dig att göra något som känns fel.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 25 2021 för kräftan

Du njuter av friheten och känner dig redo att ge dig i kast med en spännande grej. Din omgivning stärker dig i ditt beslut. Mycket tyder på att en kompisrelation som har varit avslagen ett tag, väcks till liv och ni har roligt ihop igen. Ett midsommarfirande med familjen blir mycket trevligt. Starka känslor skapar skön dramatik i kärlekslivet.

En oväntad händelse kan bli en värdefull erfarenhet.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 25 2021 för lejonet

Du verkar vara i fin form och tycker att det är skönt att inte styras av skolans rutiner. I stället tar du dagen som den kommer och gör det som faller dig in. Det ser ut som om du erövrar efterlängtade kunskaper. Tack vare mysiga vänner är du aldrig utan sällskap. Planeternas position gör dig kärleksfull och midsommarhelgen tycks bli romantisk.

Var frågvis – om du tror att någon mörkar något viktigt.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 25 2021 för jungfrun

Du kan hamna i en situation som först inte känns bekväm. Men backa inte. Just du har de egenskaper som gör att du fixar det här galant. Att du äntligen har mycket tid över för kompisarna känns befriande och om allt går som du hoppas kan midsommaren bli extra festlig. Kärlekslivet tycks bli mer och mer spännande i takt med att helgen närmar sig.

Ge inte upp hoppet - snart slår en fin önskedröm in.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 25 2021 för vågen

Veckan tycks få en mysig inledning och tillvaron känns kravlös och behaglig. Stjärnorna spår att du kan se framemot en rolig och oväntad aktivitet i midsommar. Mycket tyder på att du får efterlängtade besked som gör att du och en kompis blir ännu tajtare. Amors påverkan ger dig en sexig look och en romantisk fråga blir i högra grad betydelsefull.

Visa dina känslor – det är ok att säga vad du tycker.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 25 2021 för skorpionen

Början av veckan tycks bli avkopplande, så tanka energi inför helgens aktiviteter tillsammans med familjen och kompisarna. För då kan det inträffa något utöver det vanliga som gör dig glad och engagerad. Midsommarnattens magi skapar romantiska förutsättningar och ger fria och upptagna skorpioner härliga förhoppningar inför den närmaste framtiden.

Satsa på dina intressen även om inte andra hänger på.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 25 2021 för skytten

Planeternas position gör att du tycker att det är extra roligt att kasta dig över nya intressen. Du tycks få en flygande start i en speciell aktivitet och du utvecklas för varje dag. Din sociala kompetens är maxad och du trivs med familjen och kompisarna. Mycket tyder på att stämningen blir festlig i midsommar. Glöden i ditt kärleksliv är stark.

Håll dig till sanningen - vissa saker går inte att dölja.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 25 2021 för stenbocken

Vetskapen om att du har en hel ledig sommar framför dig gör dig lycklig. Samtidigt har du ett behov av att uträtta saker. Och stjärnorna spår att du har framgång med det mesta du gör. Det verkar som om du och dina vänner får chansen att släppa loss i midsommar och att det blir inledningen på en festlig tid. Dina romantiska planer tycks gå i lås.

Du tycks äntligen få den uppskattning som du är värd.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 25 2021 för vattumannen

Det tycks vara många roliga saker på gång och det fyller dig med en optimistisk känsla. Du passar på att ta igen allt du har försakat under våren och umgänget med kompisarna och familjen blir intensivt. Mycket tyder på att en trevlig bekant vill lära känna dig ännu bättre. Planeternas position skapar jättefina möjligheter för en kärleksfull vecka.

Om du ställer den rätta frågan får du ett ärligt svar.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 25 2021 för fiskarna

Livet leker! Du kan lägga ett tråkigt moment bakom dig och gå vidare mot roligare mål. Bekantskapskretsen är varierande och därför har du alltid någon att umgås med på vilket humör du än är. En midsommarträff med släkten blir mycket roligare än väntat. Ställs du inför ett romantiskt val, så lyssna inte så mycket på andra utan följ din inre röst.

Dina leenden kan få den kyligaste personen att smälta.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor