Hur blir vecka 22, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 22 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 22, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 22 2021 för väduren

Veckan tycks bli trevlig och bekymmerslös. Inga jobbiga krav i skolan, där är det bara roliga saker på gång. Mycket tyder på att du får en djupare vänskapsrelation med en mysig bekantskap som du hittills mest haft kontakt med på sociala medier. Amor gör dig på spralligt humör. Och även du som är upptagen kan frestas av en oskyldig liten flirt.

Njut av allt fint du har och var inte avundsjuk på andra.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 22 2021 för oxen

Nu handlar det mycket om att du ska förverkliga dina planer och ta för dig, på ett hänsynsfullt sätt. Din schyssta framtoning gör att andra trivs jättebra i ditt sällskap. En kompis berättar en rolig nyhet som ni båda får glädje av. En sötnos flirtar med singeln och kanske blir du också lite intresserad. Den upptagna oxens heta känslor besvaras.

En person från ditt förflutna påverkar ditt liv positivt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 22 2021 för tvillingarna

Det verkar bli en mycket aktiv vecka, men på ett lustfyllt sätt, eftersom studierna knappast tar någon energi. När du har tid hittar du gärna på roliga saker att göra att ihop med kompisarna. Du som har en relation är på ett gosigt humör och det är din älskling också. Om du som är singel har kollat in en sötnos är chansen stor att ni får fin kontakt.

Lite extra glamour gör din tillvaro ännu mera njutbar.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 22 2021 för kräftan

Stjärnorna höjer temperaturen. Du har mycket inplanerat och du vill förstås också hinna med kompishäng. Det verkar som om du blir inspirerad av en klasskamrat, som vågar vara sig själv och inte alltid rättar sig efter gruppen. Singeln sänder ut romantiska signaler och en sötnos kan nappa. Upptagna kräftor blir sedda och älskade.

Ge inte upp! Snart ser du resultatet av ditt hårda arbete.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 22 2021 för lejonet

Mycket tyder på att det blir en vecka utöver det vanliga och en speciell aktivitet i skolan blir lyckad. Du och en kompis får höra en intressant hemlighet som gör vänskapen mellan er ännu tajtare. Var snäll mot dig själv i helgen och gör något som du längtat efter. Amor ger spänning åt kärlekslivet och någon får ditt hjärta att slå ett extra slag.

Följ din inre kompass om du hamnar i en knepig dilemma.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 22 2021 för jungfrun

Planeternas position pekar på att det är dags att göra något i skolan som du länge önskat. Ditt projekt kommer att slå väl ut, så låt inte andra hejda dig. Har du tid att vara utomhus, gärna med vännerna, fylls energireserven på snabbt. Mycket tyder på en fin kärlekstid. Singeln har en flirt på gång. Ärliga känslor driver fasta relationer framåt.

En populär person ger glans åt ditt sociala kontaktnät.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 22 2021 för vågen

Stjärnornas påverkan gör dig glad och full av livskraft. Nu när det viktigaste som rör studierna är avklarat, går du med lätta steg till skolan. Mycket tyder på att du äntligen hinner ta tag i ett viktigt fritidsprojekt. Det verkar som om du och några kompisar jobbar för att skapa rättvisa i en aktuell fråga. Prognosen för kärlek ser löftesrik ut.

Undvik att ta ställning i trubbel som inte angår dig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 22 2021 för skorpionen

Mycket tyder på att livet går in i ett skönt tempo. Kraven minskar i skolan och roliga sysslor tar över. Stjärnorna förstärker din vänskapliga sida och du har stort utbyte av vännerna. Att du räddar en kompis ur en pinsam situation gör dig ännu mera poppis. Amor ser till att förutsättningarna för fin romantik ökar mer och mer under veckans gång.

Håll tyst om en hemlighet du får höra i förtroende.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 22 2021 för skytten

Veckan bjuder på roliga projekt i skolan. Även om studierna går in i en lättsam fas, ska du förstås fortsätta att ha koll. Är du noggrann med detaljer, kan du få saker att bli så som du vill, utan att andra protesterar. Fritiden tycks bli trevlig. Du blir förvånad, men glad över något som en familjemedlem beslutar. Romantiska vindar sveper in.

Sätt tydliga gränser och acceptera bara det som känns ok.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 22 2021 för stenbocken

Du har stora förhoppningar inför veckan och du blir inte besviken. Framförallt händer det mycket kul i skolan. Mycket tyder också på att du får djupare kontakt med en bekant och det visar sig att ni har roligt tillsammans. Det verkar som om den romantiska kartan kan ritas om - på ett lyckat sätt. Lita på din intuition - dina känslor är besvarade.

Stå på dig och låt inte en kompis bestämma allt.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 22 2021 för vattumannen

Gasen i botten! Nu vill du ha roligt och lägga allt jobbigt plugg bakom dig. Och stämningen blir verkligen livad både i skolan och på fritiden. Amor tipsar såväl fria som upptagna vattumän att markera vad du vill i kärlek. En kompisrelation kan bli hetare. Men du måste visa att du är intresserad av att inte bara vara vänner, om det ska bli något.

En liten vänlig handling kan ge dig stor utdelning.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 22 2021 för fiskarna

Planeternas påverkan ger fart och fläkt åt din tillvaro. Betygen tycks vara satta och nu känns det bara trevligt att gå till plugget. Du och kompisarna är aktiva och ni förväntar er inte att andra ska hitta på roliga grejer åt er. Ni är på ett strålande humör och ser själva till att fritiden blir händelserik. En romantisk lyckträff gör dig nöjd.

Du löser en konflikt tack vare din sociala kompetens.

Relaterade artiklar
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Månadshoroskop – Så blir juni 2021 för ditt stjärntecken
Det här misstaget gör du på dejter – enligt ditt stjärntecken