Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 25 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog Britt-Marie Rasque har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna spår att du kan göra ett smart klipp om du är öppen för chanser som dyker upp. Men ta inga onödiga risker. Om du vill testa en ny aktivitet, så är det rätt tid nu. Din glada look lockar till sig kompisar och du har många polare att hänga med, speciellt i midsommar. Amor ger den rätta balansen mellan kärleken och andra delar av ditt liv.

Visa din omgivning vad du lärt dig den senaste tiden.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

En jobbig period som tärt på krafterna är över och du har trevliga saker som väntar dig under veckan. Det verkar som om du får en omstart i samband med en aktivitet som legat nere ett tag. Du tycks umgås extra mycket med en kompis och ni lär känna varandra på djupet. Prognosen för ditt kärleksliv ser god ut och midsommarhelgen kan bli romantisk. 

Ditt behov av frihet ökar. Kanske dags för en förändring?

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Veckan tycks bli inledningen på en lyckad period då det händer annorlunda saker som får dig att stormtrivas. Du får möjlighet att umgås med kompisar som har samma intressen som du och det gör att du utvecklar dina starka sidor. Planeternas position tyder på att ett romantiskt möte i midsommar får dig att se mer seriöst på kärleken än tidigare.

Egna initiativ gynnar dig som längtar efter omväxling.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Äntligen tycks du kunna andas ut och slippa jobbiga plikter. Visst kan veckan bjuda på utmaningar, men det som händer är spännande och du har kontrollen. Du har lätt för att samarbeta med andra och umgänget med dina kompisar bli givande. Stjärnorna spår att midsommarhelgen blir kärleksfull. Men var inte alltför impulsiv i romantiska situationer.

Missa inte en chans att bygga upp något meningsfullt.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Miljöombyten och roliga förändringar ger förutsättningar för en mysig vecka. Njut av tillvaron och ta för dig av allt som bjuds. En nykomling är trevlig och ni passar bra ihop som kompisar. Midsommarafton tycks bli festlig. Äntligen har du tid för kärlek. Upptagna lejon gullar extramycket med sin vän. Amor tipsar singlar att ta första steget.

Var öppen för nya möjligheter som ger dig fördelar.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det verkar som om du får lära dig något nytt eller utveckla ett intresse. Är du envis och satsar hårt går det jättebra. Stjärnorna skapar en harmonisk tid för dig och dina nära och kära. En annorlunda aktivitet på midsommarafton tycks bli mycket lyckad. Det ser ut som om du ställs inför ett romantiskt val. Var inte för impulsiv, tänk efter noga.

Att ha roligt är viktigt – gör allt som du missat tidigare.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stjärnorna spår att det händer något rolig i slutet av veckan om du är öppen för nya intryck. En nöjeskväll med kompisarna svetsar er samman ännu mer. Det är dags att ta tag i något som du skjutit upp, var noga med detaljerna, du behöver ju inte stressa. Planeternas position ökar din dragningskraft. Så passa på och förverkliga en romantisk dröm.

Ett oväntat sms kan bli starten på en festlig sommar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det tycks bli en lugn vecka, då du gör saker som du tycker om i din egen takt. Du behöver inte ta så mycket hänsyn till andra, du kan gå din egen väg. Försök att vara ute i naturen så mycket som möjligt, det ger dig en riktig energikick. Relationer i familjen och till kompisarna, flyter på smidigt. Amor gör dig extra flirtig på midsommarafton.

En oväntad diskussion kan ge dig ökad förståelse för andra.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det är rätt vecka för att skapa bra rutiner för dina lediga sommardagar och hitta på saker att sysselsätta dig med. Följ med på en rolig grej på midsommarafton, det kan bli början på en rad trevliga händelser. Att förstå sig på sina egna och andrar romantiska känslor är inte lätt. Ett tips är att använda din magkänsla när det handlar om kärlek.

Ta mod till dig och gör det som du länge längtat efter.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Många lediga dagar ligger framför dig. Var idérik och se sommaren som en tom bok – vars sidor du själv fyller med spännande händelser, vecka efter vecka. Mycket tyder på att du förbättrar dina resultat i en fritidsaktivitet. Ett meddelande väcker förhoppningar inför midsommarhelgen. Ditt kärleksliv får en mysig nystart som gör dig på gott humör.

Spontana infall skapar en positiv oreda i din tillvaro.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Om du har bekymrat dig över något tidigare, så inträffar det något bra som gör att alla orosmoln försvinner och du kan njuta till 100 % av veckan. Mycket tyder på att du och dina kompisar hittar på något roligt på midsommarafton. Kärleksplaneten Venus påverkar din tillvaro på ett mycket positivt sätt och du kan se fram många romantiska stunder.

Tacka ja till en utmaning även om du måste jobba hårt.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du kan hamna i en trevlig situation under midsommarhelgen som kräver hela din uppmärksamhet. Du lyckas jättebra om du koncentrerar dig och är ansvarsfull. Satsa på kompiskontakter som känns meningsfulla för dig. Nyckeln till ett lyckat kärleksliv hittar du hos dig själv. Var nöjd med den du är, lita på din dragningskraft och var trygg i dig själv.

Nya kunskaper ger dig svar på en fråga du tänkt mycket på.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Spotify släppte spellistor baserade på ditt horoskop