Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 24 2019 – så blir din vecka!

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det händer något väldigt trevlig i början av veckan som får dig att känna dig uppskattad och nöjd med dig själv och det du har gjort under våren. Mycket tyder också på att du får prova nya utmaningar som gör att du växer som person. Amor ser till att du kan vänta dig en hel del kärlek. Träng inte undan dina varma känslor utan säg ja till kärleken.

Sök dig till positiva kompisar som du kan prata med om allt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna har ett fint inflytande på dig, du känner dig glad och ser fram emot sommarlovet. Din optimistiska attityd smittar av sig på andra i din närhet och alla tycker att det är kul att hänga med dig. Mycket tyder på att det är en rolig fest på gång. Det verkar som om du får klarhet i en kärleksfråga och det stärker din romantiska självkänsla.

Ibland bör man sänka kraven på både sig själv och andra.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Planeternas position ger dig massor av energi och drivkraft. Du lyckas med något som du inte riktigt klarat av tidigare, så räkna med att du får beröm. En trevlig person verkar försöka få kontakt med dig, kanske kan det vara början på en rolig vänskap. Nöj dig inte med att dagdrömma om kärleken. Stjärnorna tipsar dig att ta egna, djärva initiativ.

Tro på dig själv och ta vara på livets alla möjligheter.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du tycks ha en mysig vecka att se fram emot och du får chansen att skapa positiva förändringar som gör livet ännu roligare. Framför allt ska du vara öppen för att lära dig nya saker som du har nytta av på fritiden. Amor ger dig tur i kärlek. Det är dock viktigt att du tänker på andras känslor. Flirta inte utan att mena allvar.

Ägna lite tid åt att pyssla om dig själv och din hälsa.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det verkar bli en bra vecka för att skaffa dig nya erfarenheter och utveckla dina intressen, så se till att du är öppen för all typ av information. Mycket tyder på att du kammar hem en vinst av något slag. Någon i din närhet visar sig vara en riktigt pålitlig kompis. Amor ger dig möjlighet att fördjupa en kärleksrelation eller att inleda en flirt.

Hitta en balans mellan andras krav och din egen vilja.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Mycket tyder på att det dyker upp fina möjligheter som du inte får missa. Säg ja till nya utmaningar, även om det kan kännas lite pirrigt. Det verkar bli en vecka som går i nöjenas tecken och en speciell fest blir jätterolig. En kompis säger något som gör dig glad. Amors påverkan gör kärlekslivet stabilare. Ta ett steg i taget i romantiska frågor.

Låt inte gamla misslyckanden stå i vägen för nya erövringar.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du tycks få tillfälle att förändra något till det bättre. Ge dig tid att känna in vad du behöver för att må riktigt bra. Stjärnorna påverkar din fritid på ett bra sätt och gör det lättare för dig att ta egna initiativ. En utflykt blir rolig. Ibland kan det vara svårt att kombinera kärlekslivet med umgänget med kompisarna. Försök att kompromissa.

Försumma inte en vän som betyder mer för dig än du anar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det verkar som om det som du längtat länge efter, äntligen händer. Men var inte för otålig. Ta en sak i taget. Mycket tyder på att familjen ställer krav som inte passar dig. Om ni talar lugnt om saken kan ni komma fram till en uppgörelse som funkar för alla. Ett romantiskt möte väcker kärleksfulla känslor både hos fria och upptagna skorpioner.

Ökat ansvar ger dig framgång om du gör ditt bästa.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas påverkan ger dig mod att våga säga ja till en spännande utmaning. Du och kompisarna kommer väldigt bra överens och allt gammalt strul mellan er är glömt. En inbjudan till en lite annorlunda tillställning gör dig förväntansfull. Du kommer på en smart lösning på en romantisk fråga som stressat dig och inga moln skuggar din kärlekshimmel.

Att tala ut i lugn och ro är bästa sättet att lösa problem.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du får tillfälle att visa vad du kan inom ett område som du gillar och det stärker ditt självförtroende. Planeternas position gör det lättare för dig att samarbeta med andra och du trivs jättebra ihop med personer i din omgivning. Ibland kan heta känslor strula till det. Glöm inte att en ärlig och tydlig kommunikation är en bra grund för kärleken.

Nya spelregler kan förändra en vänskap till det bättre.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det verkar som om du kan ägna dig åt något som du skjutit upp under vårterminen och det känns helt rätt för dig. Du kan se framemot festliga kvällar med kompisarna. En person från förr hör av sig och vänskapen mellan er finns kvar. Stjärnorna spår att det blir en positiv period för kärlek. Du som är singel har chans att träffa din tvillingsjäl.

Umgås med trevliga personer som boostar din självkänsla.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att det blir en jätterolig vecka om du engagerar dig i omvärlden och söker dit till utåtriktade polare. Det verkar också som om du kan räkna med en hel del nöjen, framförallt under helgen. Om du är inblandad i en hetsig diskussion, så tycks du vinna den. Amors inflytande gör att kärlekslivet ser lovande ut. Var öppen för en flirt.

Ett roligt miljöombyte kan inspirera dig till storverk.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Därför bråkar du och din partner – enligt ditt stjärntecken

Det här borde du jobba med i framtiden – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken