Horoskop

Horoskop vecka 24 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 24, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det verkar bli en ganska omväxlande vecka och du måste sätta punkt för en del aktiviteter. Men du behöver inte känna någon stress. Vissa saker kan du fortsätta med längre fram. Tack vare att ni delar åsikter och tankar på djupet, kommer du och en kompis ännu närmare varandra. Mycket tyder på att en romantisk önskan kan gå i uppfyllelse till slut.

Undvik impulsiva beslut som du får ångra längre fram.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Roliga och oplanerade händelser gör dig på gott humör och du ser fram emot sommaren. Du känner dig energisk och tar tag i något som du skjutit upp. Det verkar som om en kompisrelation som gått på sparlåga, får ny fart. Amor tycks ha spännande planer på gång för dig som är oxe. En romantisk upplevelse visar att dina chanser är större än du anat.

Känn efter vad du gillar mest och lägg kraften på detta.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Luften fylls av positiv energi och planeterna lyfter ditt engagemang. Du verkar uppnå det du vill och får cred för bra saker du har gjort under våren. En mysig överraskning gör dig rörd. Du som är upptagen, funkar med din älskling, trots att ni egentligen är ganska olika. Singeln dras till någon som skiljer sig från de personer du brukar tända på.

Du blir respekterad av andra om du tar ett större ansvar.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Tempot höjs under veckan och du kan se fram emot roliga dagar. Inte minst blir en efterlängtad aktivitet utomhus otroligt lyckad. Om du och en kompis hjälps åt med en tidskrävande grej går det snabbare och dessutom har ni trevligt ihop. Amor tycks leverera ett romantiskt besked som väcker ljuva förväntningar hos både upptagna och fria kräftor.

Var redo för gynnsamma trender som för dig framåt.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

De kommande dagarna tycks bli spännande. Det ligger en känsla av uppbrott i luften och det verkar som om du når oväntat goda resultat. Om en kompis är frågvis, så handlar det inte om att snoka. Hen är uppriktigt intresserad av att lära känna dig. Talar du ut med en klok person, förstår du att du inte behöver oroa dig över en viss kärleksfråga.

Inspirerande idéer ger ditt fantasiliv en rejäl skjuts.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Räkna med att den närmaste framtiden blir ganska intensiv. Stjärnorna bjuder dessutom på behagliga överraskningar. Det kan kännas lite trist att behöva skiljas från några av klasskompisarna, samtidigt kan ni ju hålla kontakten även om ni kanske inte träffas fysiskt. Mycket tyder på att en viss person tar mod till sig och äntligen visar sin kärlek.

Med hjälp av din påhittighet kan du nå dit du vill.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Mycket tyder på att dina förväntningar inför en speciell dag uppfylls och du lever i nuet. Kanske hinner du inte med allt du vill göra, men snart får du tid över att till sådant som halkat efter. Det är bäst att vara diplomatisk och tänka på vad du säger i en känslig situation. Kärleken tycks gå in i en het fas och du känner att du valt rätt.

Satsa på det du tycker är viktigt och gå din egen väg. 

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna spår framgång. Något du oroat över, går mycket bättre än du trott. Du har ingen lust att planera saker och ting i detalj, du tar dagen som den kommer och trivs bra med det. Mycket tyder på att du dina kompisar ser dig som en ledare, även om du kanske inte uppfattar det så själv. Ett romantisk handling gör dig smickrad och lycklig.

Du mår bra av att tala öppet om dina innersta tankar. 

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att du får ett fint bevis för att du har gjort ditt allra bästa under våren. Du känner dig energisk på fritiden och inser att du har förmågan att växa med dina uppgifter. En kompis som uppfört sig underligt ett tag, beter som vanligt igen och er vänskap är i balans. Stjärnornas positiva påverkan skapar romantiska förhoppningar.

Testa att fatta egna beslut – även om det känns pirrigt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna spår att det blir en lättsam och trevlig vecka utan jobbiga måsten. Du hänger med polarna så ofta som möjligt och ni är på samma våglängd. Mycket tyder på att du får höra ett rykte. Men kanske är det för bra för att vara sant – kolla upp om det verkligen stämmer. Det är dags att ta tag i en kärleksfråga som inte kan skjutas upp längre.

Tiden är mogen för att sätta i gång aktuella planer.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas påverkan skapar en sorglös stämning. Du blickar framåt med optimism och ältar inte det som har varit. Goda nyheter piggar upp. Att hänga med kompisarna och familjen är mycket viktigt för dig. En gammal flirt får singelns hjärta att slå snabbare. Den upptagna vattumannen kommer närmare sin älskling tack vare en djup och ärlig dialog.

Lovande möjligheter kan bli betydelsefulla för dig.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Den närmaste tiden tycks bli fartfylld och fascinerande. Personer i din omgivning som tidigare varit jobbiga och ställt krav, visar upp sina bästa sidor och är hur trevliga som helst. Om du har något bra och viktigt att säga till en kompis, så är det rätt tidpunkt nu. Mycket tyder på att kärlekslivet blir avspänt och tuffar på i harmoniska spår.

Var öppen för nya kontakter som kan leda till vänskap.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli