Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 23 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 23 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 23 2018 här!
1-vaduren-horoskop-vecka-23-2018

Det händer festliga saker i skolan och du och klasskompisarna är extra tajta. Mycket tyder på att det råder harmoni hemma, du och din familj kommer bra överens. En fest i slutet av veckan blir lyckad. Planeternas påverkan får dig att bli på kärleksfullt humör. Du som är upptagen myser mycket med din älskling. Singeln kan hitta en ny crush.

Andras tips kan vara bra – men att följa sitt hjärta är bättre.

 

2-oxen-horoskop-vecka-23-2018

Det råder en avslappnad stämning i skolan och du kan satsa på sådana saker i som du gillar att göra. Även om du blir irriterad på en kompis, är det ingen idé att bråka. Försök i stället hitta en lösning som gör att er relation blir konfliktfri. Amor står på oxens sida och skapar romantiska vibbar. Stora flirtchanser för dig som är singel.

Du får massor med uppskattning om du visar dina känslor.

 

3-tvillingarna-horoskop-vecka-23-2018

Du och en klasskompis du inte pratat med så mycket, upptäcker att ni har ett gemensamt intresse. En oväntad present gör dig lycklig. När det gäller kärlek kan du känna dig förvirrad och du vet kanske inte vad du vill. Försök att tänka på annat än romantik ibland och låt ingen pressa dig att ta ett beslut.

Säg ifrån om någon försöker styra och ställa med dig.

 

4-kraftan-horoskop-vecka-23-2018

Det verkar som om du har en värdefull kontakt i skolan. Personen kan öppna viktiga dörrar för dig, men du måste förstås be hen om hjälp. Det är hög tid att reda ut en gammal konflikt med en kompis. Gör det nu, annars blir det bara jobbigare. Tack vare planeternas gynnsamma position verkar ditt kärleksliv få hög lyckofaktor. En fest blir romantisk.

Testa dina gränser – du klarar mycket mer än du tror.

 

5-lejonet-horoskop-vecka-23-2018

Under en rolig aktivitet i skolan får du tillfälle att visa dina oanade talanger, andra blir väldigt imponerade. Du känner att du har bra kompisar som ställer upp för dig i vått och torrt. När det gäller kärleken så kommer det mesta att ordna upp sig framöver. Så ta det lugnt och avvakta. Just nu är det viktigt att ha tålamod i romantiska frågor.

Intressant information får dig att tänka om i en het fråga.

 

6-jungfrun-horoskop-vecka-23-2018

Om något inte går exakt som du tänkt dig i plugget, så ge inte upp. Fundera över hur du ska lyckas bättre nästa gång. En utflykt eller ett studiebesök i skolan blir hur kul som helst. Följ din magkänsla om du råkar bli inblandad i ett bråk. Mycket tyder på att både upptagna och fria jungfrur kan se fram emot ett givande och romantiskt kärleksliv.

Med envishet och vilja kommer du hur långt som helst.

 

7-vagen-horoskop-vecka-23-2018

Du har massor av smarta förslag på roliga saker att göra i skolan, innan avslutningen. Se bara till att ingen annan får beröm för idéer som kommer från dig. En gemensam hemlighet skapar ett speciellt band mellan dig och en kompis. Var lite försiktig med vad du säger och gör i romantiska sammanhang, så att du inte sårar någon utan att mena det.

Dags att ta ett steg mot nya och spännande utmaningar.

 

8-skorpionen-horoskop-vecka-23-2018

Mycket tyder på att en sanning avslöjas i skolan och du får äntligen det erkännande som du är värd. Fritiden blir aktiv och du gör mycket roliga saker både med familjen och med kompisarna. En fest framåt helgen blir jätterolig. Amor ger skorpionen extra romantisk energi. Slösa med din charm och visa dina känslor, så får du framgång i kärlek.

En nykomling kan förändra ditt liv på ett trevligt sätt.

 

9-skytten-horoskop-vecka-23-2018

Det ser ut att bli en mysigt i skolan. Ingen ställer höga krav på dig och du kan räkna med roliga aktiviteter. Även fritiden verkar bli kul. Stjärnorna spår flera utekvällar med kompisarna och kanske även en spännande utflykt i helgen. Amor tycks ha en romantisk överraskning i bakfickan åt dig. Var öppen för romantiska tecken.

Ibland går det inte att vara neutral och du måste välja sida.

 

10-stenbocken-horoskop-vecka-23-2018

Det verkar som om du blir inspirerad av en spännande person i skolan som delar med sig av sina erfarenheter. Och det är bra att ha vettiga förebilder. Var inte rädd för att ta ledningen i kompisgänget. Ditt kärleksliv går åt rätt håll om du vänder blicken mot någons inre istället för det yttre. Någon du tidigare inte tänkt på kan överraska dig.

Avslöja bara dina hemligheter för pålitliga kompisar.

 

11-vattumannen-horoskop-23-2018

Du får goda nyheter i skolan. Stå på dig när du umgås med kompisarna och se till att du också får dina önskningar uppfyllda. Allt ska ju inte ske på andras villkor. Mycket tyder på att du har en hemlig beundrare som inte klivit fram ännu. Ha koll på personer omkring dig som skickar romantiska signaler.

Om någon ser ensam ut säg hej, det kan göra dens dag.

 

12-fiskarna-horoskop-vecka-23-2018

Det verkar som om du avslutar ett stort projekt i skolan och du får fint beröm för din insats. Eftersom arbetet i skolan inte är krävande den här veckan får du mer tid att hänga med kompisarna på fritiden. En flirt mellan dig som är singel och en ny person kan bli allvarligare än väntat. Du som är upptagen talar ut med din älskling om en viktig sak.

Ingen dömer dig om du står för dina misstag.

 

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash