Horoskop

Horoskop vecka 25 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 25, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas påverkan gör dig på ett busigt humör och du hittar på oväntade saker som piggar upp tillvaron för både dig och din omgivning. En liten tillställning i midsommar blir jätterolig. Du får en fin chans att visa en kompis att hen kan lita på dig i alla situationer. Din sociala kompetens tycks nå nya höjder och det gynnar ditt kärleksliv.

Vårda dina starka sidor och de intressen du brinner för.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det är läge att fixa ett angeläget projekt hemma. Dels blir du dig nöjd med resultatet och dels får du beröm av andra. Den rastlöshet som du kanske känt tidigare, försvinner och du är god jämvikt. Du är inte en svikare för att du säger nej till dumdristiga handlingar som definitivt inte är din grej. Amor tipsar dig att visa din kärlek i midsommar.

En vändpunkt kan inleda en ny och spännande period.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det tycks bli en tid som präglas av klarhet och du verkar äntligen få ett bra svar på en fråga du undrar länge över. Du träffar någon i midsommar som du inte sett på länge. Er återförening blir mysig. Amor verkar bjussa singeln på en överraskning. Vad som upplevts som vänskap, kan vara kärlek. Du som är upptagen har en partner som älskar bara dig.

Kämpa inte bara för din egen rätt utan för allas bästa.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Ditt sociala liv verkar ta en ny och trevlig riktning och du får visa upp andra sidor av dig själv än du brukar. Du tycks ha en dubbel inställning till en fritidsaktivitet. Den känns utmanande, men är också rolig. Kanske hittar du rätt balans om du inte har så höga krav på dig själv. En hemlig romans kan få känslorna att flamma upp i midsommar.

Låt solen smälta bort deppiga tankar och var hoppfull.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Mycket tyder på att du kan se fram emot en period då du får göra sådant du själv gillar. Du träffar flera av dina kompisar, även om ditt sociala schema inte är så fullt som vanligt. Midsommarhelgen tycks bli kul och omväxlande. Veckan präglas av starka känslor, både passion och svartsjuka. Var aktsam om andra och flirta bara om du menar allvar.

Små motgångar kan vara början till stora förbättringar.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Tillvaron tycks bli enklare nu. Mycket tyder på att du plötsligt blir uppmärksammad för något bra som du tidigare gjort i det tysta. Kanske får du också en liten belöning. Ditt goda humör smittar av sig på andra och det gör att midsommarhelgen blir trivsam. Veckan bjuder på en lagom dos romantik. Kärlekslivet är lättsamt och ger dig inga bekymmer.

Ställ de rätta frågorna om du vill ha ett ärligt svar.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det verkar som om ditt engagemang för en aktivitet ökar och du går in för detta med en entusiasm som du inte känt på länge. Du och familjen hittar på något annorlunda i midsommar och ni har det trevligt ihop. Stjärnorna spår att veckan i allmänhet och helgen i synnerhet blir mycket romantisk. Att några lösa trådar binds samman, ökar kärlekslyckan.

Ta kontroll och gör förändringar om något inte funkar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Den företagsamma skorpionen kan se fram emot en omväxlande vecka. Tar du aktiv del i att saker och ting ska hända, så kan det leda till spännande resultat. Någon i din omgivning tycks gilla att skvallra. Du kan hjälpa till med att stoppa ryktesspridningen om du är ärlig och tydlig. Mycket tyder på att du får en fin kärleksförklaring i midsommar.

Du hittar en källa till kraft och motivation nära dig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Tack vare stjärnornas gynnsamma position upplever du under midsommarhelgen att en viss syssla är rolig och du får ett givande tidsfördriv framöver. Var öppen mot en trevlig person som gärna vill lära känna dig. Även om det är bekvämt att dra till med en vit lögn när det handlar om kärlek, så har du allt att vinna på att hålla dig till sanningen.

Gräm dig inte över en miss – se det som en bra erfarenhet.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeterna tycks ladda din tillvaro med spänning och du har flera roliga händelser att se fram emot under veckan. Var lagom impulsiv i kontakten med andra. Alltför spontana infall kan irritera andra i din omgivning som inte har samma humor som du. Amor gynnar alla stenbockar och utsikterna för att midsommarhelgen ska bli romantisk är mycket goda.

Följ ditt hjärta så finner du rätta balansen i tillvaron.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Satsa på att varva ner och ta en dag i taget. Stressa inte upp dig över sådant som ligger utanför din kontroll. Koncentrera dig i stället på det som är möjligt för dig att göra just nu. En av dina stora tillgångar är att du försöker se det bästa hos varje människa. Det gör dig poppis bland kompisarna och ger dig dessutom tur i kärlek i midsommar.

Undvik att ge löften som kan vara svåra att hålla.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nu börjar en ny och trevlig fas i tillvaron, du får mycket mer tid över för dig själv och har möjlighet att göra sådant som roar just dig. Det verkar som om du och någon som du sett som en konkurrent lägger ner vapnen och blir goda vänner. Midsommarhelgen blir mycket roligare än du förväntat dig. Romantiska relationer utvecklas i rätt riktning.

Ge aldrig upp – du klarar mycket mer än du tror.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli