Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 23 2019 – så blir din vecka!

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det blir ganska lugnt och avslappnat i skolan och du kan se fram emot en hel del roliga aktiviteter. Fritiden tycks också bli trevlig, men undvik alltför brutala förändringar och impulsiva urladdningar. Du mår bra av att göra det vackert omkring dig. Kärleksgudinnan Venus står i ditt tecken och skapar harmoniska vibrationer i romantiska relationer.

Den enklaste vägen leder inte alltid snabbast mot målet.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Eftersom läxor och prov i skolan är avklarade får dina kompisrelationer större plats. Mycket tyder på att du sluter fred med en person som du inte kommit så bra överens med tidigare. Fritiden tycks bli aktiv, men ta inte på dig alltför många uppgifter. Planeternas position kan göra dig förvirrad när det gäller kärlek. Undvik romantiska beslut.

Är du nyfiken får du lära dig roliga och nyttiga saker.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Skolan kräver inte mycket energi, du kan räkna med lättsamma dagar i gemenskapens tecken. För att du ska må riktigt bra på fritiden är det viktigt att du hänger med glada och optimistiska kompisar. Mycket tyder på att du och din familj äntligen kommer fram till ett bra beslut i en viktig fråga. En oväntad och romantisk händelse gör dig lycklig.

Du vinner på att ta snabba beslut istället för att vela.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det ställs inte så högra krav på dig i skolan och du får möjlighet att avsluta saker och ting i lugn och ro. Mycket tyder på att du umgås med några klasskompisar som du inte hängt så mycket med tidigare. Helgen är en bra tid att lära dig nya och praktiska saker. Ett spännande möte kan leda till häftig romantik. Våga ta emot all kärlek omkring dig.

Tala klartext om du har något viktigt att säga till andra.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det verkar bli trevligt i skolan och du får framgång i en rolig aktivitet. På fritiden trivs du bäst om du umgås med bara några vänner, i stället för att splittra dig på många. Lyssna på en släkting som vill dig väl. Stjärnorna spår att du kan vänta dig en hel del romantik, speciellt i helgen. Sök dig till godingar som gillar samma saker som du.

En kamp för rättvisa ökar din styrka och självkänsla.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det mesta av pluggandet i skolan tycks vara över och äntligen får du göra roliga saker utan att behöva oroa dig över betyg och sånt. På fritiden har du tid att syssla med mysiga saker som du inte har hunnit med tidigare under våren. Du träffar också kompisarna en hel del. Mycket tyder på att ett miljöombyte i helgen piggar upp ditt kärleksliv.

En vit lögn kan vara bättre än ärlig kritik som sårar.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Nu när det är lite lugnare i skolan upptäcker du en person som delar dina intressen och som du kanske kan bli kompis med. Familjen betyder mycket för dig just nu och du mår bra av att göra roliga saker ihop med dina föräldrar och eventuella syskon. Amor ger dig möjlighet att se över ditt kärleksliv och hjälper dig på traven att få det du saknar.

Extra ansträngningar från din sida ger stora framsteg.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna spår att det blir en spännande vecka i skolan, eftersom ni ägnar er åt festligare saker än ni brukar göra. Planera din fritid, så hinner du med allt som du har på gång. Om du skulle hamna i en trasslig situation, så försök inte lösa det ensam, anförtro dig åt någon som du litar på, så ordnar sig allt. Kärleken ger dig glädje och energi.

Lätta på trycket och håll inte tillbaka dina känslor.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Nu får du tid över att förverkliga idéer du gått och tänkt på länge i skolan och mycket tyder på att du får stöd av andra i plugget som delar dina intressen och åsikter. Det tycks hända något roligt som ger dig och familjen en nystart. En fest i helgen verkar bli toppenrolig. Amor spår att det är läge att ta egna initiativ och satsa på romantiken.

Avsluta gamla plikter och sikta mot nya, spännande mål.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det verkar bli en trivsam vecka i skolan utan jobbiga krav, däremot får din fantasi och dina konstnärliga sidor fritt spelrum. På fritiden har du turen på din sida, passa på att testa något som du drömt om. En kompis behöver ditt stöd just nu. Enligt Amor är det rätt tidpunkt att ge plats för romantiken. Öppna ditt hjärta och låt kärleken växa.

Extra ansträngningar väntar – men också extra belöningar.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Nu tycks det gå snabbt och lätt att avsluta uppgifter i skolan. Det känns mer som en lek än allvar i plugget. På fritiden hinner du ägna dig åt sådant som du själv gillar. Att vara mycket utomhus höjer din må bra-faktor. Planeternas position ger dig en charmig utstrålning och stärker din självkänsla. Och detta ökar förstås dina kärleksframgångar.

Du kan förvänta dig ett spännande uppsving i tillvaron.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Om du har kämpat för något som varit tufft i skolan, verkar det som om du vinner en seger och äntligen får den belöning du förtjänat. Det är en bra vecka för kompiskontakter och mycket tyder på att du och en polare blir ännu tajtare. Stjärnorna spår att en romantisk relation testas. Du tjänar på att stanna kvar och tala ut i stället för att fly.

Häng med i svängarna och spjärna inte emot nya planer.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Det här är dina ”farliga superkrafter” enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Så är din älskling som partner – enligt hens stjärntecken