Horoskop

Horoskop vecka 23 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 23, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna spår att du känner dig nöjdare om du tar kontroll och inte bara flyter med och låter andra bestämma. Du fixar det du vill om du har viljan. Om en kompis erkänner ett misstag och ber om förlåtelse, ska du förstås ta emot ursäkten med öppet sinne. Kärlekstempen tycks öka ännu mer. Veckan blir romantisk för både upptagna och fria vädurar.

Utsikterna är goda för förbättring och praktiska framsteg.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du tycks vända en trend till det bättre inom ett speciellt område och du tänker i positiva banor igen. Mycket tyder på att du får en glad nyhet, som troligen handlar om familjen. För dig som är singel tycks det mesta kretsa kring en knoppande förälskelse. Fasta förhållanden blir mycket lyckliga om båda lägger ner energi på att vårda kärleksglöden.

Släpp taget om opraktiska idéer och satsa på säkra kort.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Stjärnorna spår att det blir en omväxlande vecka om du satsar extra och visar vad du kan. Din kreativa fantasi kommer till användning när du ställs inför en krånglig fritidsgrej. Familjen är din trygga punkt, ni pysslar om varandra på bästa sätt. Du som är fri tycks få hoppfulla kärlekssignaler. Den upptagna tvillingen har en kärleksfull älskling.

Sola dig i strålglansen när du får välförtjänt beröm.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det tycks bli en relativt lugn och givande vecka och du får gjort det mesta av det som ska bli klart. En kväll ihop med kompisarna blir jätterolig. Du tycks få bättre grepp om en fritidssyssla och det triggar dig att ägna dig ännu mer åt detta. Du kan stöta på en romantisk utmaning. Men du övervinner den utan problem med tålamod och förståelse.

Tänk förnuftigt och tro inte på alla rykten du hör. 

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas position ger dig mod att prata med en inflytelserik person och be om något som är viktigt för dig. Och mycket tyder på att du får din önskan uppfylld. Du och en kompis hittar på en rolig sak som ni kan ägna er åt tillsammans, även om ni inte alltid har möjlighet att ses. Den bästa kärleken är den som bygger på både passion och vänskap.

Lös ett strul i stället för att sopa det under mattan.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 Du kan räkna med en hel del beröm om du tänker ett steg framåt och tar ditt ansvar i en betydelsefull situation. Du tycks få ett trevligt och efterlängtat besked. Du känner glädje på fritiden, kompisarna och familjen får dig att må bra. Även Amor tycks bidra till att göra tillvaron mysig. Kärleksprognosen ser fin ut och inga mörka moln dyker upp.

Ge en trofast kompis den uppmärksamhet hen förtjänar.  

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det verkar bli en kul och händelserik vecka. Planeternas position gör dig diskussionslysten, så utryck dina åsikter fritt och tydligt. Du kommer att märka att många andra delar dina idéer. En trevlig händelse stärker bandet mellan dig och en kompis. Amor tycks ge ny glöd åt ditt kärleksliv. Såväl fria, som upptagna vågar längtar efter romantik.

Möt oväntade händelser med följsamhet och nyfikenhet.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du börjar inse att det är en förändring på gång. Det väcker längtan samtidigt som en viss spänning. Roliga fritidsaktiviteter som du inte har kunnat praktiska på länge, piggar upp dig. Du får extra fin kontakt med en person som under sin tuffa yta, är väldigt snäll. Kärlekslivet tycks flyta på lugnt. Även om du är kär, vill du inte vara klängig.

Ställ måttliga krav på dina vänner – ingen är ju felfri.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas påverkan fyller dig med förhoppning inför framtiden. Din positiva sinnesstämning ger dig kraft att hitta en smart lösning på en ganska svår uppgift. Du får utlopp för din rastlöshet tack vare en fysiskt krävande hobby. Mycket tyder på att du har kommit på ett kreativt sätt att tackla en kärleksfråga. Amor tipsar dig att inte ge upp. 

Släpp fram din inre längtan och utnyttja goda tillfällen.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det tycks finnas en ny styrka och övertygelse i ditt tecken, som ger dig framgång. Att du också vill ta till dig goda råd från erfarna personer är ett plus. Det verkar som om du och några kompisar sätter i gång med ett givande projekt på fritiden. Kärleken kan gå på halvfart i början av veckan, men känslorna verkar växa sig hetare framåt helgen.

Ta tillfället i akt och rätta till något du har missat.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnorna gör dig tolerant och duktig på att samarbeta, det är inte konstigt att många kompisar söker sig till dig nu. Ett meddelande gör dig först förvirrad, men när du tänkt till, blir du nöjd. En spontan träff utomhus blir jättelyckad. Hur man tar itu med romantiska frågor är ju ganska individuellt. Hitta en kärleksstrategi som funkar för dig.

Att skriva dagbok är ett sätt att förverkliga sig själv.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det tycks bli en vecka när du avslutar flera uppgifter och knyter ihop lösa trådar på ett utmärkt sätt. Om du känner att du står inför ett vägskäl, är det jättebra att bolla dina tankar med personer som du kan lita på. Du hjälper en släkting med en viktig sak, det kan ta tid, men du får mycket uppskattning. Amor ger ditt kärleksliv ett uppsving.

Ta initiativ – i stället för att bara vänta på äventyret.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli