Hur blir vecka 24, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 24 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 24, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 24 2021 för väduren

Planeternas position pekar på att du kan se fram emot en lustfylld period. Du får besked som gör dig nöjd och det tycks hända intressanta saker. Ta vara på möjligheter som dyker upp och koncentrera dig på det som känns viktigt. Frihetens vindar tar fram de bästa sidorna hos dig och dina kompisar. Din charm stärker dina kärleksframgångar.

Tidpunkten är perfekt om du vill bryta en onyttig trend.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 24 2021 för oxen

Det verkar bli en härlig vecka inte minst för att du och kompisarna får chansen att vara mycket utomhus. Välförtjänt cred piggar också upp dig. Mycket tyder på att du äntligen vinner en kamp mot orättvisan tack vare din lugna och snälla attityd. En romantisk händelse, som du inte väntat dig, tänder eldar och får tempen att öka i ditt kärleksliv.

Lätta ditt hjärta för en nära kompis. Hen lyssnar gärna.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 24 2021 för tvillingarna

Tillvaron ser ljus ut. Fint beröm får dig att inse att andra ser dina styrkor. Gemenskapen är stark mellan dig och kompisarna och ni står emot intriger och skvaller från andra. Stjärnorna spår att du träffar en karismatisk person som väcker heta känslor inom dig. Det blir en härlig upplevelse. Men kanske också lite jobbig för dig som är upptagen.

Tänk taktiskt - så får du något du länge velat ha.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 24 2021 för kräftan

Det vilar en skön känsla av lugn över perioden och det verkar som att du äntligen uppnår något du kämpat hårt för. Stjärnorna gör dig extra trygg i sociala situationer och du känner dig säkrare på hur du ska få kontakt med en populär person. Du får stöd av en släkting i en viktig fråga. Ett ärligt svar på en romantisk fråga ger glädje och lycka.

Vänliga ord från dig betyder mycket för en utsatt person.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 24 2021 för lejonet

Du blir på extra gott humör när du får fin uppskattning från viktiga personer. Mycket tyder på att det blir en lättsam och variationsrik vecka och du får möjlighet att utforska tillvaron på ett sätt som tilltalar dig. En speciell aktivitet med kompisarna blir minnesvärd. Din attityd till kärleken tycks sorglös och du njuter av romantiken i nuet.

En smart planering gör att du snabbare når dit du vill.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 24 2021 för jungfrun

Livet leker och du kan äntligen ägna dig mer åt att ta det lugnt och ha kul med kompisarna än att jobba hårt. Ett mycket positivt utlåtande värmer skönt. Någon som verkar ha tittat snett på dig ett tag, blir plötsligt väldigt trevlig. Mycket tyder på att Amor bjuder upp till lättsam romantik. Och ditt lekfulla humör ger dig goda kärlekschanser.

Var alltid uppriktig - så slipper du onödiga misstankar.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 24 2021 för vågen

Tempot i din tillvaro är högt. Du trivs jättebra ihop med kompisar som, precis som du, vill känna luft under vingarna och ha koll på allt roligt som händer. Du får en extra kick när det visar sig att dina tidigare ansträngningar har gett lyckat resultat. Romantiska influenser fyller både fria och upptagna vågar med lycka och en bubblande energi.

Låt inte tråkiga personer ta i från dig dina drömmar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 24 2021 för skorpionen

Nu kan du passa på att njuta av allt kul som händer. Du och dina kompisar är motiverade att hitta på massa kul och ni uppmuntrar varandras starka sidor. Du känner dig särskilt inspirerad när det visar sig att du klarat av en svår uppgift jättebra. Relationen mellan dig och en släkting utvecklas positivt. Kärleksutsikterna ser goda ut.

Låtsas inte vara någon annan - du är älskad för den du är.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 24 2021 för skytten

Stjärnorna ger dig medvind och stimulerar din upptäckarlust. Så det är inte konstigt att veckan bjuder dig och kompisarna på en lång rad av uppiggande händelser. Mycket tyder på att du får bevis för att du tacklat en utmaning på bästa sätt. En flirt tycks övergå i något mer seriöst för dig som är singel. Fasta förhållanden är hetare än vanligt.

Du får en fin chans att förverkliga en hemlig dröm.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 24 2021 för stenbocken

Grattis! Nu är det dags att fira en fin seger och glädja dig åt att ingen sätter stopp för dina planer. Du och dina bästa vänner kommer mycket bra överens och tillsammans kan ni utföra mirakel. Mycket tyder på att en ytlig kärlekshistoria faktiskt övergår i ett stadigare förhållande. Du som är upptagen känner en stark närhet till din älskling.

Var beredd! Ett fantastiskt tillfälle tycks dyka upp.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 24 2021 för vattumannen

Stjärnorna spår att du hamnar i rampljuset och väcker beundran. Du kan dra ner lite på tempot och hinner ägna dig åt ett intresse som ger omväxling och som känns viktigt. Du har många kompisar som vill hänga med dig. Och du ska förstås träffa dem - men på dina villkor. Säg inte ja bara för att vara snäll. En romantisk händelse gör dig lycklig.

Du tjänar mycket på att följa en erfaren persons råd.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 24 2021 för fiskarna

Veckan tycks bli starten på en härligt sommar. Mycket tyder på att du kan ta revansch på vissa personer som inte riktigt sett dina förmågor. Och du är verkligen värd att unna dig något som du länge längtat efter. Fritiden går i vänskapens tecken och tillsammans med vännerna firar du att ni äntligen är lediga. Amor verkar ge dig romantiska fördelar.

Klappa dig på axeln och var glad när du gjort något bra.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir juni 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken