Hur blir vecka 23, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 23 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 23, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 23 2021 för väduren

Det tycks vila en glad stämning över veckan. Kanske beror det på att du får välförtjänt beröm för ditt jobb i skolan. Du och kompisarna gör en rolig och annorlunda grej för att fira att sommaren är på gång. Mycket tyder på att relationen med en konkurrent förbättras. Singeln blir förälskad och den upptagna väduren känner närhet till sin älskling.

Du imponerar när du delar med dig av dina kloka tankar.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 23 2021 för oxen

Du känner en starkt förväntan inför att sommarlovet snart börjar och du lär inte bli besviken. Du får tydliga bevis för att ansträngningar lönar sig. Stjärnorna fyller dig med framåtanda på fritiden och du tar mod till dig och satsar på dina idéer. Och dina kompisar hänger gärna på. Dina kärlekschanser ser goda ut och du får ett romantiskt besked.

Du kan missa något efterlängtat om du tvekar för länge.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 23 2021 för tvillingarna

Äntligen kan du pusta ut efter en tuff termin. Mycket tyder på att du mer än väl har nått målen i skolan, vilket förstås gör dig lycklig. En grej som rör fritiden fungerar bättre efter att alla pusselbitar fallit på plats och avslöjat ett tydligt mönster. Dina kompisar överaskar dig på ett underbart sätt. Romantiken tycks gå in i en viktig fas.

Ge vänskapen en chans och ring någon du vill hänga med.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 23 2021 för kräftan

Mycket tyder på att något du önskat i skolan går i uppfyllelse. Bra jobbat!

Även om du bryr dig väldigt mycket om andra, så behöver du inte ta på dig ansvaret för ett misstag som en kompis gjort. Det räcker att du visar hen ditt stöd. Fritiden fylls av härligt umgänge med både kompisarna och familjen. Amor får stor betydelse för ditt kärleksliv.

Impulsiva handlingar kan leda till en jätterolig helg.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 23 2021 för lejonet

Stjärnorna spår att du får fina bevis för att du med envishet och mycket jobb har uppnått det du vill under vårterminen. Mycket tyder på att du och en bekant blir sams igen när ett missförstånd har klarats upp. Veckan går i vänskapens tecken och det blir trevliga kvällar med kompisarna. En spontan kärleksförklaring kan leda till ljuv romantik.

Dra dig undan om någons dåliga humör gör dig nedslagen.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 23 2021 för jungfrun

Stjärnorna ger dig flyt, inte minst i skolan, tack vare att en lärare ger dig en glad överraskning. Var öppen för spontana kompisträffar, det gör fritiden ännu mera givande. En nyhet kan göra dig förvirrad, men när du har funderat ett tag inser du att det är en bra grej. Du kommer till klarhet i en romantisk fråga och ditt kärleksliv är i balans.

Du mår bra av att ”prata av dig” med pålitliga vänner.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 23 2021 för vågen

Aktiviteter i skolan som du sett fram emot blir lyckade. Information som handlar om dina studier gör dig nöjd. Något på fritiden har känts jobbigt, men sedan du bestämde dig för att vända det som inte var så bra till något positivt, har allt blivit bättre. En öppen och sann attityd till kärlek får alla typer av romantiska relationer att utvecklas.

Din utåtriktade sätt gör dig till en eftertraktad kompis.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 23 2021 för skorpionen

Stjärnorna spår att det drar ihop sig till en ovanligt rolig period, speciellt om du är spontan och öppen för extra mycket kompisgäng och nöjen. Du blir smickrad och glad när du får ett positivt utlåtande från en lärare som brukar vara ganska kritisk. Kärlekslivet kan åka berg- och dalbanan i början av veckan, men framåt helgen går det bara uppåt.

Du har fint flyt - låt inte gamla vanor stoppa dig.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 23 2021 för skytten

Du är glad eftersom det känns som om du har ödet på din sida och att allt kämpande i skolan under våren har lett till framgång. Tack vare en trevlig person får du uppleva nya och roliga situationer. Du och dina kompisar bevisar en gång för alla att ni kan ha jätteroligt ihop. Den romantiska stämningen skruvas upp och din utstrålning är sexig.

Stressa ned, ha roligt och skjut upp alla ”måsten”.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 23 2021 för stenbocken

Du lyser i kapp med solen, kanske för att du har lyckats mycket bättre med en viss sak i skolan, än förväntat. Du är ganska rättfram och du står för dina åsikter och tack vare detta kan du få kontakt med andra intressanta personer. En överraskning som du planerat för en kompis, blir mycket lyckad. Amors påverkan ger kärleken en seriös karaktär.

Även en liten detalj kan spela en betydelsefull roll.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 23 2021 för vattumannen

Mycket tyder på att en dröm som handlar om dina studier går i uppfyllelse. Och inte nog med det, du lyckas också charma en person i skolan som är känd för att vara svårflirtad. Planeternas påverkan stärker din sociala läggning och det blir en vecka fylld med roliga saker ihop med kompisarna. Tänk positivt i kärlek. Friskt vågat är hälften vunnit.

Var lugn i en stressig stund och säg inget du får ångra.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 23 2021 för fiskarna

Veckan bjuder på efterlängtad omväxling. Du kan vara nervös inför ett besked i skolan, men stjärnorna spår att allt kommer att gå jättebra. Fritiden blir rolig och en nyhet gör dig inspirerad att ta annorlunda initiativ. En släkting som varit på dåligt humör, blir äntligen gladare och mer sällskaplig. Mycket tyder på att kärleken går på högvarv.

Hör av dig till en person som du tappat kontakten med.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir juni 2021 för ditt stjärntecken
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021